reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Dziewczyny, ja to w ogóle swoim Jane zamierzam w zimie jeździć. Myślicie że będzie ok?? Chcę dokupić śpiworek ale te firmowe kosztują prawie 400 zł :szok: Buzz narazie złożony czeka na swojego nowego właściciela :tak:

on czekam na mnie:-)hehe
Eve moze Ty w jakims sklepie we wrocku widzialas buzza gold>>??

Karolina ja wiem ze to model z 2008 ale jeszcze wczesniej jak chcialam zobaczcy kolorki buzzow to byly tylko granatowe i czerwone i raz widzialam strowberry...

reklama
piekne te literki:-)ja bym tych literek nie przemalowywala:-)mi sie bardzo podobaja i jak juz imie wybiore to tez chce takie kupic:-)a gdzie je kupilas??daj namiar:-)ja tez kupilam taka karuzele uzywana ale jeszcze jej nie sprawdzalam..jestes z niej zadowolona??i nie popekaly Ci te plastikowe kolka co te ludziki sa na nich przyczepione??a parasolka niewiem czy jest az tak potrzebna??a ja dalej sie wacham jaki wozek kupic:-(
QUOTE]

To link
Imie dziecka Literki. Najtaniej! Dekoracja Prezent (705903523) - Aukcje internetowe Allegro

Mój Gucio jest karuzelą zachwycony, może leżeć nawet godzinę i się nią zachwyca, gada, śmieje się, także mogę polecić.:tak:
Wiesz, ja też kupiłam używaną i na pierwszy rzut oka wyglądała idealnie, sprawdziłam i też działała bez zarzutów, ale dopiero jak zaczęliśmy ją używać to okazało się że zaczep przy tym kręcącym się kole z zabawkami był połamany i to spadło na małego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na szczęście nic się nie stało, tylkosię mocno wystraszył. Pisałam do tej laski od której ją kupiłam, trochę ją zjechałąm, że jest niepoważna, że nie napisała, że karuzela jest uszkodzona a to przecież nie dla mnie tylko dla maleństwa, ale ona oczywiście stwierdziła, że nic na ten temat nie wie i u niej wszystko było ok :angry: już nie chciałam się kłócić, bo to było 3 m-ce od kupna, mąż to zabezpieczył i jest ok. Gucio nawet ciągnie za zabawki i nic się na szczęście już nie dzieje, wkrótce będę musiała ją zdjąć, bo mały już cały czas za nią łapie i się cieszy, że może do buzi wziąć :-D:-D:-D

monika29 jeśli na lato parasolka bardzo się przydaje. Bez względu na to jakim wózkiem jedziesz. Maluchowi nie świeci słońce w oczy i nie musisz rozkładać budy, która latem się strasznie nagrzewa i maleństwu jest gorąco. Jednak parasolka daje przewiew, ja polecam.

Polecam Muflino dla małych zwierzaków...
kolezanka po pierwsze pytala w WOZEK parasolke a nie o parasolke, a po drugie jak sie wcinamy komus w watek to mamy zwyczaj ze sie przedstawiamy....tak wypada, moim zdaniem wrzucilas tu reklame ktorych nie wolno:no:

Pawimi, a ty od kiedy masz buzza? Gondolą też jeździłaś? Bo to aż trudno uwierzyć, że tak drogi wózek a tak "uprzykrza" ci życie:tak: A przecież masz kilka na zmianę i codziennie niim nie jeździsz :baffled: A tak fajnie wygląda... :tak:
wlasnie, fajnie wyglada a taka lipa, buzza mam od poczatku tzn od stycznia czy lutego 2008 jakos tak, najpierw uzywalam jako stelaz pod fotelik i gondole i wydawal mi sie wtedy rewelacyjny. Problemy zaczely sie jak Vincent urosl i wagi nabral po przejsciu juz na sama spacerowke. No i to skrzypienie mnie chyba dobije, nie wiem dlaczego nic na niego nie pomaga :wściekła/y: jestem zla bo pozbylam sie rewelacyjnego wozka jakim jest bugaboo a zainwestowalam w kawal zloma. No nic, jakos to przezyje:-)
Pawimi a Ty uzywasz jeszcze tego silver crossa dazzy czy jakos tak??on ma regulowane oparcie??i ktory lepszy ten silwer cross czy pluto??
tak mam, ma regulowane oparcie, pluto jest duzo wiekszy niz SC Dazzle i chyba ciezszy. Oba wozki prowadzi sie calkowicie inaczej, nie da sie tego porownac ktory lepszy bo to inny przedzial wozkow. SC tez lubie ale to nie jest jakis hardcorowy wozek, chociaz zima nim jezdzilam bez problemow.

Dziewczyny, ja to w ogóle swoim Jane zamierzam w zimie jeździć. Myślicie że będzie ok?? Chcę dokupić śpiworek ale te firmowe kosztują prawie 400 zł :szok:
firumowki niestety sa strasznie drogie ale mozna kupic cieplutkie spiworki niefirmowe za normalne pieniadze:-)ja mam niefirmowy grapa(tak chyba sie pisze)kupiony w baby maxx za 60zl jest mega cieply:-)
gie-oska, nie wykluczone że na Ciebie :tak:
ale czy on doczeka na mnie do konca pazdizenika??
QUOTE]

To link
Imie dziecka Literki. Najtaniej! Dekoracja Prezent (705903523) - Aukcje internetowe Allegro

Mój Gucio jest karuzelą zachwycony, może leżeć nawet godzinę i się nią zachwyca, gada, śmieje się, także mogę polecić.:tak:
Wiesz, ja też kupiłam używaną i na pierwszy rzut oka wyglądała idealnie, sprawdziłam i też działała bez zarzutów, ale dopiero jak zaczęliśmy ją używać to okazało się że zaczep przy tym kręcącym się kole z zabawkami był połamany i to spadło na małego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na szczęście nic się nie stało, tylkosię mocno wystraszył. Pisałam do tej laski od której ją kupiłam, trochę ją zjechałąm, że jest niepoważna, że nie napisała, że karuzela jest uszkodzona a to przecież nie dla mnie tylko dla maleństwa, ale ona oczywiście stwierdziła, że nic na ten temat nie wie i u niej wszystko było ok :angry: już nie chciałam się kłócić, bo to było 3 m-ce od kupna, mąż to zabezpieczył i jest ok. Gucio nawet ciągnie za zabawki i nic się na szczęście już nie dzieje, wkrótce będę musiała ją zdjąć, bo mały już cały czas za nią łapie i się cieszy, że może do buzi wziąć :-D:-D:-D

dobrze ze synkowi nic sie nie stalo..ale musieliscie sie strachu najesc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Super te literki:-)a sama sobie wybieralas jaki kolor ma miec dna literka??

Eve i tak one sa po 8,50za szt:-)

Ostatnia edycja:
Czescc kobitki poo dlugiej przerwie tesnilyscie czy zapomnialyscie o mnie?
Zadomowilam sie w nowym domku,mam jeszcze troszki na glowie ale jak tylko sie zklimatyzuje na amen bede wiecej bazgrolic , narazie sie bede meldowac hehe

reklama
kolezanka po pierwsze pytala w WOZEK parasolke a nie o parasolke, a po drugie jak sie wcinamy komus w watek to mamy zwyczaj ze sie przedstawiamy....tak wypada, moim zdaniem wrzucilas tu reklame ktorych nie wolno:no:

No, dokładnie - o wózek mi chodziło, a już myślałam, że to ja się jakoś źle wyraziłam :-D Bo parasolkę to oczywiście mam bo przy tej pogodzie jest niezbędna ;-)

Do góry