reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc kobitki

witam na nocnym dyzurze.
obiadem u tesciwoej zaliczony nawet dosyc milo i spokojnie.@ niestety mnie koszmarnie meczy ,dawno tak zle nie bylo,dobrze ze dzis niedziela bo jakbym tak jutro miala to nie wie co by bylo.

rano padalo pozniej sie ok.17rozpogodzilao i jak ogladalam pogode o do konca tygodnia znow ma byc ladnie i upalnie:-):-):-):-)
Weronika drugi dzen bez wpadki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
rano latala bez majtek po domu wiec siadala na nocnik kiedy bylo potrzeba,u tesciow ja sadzalam na nocnik i robila wiec wszytsko ladnie i sucho:-):-):-):-):-)

a ja teraz na popłudniu :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
graulacje dla weroniki :tak::tak::tak::tak::tak:

Dziękuję za kondolencje...

Zuzka o 19 jzjadła pare łyżeczek kaszki i zwymiotowała. Wogóle od 17 taka marudna była miała napady płaczu a za chweile się smiała. Goraczki nie ma. o 21 podałam jej rzadszą kaszke i zjadła, dałam jej nurofen na noc i się uspokoiła Teraz śpi spokojnie juz godzinę. Nie wiem czy to przez zęby bo wychodzą jej dolne trójki, ale nigdy tak nie przechodziła ząbkowania:no:

moze zęby rzeczywiście :tak::tak::tak::tak::tak:
trójki ponoć najgorsze :no::no::no::no::no:

zapomnialam wam napisacze my dzis po 10 wstalysmy dopiero:szok::szok::szok::szok:wszytskie 3:-D
mala caly dzien przez to nie spala wiec mam nadziejej ze teraz cala noc pospi bo ja przez @ sie nie wyspalam
lece brac procha i spac.dobranoc

dobranoc kochana :tak::tak::tak::tak::tak:

ja dzis o 4 mialam pobudke bo po szwagra pojechalam przyjechal na urlopik :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam z rana- ja juz po śniadanku- ide zaraz wstawic pranie co by mi sie wszystko chciało od rana- M mnie jeszcze do łózka woła- ale ja jak sie poloze drugi az to juz nie wstane i bede mila dzien w d....;-)
Hello babencje
WROCILAM:tak::tak::tak::tak:
Było zajebiscie ale jestem mega zmeczona i glodna wiec zmykam;-)
Postaram sie byc jutro:-):tak:
cekamy na relacje:-)

:-Dwitam porannie w pierwszy dzień ostatniego tygodnia wakacji:happy::happy::happy:
nocka taka sobie antek budził się 5 razy wychodzi mu dolna dwójka:baffled:jak to by powiedziała moja babcia jak nie urok to sraczka:-D
mam dzisiaj huk roboty prasowanie pranie dzieci sakować obiad zrobić lodówke umyć okna ........dam radę to potem najpierw kawusia:rofl2:

reklama
Do góry