Ma_Dunia
Fanka BB :)
Po dwóch dniach udało mi się doczytać główny.
Na zamnkniętym napisałam, że płodne jesteście, ale to pikuś z tym jak się tutaj rozpisałyście. 
Viola – całuski w stópki dla Szkaraba! :-)
My po urlopie wypoczęci. :-) Dużo zwiedzaliśmy, ale i czas na leniuchowanie i spanie się znalazł. ;-) Uwielbiam średniowieczna miasteczka z małymi kamienicami, rynkiem i gotyckimi kościołami. Julian bacznie wszystko obserwował, rozdawał uśmiechy na lewo i prawo, i chyba spodobało mu się takie wędrowanie po łonie natury i oglądanie nowych miejsc. :-)
Niestety dzisiaj coś mojemu synkowi marudka się włączyła, nawet spacer nie bardzo pomógł.
No nic, byle do jutra... ;-)

Mój Julian też ma na brodzie wysypkę, myśle że to od śliienia się. U nas przemywanie wodą pomaga.kurcze, teraz tak sobie myślę że może i mój Alex te krostki co ma na brodzie i wkoło ust to nie od śliny tylko może jakaś skaza, hmmm. Mleko dość niechętnie zjada, no a te krostki coś nie znikają, no sama już niewiem.
Viola – całuski w stópki dla Szkaraba! :-)
My po urlopie wypoczęci. :-) Dużo zwiedzaliśmy, ale i czas na leniuchowanie i spanie się znalazł. ;-) Uwielbiam średniowieczna miasteczka z małymi kamienicami, rynkiem i gotyckimi kościołami. Julian bacznie wszystko obserwował, rozdawał uśmiechy na lewo i prawo, i chyba spodobało mu się takie wędrowanie po łonie natury i oglądanie nowych miejsc. :-)
Niestety dzisiaj coś mojemu synkowi marudka się włączyła, nawet spacer nie bardzo pomógł.