reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam dziewczynki właściwie już poweekendowo:happy2:
Toniś śpi reszta małoletniej ferajny też:tak::tak::tak:
wczoraj w pracy @mnie dopadła normalnie koszmar roboty ciężkiej masa 14 godzin tyrki dzisiaj 10 i jeszcze ta @ ale gorzej by było gdyby jej nie było;-)
jutro moje dzici starsze jadą na ostatni tydzień wakacji do dziadka powiem wam że i dobrze odpoczne trochę od nich a oni od nas..Adam mi ostatnimi czasy humor psuje tak że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale to opiszę kiedy indziej w rowie ...
w piątek jak wyszłam z pracy zrobiło się oberwanie chmury do domu mam 10 minut drogi spacerkiem szłam 5 a i tak przemokłam do suchej nitki majtki stanik wszystko miałam mokre:szok:
dziewczyny potrzebuję nie drogiego a super skutecznego balsamu do biustu jakiegoś ujędrniającego bo już na moje flaki patrzeć nie mogę:no::no::no:
ciekawe jak tam dowikluś po urlopiku????
anka jak lauraa zniosła podróż samolotem?????

moim zdaniem to niestety ale nie ma takich balsamów, za to są ujędrniające ćwiczenia biustu :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Klaudia właśnie wgrała sakrosong na youtube
zapraszamy
[video=youtube;F1VZv3oRH8Y]http://www.youtube.com/watch?v=F1VZv3oRH8Y[/video]

wczoraj w pracy @mnie dopadła normalnie koszmar roboty ciężkiej masa 14 godzin tyrki dzisiaj 10 i jeszcze ta @ ale gorzej by było gdyby jej nie było;-)
jutro moje dzici starsze jadą na ostatni tydzień wakacji do dziadka powiem wam że i dobrze odpoczne trochę od nich a oni od nas..Adam mi ostatnimi czasy humor psuje tak że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale to opiszę kiedy indziej w rowie ...
w piątek jak wyszłam z pracy zrobiło się oberwanie chmury do domu mam 10 minut drogi spacerkiem szłam 5 a i tak przemokłam do suchej nitki majtki stanik wszystko miałam mokre:szok:
dziewczyny potrzebuję nie drogiego a super skutecznego balsamu do biustu jakiegoś ujędrniającego bo już na moje flaki patrzeć nie mogę:no::no::no:
na biusat to cwiczenia najlepsze sa:tak:
jechalysmy autem z siostra tak sie smialam ze samoltem bo wczesniej gadalam Asi ze jade z siostra:-D
Ale lecialysmy juz i bylo dobrze
Witam wieczornie.

(*) (*) (*)
Nie wiem w jakim stanie na codzień był Twój tata,ale jak miał mocno cierpieć to lepiej ,że odszedł.
Każdy kto się urodził umrzeć musi taka jest kolej rzeczy.
Wiem jak Ci ciezko,ale pomyśl o Nim ,nic go nie boli ,nie kłują go,nie męczą,jest już spokojny.
Ja zawsze patrzę na śmierć z tej perspektywy i chyba dlatego jakoś mi łatwiej zrozumieć.
Teraz tylko modlitwa i pamięć.

Co do lekarza....to brak słów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Widocznie widzieli,że coś się z Nim dzieje i dlatego Go do domu przewieźli:zawstydzona/y:

Anka dobrze,że cało i zdrowo dojechałyście.
swiete slowa, dopbrze napisane ale mimo tego zawsze cierpimy po stracie bliskiej osoby
Klaudia właśnie wgrała sakrosong na youtube
zapraszamy
YouTube - 15 niebieska 298 WPP - Sacrosong cz.1

woow

czesc kobitki

witam na nocnym dyzurze.
obiadem u tesciwoej zaliczony nawet dosyc milo i spokojnie.@ niestety mnie koszmarnie meczy ,dawno tak zle nie bylo,dobrze ze dzis niedziela bo jakbym tak jutro miala to nie wie co by bylo.

rano padalo pozniej sie ok.17rozpogodzilao i jak ogladalam pogode o do konca tygodnia znow ma byc ladnie i upalnie:-):-):-):-)
Weronika drugi dzen bez wpadki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
rano latala bez majtek po domu wiec siadala na nocnik kiedy bylo potrzeba,u tesciow ja sadzalam na nocnik i robila wiec wszytsko ladnie i sucho:-):-):-):-):-)

Dziękuję za kondolencje...

Zuzka o 19 jzjadła pare łyżeczek kaszki i zwymiotowała. Wogóle od 17 taka marudna była miała napady płaczu a za chweile się smiała. Goraczki nie ma. o 21 podałam jej rzadszą kaszke i zjadła, dałam jej nurofen na noc i się uspokoiła Teraz śpi spokojnie juz godzinę. Nie wiem czy to przez zęby bo wychodzą jej dolne trójki, ale nigdy tak nie przechodziła ząbkowania:no:

Dziewczyny mam do Was pytanie ;-)
dzisiaj u alego zauwazylam sluz w kale i byly tam drobinki krwi natomiast kupki nie sa luzne tylko normalny stole i nie wiem teraz co to moze oznaczac...
i tak jutro ide z nim od lekarza ale chcialam wczesniej wiedziec czy moze ktoras z Was miala takie objawy u dziecka
dodam jeszcze ze maly ma stan podgoraczkowy i od 2 dni nie chce mi nic jesc tylko pije... :baffled:

kochana albo od zebow,albo cos go bierzez jakas jelitowka,albo moze tak reagowac alergicznie na jakis pokarm.
idz do lekarza to sie dowiesz.

Czesc wczoraj wróciłyśmy z małą ze szpitala. Mieliśmy zostać min do poniedziałku ale mój Tata zmarł wczoraj:-:)no: i pozwolili nam wyjść wcześniej-właściwie sami tak zdecydowali. W poniedziałek pogrzeb.
Zuzi urografia wyszła ok ale w usg nadal są kamienie i złogi, tylko są tak małe że niewidoczne w urografii, nie wiadomo tylko czy w miedniczce czy w miąższu. Za ok 1,5m-ca scyntygrafia a potem do Centrum Zdrowia dziecka do Wa-wy na dalszą diagnostykę.:baffled:
tata miał wyjść ze szpitala w piatek, ale stało sie inaczej. Mama była u niego w czwartek ok 12 wyrwała sie z pracy żeby dać mu obiad, tego dnia wyglądał gorzej niż dzień wcześniej. Potem mama wróciła do pracy. A ordynator w tym czasie kazał wywieść go do domu nic nie mówiąc o tym mamie. Karetka przywiozła go ok 14 do domu-położyli z przescieradłem na łóżku i pojechali w piz...:szok::szok: W domu był w tym czasie tylko mój brat-ma 15 lat-koszmar jakiś. Po pogrzebie ide do tego lekarza mu mordę obić chyba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy:

bardzo mi przykro :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Mlina i Ciebie tez dopadla????????????????to pewnie i dowikle tez bo jakos sie na anki rzucilo:rofl2::-D
Ania a Ciebie nie?

a gdzie MH?mila nadrabiac:baffled:

Dziękuję za kondolencje...

Zuzka o 19 jzjadła pare łyżeczek kaszki i zwymiotowała. Wogóle od 17 taka marudna była miała napady płaczu a za chweile się smiała. Goraczki nie ma. o 21 podałam jej rzadszą kaszke i zjadła, dałam jej nurofen na noc i się uspokoiła Teraz śpi spokojnie juz godzinę. Nie wiem czy to przez zęby bo wychodzą jej dolne trójki, ale nigdy tak nie przechodziła ząbkowania:no:

pewnie wyczuwa Twoje emocje i moze stad jej dziwne reakcje.mozesz jej tez viburcol podacw czopku jakby nada byla niespokojna

reklama
zapomnialam wam napisacze my dzis po 10 wstalysmy dopiero:szok::szok::szok::szok:wszytskie 3:-D
mala caly dzien przez to nie spala wiec mam nadziejej ze teraz cala noc pospi bo ja przez @ sie nie wyspalam
lece brac procha i spac.dobranoc

Do góry