reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Musze sie Wam pochwalic- wczoraj pól dnia uczyła kolezanke angielskiego na poprawke z matury ustnj- i własnie zadzwoniła że zdała na 70%!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
3 raz podchodziła i chciała zdac chociaz na minimum-30% a tu taka neispodzianka:-):-)

Oki ja spindalam zrobic jakies jedzonko i wziasc sie za siebie bo wygladam jak niewyglad:szok::szok::szok::szok:

Postaram sie byc jak mlode usna,chyba ze tez padne

Musze sie Wam pochwalic- wczoraj pól dnia uczyła kolezanke angielskiego na poprawke z matury ustnj- i własnie zadzwoniła że zdała na 70%!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
3 raz podchodziła i chciała zdac chociaz na minimum-30% a tu taka neispodzianka:-):-)
to morze korki płatne powinnas dawac?
dobra juz naprawde spadam

No to super Kochana:-)
Gratki dla dobrej Pani nauczycielki;-):-)

ja marze o porządnych garnkach,stole do kuchni,łózku.fotelach i stolik do pokoju,szafie,farbch do malowania mieszkania,a najlepiej własnym wiekszym mieszkaniu:rofl2:

ja marze o porządnych garnkach,stole do kuchni,łózku.fotelach i stolik do pokoju,szafie,farbch do malowania mieszkania,a najlepiej własnym wiekszym mieszkaniu:rofl2:
:rofl2::rofl2::rofl2:

ja zrobiłam liste tylko przyziemnych rzeczy "małych" bo o stole to nie mówie i o kuchni,której wogóle nie mam:-D:-D:-D:-D:-D

ale przynajmniej wlasne mieszkanko mamy:tak::tak:

reklama
Oczywiscie fotkami Was zasypie:-D:-D:-D:-D

Mamo Helenki i Aniki wzsystkiego najlepszego mnostwa zdrowkai radosci oraz zycia pelnego milosci sle rodzinka Michalak

Medeuska dobra z Ciebie nauczycielka:tak:
A co do garnkow to ja tez nie mam ich za wiele:rofl2:

Jaonna gdzies Ty sie podziewala:szok:

Malinka a ja o wlasnym domu:-D

Ja juz uciekam bo musze sie wydepilowac i mini zalozyc
Za godzinke brat wpadnie po nas a ja w pizamce:szok:

Do góry