Jadźka
mama 2 synów
Dobra ja zabieram się za robote
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to morze korki płatne powinnas dawac?Musze sie Wam pochwalic- wczoraj pól dnia uczyła kolezanke angielskiego na poprawke z matury ustnj- i własnie zadzwoniła że zdała na 70%!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
3 raz podchodziła i chciała zdac chociaz na minimum-30% a tu taka neispodzianka:-):-)
No to super Kochana:-)Musze sie Wam pochwalic- wczoraj pól dnia uczyła kolezanke angielskiego na poprawke z matury ustnj- i własnie zadzwoniła że zdała na 70%!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
3 raz podchodziła i chciała zdac chociaz na minimum-30% a tu taka neispodzianka:-):-)
ja marze o porządnych garnkach,stole do kuchni,łózku.fotelach i stolik do pokoju,szafie,farbch do malowania mieszkania,a najlepiej własnym wiekszym mieszkaniu![]()
no w sumie myślalam- zawsze bym cos dorobiła-wczoraj mi też ta kolezanka wlasnei to proponowała i zastanawiam sie czy nei wystawic ogloszen:-):-):-)to morze korki płatne powinnas dawac?
dobra juz naprawde spadam