reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nadrobiłam tylko jedną ostatnią stronę i aż mi łzy lecą. Ech.

I nikt nie zauważył, że jestem...

Dzwoniłam do Anabubki i podałam jej już info o pakiecie.

Mamita, kondolencje z powodu śmieci taty...

reklama
Agaunia, dobrze, że jeszcze masz gwarancję :tak:

To jeszcze dodam coś o sobie :-p
Jak pisałam była u mnie kuzynka :tak: Miło spędziłyśmy czas, zasadniczo na niczym :-D Troszkę opalania troszkę plotkowania :-p
M wyjechał wczoraj do Krakowa, wróci we wtorek wieczorem, więc rocznicę ślubu spędzę sama :baffled:
Dziewczyny dają mi w kość, ale jakoś przeżyje :sorry2: Ale za to 2 kg w plecy :-D
Czas spędzamy w domu albo w parku bo Anika strasznie się drze w samochodzie :wściekła/y: A jak Anika włącza syrenę to Helenka zatyka uszy rękami i krzyczy "Mamo Anika płacze" i tak w kółko, kosmos...

Nadrobiłam tylko jedną ostatnią stronę i aż mi łzy lecą. Ech.

I nikt nie zauważył, że jestem...

Dzwoniłam do Anabubki i podałam jej już info o pakiecie.

Mamita, kondolencje z powodu śmieci taty...
Witaj

Jak pisałam była u mnie kuzynka :tak: Miło spędziłyśmy czas, zasadniczo na niczym :-D Troszkę opalania troszkę plotkowania :-p
M wyjechał wczoraj do Krakowa, wróci we wtorek wieczorem, więc rocznicę ślubu spędzę sama :baffled:
Dziewczyny dają mi w kość, ale jakoś przeżyje :sorry2: Ale za to 2 kg w plecy :-D
Czas spędzamy w domu albo w parku bo Anika strasznie się drze w samochodzie :wściekła/y: A jak Anika włącza syrenę to Helenka zatyka uszy rękami i krzyczy "Mamo Anika płacze" i tak w kółko, kosmos...
U nas jest to samo jak np.Martynka sie bawi a Kamilek jej przeszkadza to sie dże mamo wes tego kamila:-D:-D
To dobrze, bo zaczęłam czytać na ich stronie, ale się w tym nie łapię :baffled:
Ja sie tez nie mogłam połapac o co biega:sorry2:

kochana myślałam że tylko moja julka tak ma :szok:antek płacze a julka zatyka uszy i"mamus toniś płacze mamuś tonis placze mamus toniś płacze mamuś...!!!!!!!":szok:

Witam i uciekam.
Zostawiam Wam coś do podziwiania.
Ta mała jest Booossskkkaaaa !!!!:tak::-D:-D:-D:-D
YouTube - Ava's Single Ladies (Put A Ring On It)
Zarąbista mała!!!

Świetne!!!

a bo to nic takiego praca na taśmie przy czekoladkach, pakowanie owijanie w sreberka itd...
ja poluje na moje adenium odesum
Świstak!!! Znalazłaś kwiatuszka??? A ja musze od Ciebei wydębić te żywe kamienie, albo przynajmniej adres jakiegoś pożądnego sklepu!!!

dostałam sie na kurs z Biura pracy :happy::happy:
Super kochana!

No to identycznie :szok: A ja wtedy wychodzę z siebie :no:
Ale nauczyłam się już wyłączać, jak prowadzę to muszę się skupić :baffled: Najgorsze sa dojazdy na rehabilitację, bo jadę ponad 30 min :baffled: A Anika się drze, przyśnie na chwilkę i z powrotem :no: No ale kiedyś z tego wyrośnie :sorry2:

reklama
Witam przy kawce
miłego urlopu zyczę :tak::tak::tak::tak:
to teraz wogóle wszystkie na urlopach, spotkaniach,a ja taka samiutka zostane :confused::confused::confused::confused::-:)-:)-(
jutro tez z samego ranca wyjezdzam do walbrzycha po szwagra bo przyjezdza na tydz na urlop :tak::tak::tak::tak:

wszyscy sie urlopuja a ja nie, maż dostanie urlop dopiero w grudniu chyba :no::no::no:
Nie peniaj ja też bez urlopu:no:

Czesc wczoraj wróciłyśmy z małą ze szpitala. Mieliśmy zostać min do poniedziałku ale mój Tata zmarł wczoraj:-:)no: i pozwolili nam wyjść wcześniej-właściwie sami tak zdecydowali. W poniedziałek pogrzeb.
Zuzi urografia wyszła ok ale w usg nadal są kamienie i złogi, tylko są tak małe że niewidoczne w urografii, nie wiadomo tylko czy w miedniczce czy w miąższu. Za ok 1,5m-ca scyntygrafia a potem do Centrum Zdrowia dziecka do Wa-wy na dalszą diagnostykę.:baffled:
tata miał wyjść ze szpitala w piatek, ale stało sie inaczej. Mama była u niego w czwartek ok 12 wyrwała sie z pracy żeby dać mu obiad, tego dnia wyglądał gorzej niż dzień wcześniej. Potem mama wróciła do pracy. A ordynator w tym czasie kazał wywieść go do domu nic nie mówiąc o tym mamie. Karetka przywiozła go ok 14 do domu-położyli z przescieradłem na łóżku i pojechali w piz...:szok::szok: W domu był w tym czasie tylko mój brat-ma 15 lat-koszmar jakiś. Po pogrzebie ide do tego lekarza mu mordę obić chyba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy:
Współczuję, trzymaj się

Tylko bede pasemka robic bo te już mi zeszły a obcinac nie bede bo zapuszczam włoski.A widziałam zdjecia Antosia sliczny chłopczyk:tak:
Ja też chcę zrobiale balejarz

Pozaznaczałam tyle a tak mało mi się pokazało:crazy:. I oczywiście nie pamiętam.

Zapomniałam wam napisać że we środę rozwalił mi się klapek i w czwartek zawiozłam do reklamacji i już w piątek dzwoniła pani że mam przyjechać po nowe:-). Ale i tak jak zawiozłam do reklamacji to kupiłam drugie, bo nie miałam żadnych a myslałam ze to troche potrwa. W czoraj bylismy oczywiscie na rybkach, zabrałam ze soba kumpele

Do góry