piekne te literki:-)ja bym tych literek nie przemalowywala:-)mi sie bardzo podobaja i jak juz imie wybiore to tez chce takie kupic:-)a gdzie je kupilas??daj namiar:-)ja tez kupilam taka karuzele uzywana ale jeszcze jej nie sprawdzalam..jestes z niej zadowolona??i nie popekaly Ci te plastikowe kolka co te ludziki sa na nich przyczepione??a parasolka niewiem czy jest az tak potrzebna??a ja dalej sie wacham jaki wozek kupic:-(
QUOTE]
To link
Imie dziecka Literki. Najtaniej! Dekoracja Prezent (705903523) - Aukcje internetowe Allegro
Mój Gucio jest karuzelą zachwycony, może leżeć nawet godzinę i się nią zachwyca, gada, śmieje się, także mogę polecić.

Wiesz, ja też kupiłam używaną i na pierwszy rzut oka wyglądała idealnie, sprawdziłam i też działała bez zarzutów, ale dopiero jak zaczęliśmy ją używać to okazało się że zaczep przy tym kręcącym się kole z zabawkami był połamany i to spadło na małego

Na szczęście nic się nie stało, tylkosię mocno wystraszył. Pisałam do tej laski od której ją kupiłam, trochę ją zjechałąm, że jest niepoważna, że nie napisała, że karuzela jest uszkodzona a to przecież nie dla mnie tylko dla maleństwa, ale ona oczywiście stwierdziła, że nic na ten temat nie wie i u niej wszystko było ok

już nie chciałam się kłócić, bo to było 3 m-ce od kupna, mąż to zabezpieczył i jest ok. Gucio nawet ciągnie za zabawki i nic się na szczęście już nie dzieje, wkrótce będę musiała ją zdjąć, bo mały już cały czas za nią łapie i się cieszy, że może do buzi wziąć