reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

no to lipa... my przed urodzeniem małego robiliśmy remont i ja się przenosiłam do mojego obecnego pokoju ;-)
a sama się przeniosłaś ??

my się wprowadziliśmy do mieszkania po teściach
w tamte wakacje neistety z braku funduszu nei robilismy małego remontu kwestia pomalowania ścian zerwanie tych ochydnych starodawnych tapet i tyle licze ż epo tej zimie w koncu uda sie to zrobic bo niestety to nei mój klimat te tapety :)))

reklama
czas sie kłaść do wyrka
mąz jeszcze tam walczyyyyy
a ja musze sie oswajać z wstawaniem o 7 by od 1 września się wyrabiać do przedszkola/żłobka na śniaadanie
więc dobranocccccccccccccccc

Witam
ale kobiety napłodziłyście:szok:
oczywiście jestem osioł byłam wczoraj zamówić nosidełko i kupiłam stopień a zapomniałam o podkładzie:angry: no nic wyślę m dzisiaj będzie psioczył bo tam wieczne korki są:baffled:

dzień dobry mamusie :))))

wow maluchy tak późno padły a wstały po 7 ale to dobrze niech sie oswajają
ja spać nie mogłam a pewnie cały dzień będę chodzić zakręcona czy zadzwonią wrrrrrrrrrr

Agutek to Tośka poszalała heheehh

śniadanko zjedzone aż dziwne bo kanapki z dżemem były nie sądziłam że o dokładkę poproszą :szok::szok: ale trza sie cieszyć
mgła opada bo była spora a ja muszę na zakupy wybyc nic na obiad nima w domu i na kolacje od razu też coś wymyślę
więc do miłego :)))

dzień dobry kochane,
ja muszę pomyśleć o jakimś kombinezonie, bo w zeszłym roku kupiłyśmy tanio i się rozwalił... buty na zimę też trzeba będzie kupić :-/

Ostatnia edycja:
Hello :-)

Powiem wam, że praca mi nie służy ;-). Wczoraj mnie rozbolała głowa i całą noc się męczyłam. Teraz z głową lepiej, ale za to jestem śpiąca i mi niedobrze :baffled:

blue, u ciebie już 12 tc, w szoku jestem jak to leci szybko
Nooo, strasznie szybko :szok:

Co do jedzenia to moje córcia jakoś nie przejawia wielkiej potrzeby jedzenia ;-)
U nas Karol ładnie jadł na wakacjach, a teraz już grymasi :baffled:

ja poszłam po wyniki ale żeby mi wesoło było pediatra na popołudnie tylko ejst bo 2 na urlopieeeeeeeeee
ale kukam na te wyniki i chyba nie sa super bo czytam ze jakieś nabłonki płaskie sa nieliczne okrągłe nabłonki tez sa lekukocyty widoczne w polu widzenia hehehheheh noii bakterie nieliczne w polu widzenia
nie robiłam dawnoo badania moczy nie wiem czy nieliczne w polu widzenia to tak se czy żle

zakupy zrobione będzie makaron z sosem pieczarkowym i piersią z kurki

maluchy się w sklep bawią a ja po raz kolejny chcę sie zabarć za pakowanei letnich rzecz
a na dworze tak zimnooo wow a ludzie normalnei jak w zimę ubraniiiiiiiiiiiiiiii a ja w japonkach poszłam hehehhehehehehhehehhehe
dziecie cieplej ubrałam tzn w dł rękawach i spodniach ale żeby tez nei przeginać zachartować je musze ciutke

Bluu czyli trza sobie pracę odpuścic :pPP

My ubranka myśle że mamy jeszcze tez dobre jedynie co to jesienne buciki trza kupić i Zuzi kapcie do przedszkola

reklama
Hej!:-)

fredzik dziwiłam się bo dla nas niedziela to dzień odpoczynku: wycieczki, spotkania z rodziną, leniuchowanie, kościół, restauracja itp.
Szymek nieźle z wagą przyspieszył!!! chyba z mc temu porównywałyśy wagę to miał podobnie do Zosi - 11,9 a teraz:szok:

agatulka trzymam kciuki za pracę:tak: w tamtym roku też chba szukałaś, nie?

magdajucha jestem pod wrażeniem wagi Krzysia:szok::-)

My też mamy tą podstawkę za 9,9 - fajna:tak:

roksi a bez kurtki Wójcika nie mogłabyś rodzić?:-p boska jesteś!;-)

Moje dziecko miało duźo placy, tak placowała z ubraniami aż się dopomniała: "mama chcę spać" :happy:

co na obiadki? u mnie leczo:tak:
i ciąg dalszy walki z praniem - 6 pralka od powrotu:szok:

Do góry