reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Po dwóch dniach udało mi się doczytać główny. :tak: Na zamnkniętym napisałam, że płodne jesteście, ale to pikuś z tym jak się tutaj rozpisałyście. :szok:
kurcze, teraz tak sobie myślę że może i mój Alex te krostki co ma na brodzie i wkoło ust to nie od śliny tylko może jakaś skaza, hmmm. Mleko dość niechętnie zjada, no a te krostki coś nie znikają, no sama już niewiem.
Mój Julian też ma na brodzie wysypkę, myśle że to od śliienia się. U nas przemywanie wodą pomaga.

Viola – całuski w stópki dla Szkaraba! :-)

My po urlopie wypoczęci. :-) Dużo zwiedzaliśmy, ale i czas na leniuchowanie i spanie się znalazł. ;-) Uwielbiam średniowieczna miasteczka z małymi kamienicami, rynkiem i gotyckimi kościołami. Julian bacznie wszystko obserwował, rozdawał uśmiechy na lewo i prawo, i chyba spodobało mu się takie wędrowanie po łonie natury i oglądanie nowych miejsc. :-)

Niestety dzisiaj coś mojemu synkowi marudka się włączyła, nawet spacer nie bardzo pomógł. :shocked2: No nic, byle do jutra... ;-)

reklama
Witam babki;-)
Domis znowu dzisiaj ma troszke zly dzien i dlatego dopiero teraz pisze,bo usnal...
Wczesniej czytalam Was no a teraz odpisuje:tak:
Byla u mnie kolezanka dzisiaj.Posiedzialysmy,pogadalysmy no i pojechala.Ja za chwile(o ile sie misek nie obudzi)musze obrac marchewke i zamrozic,bo mama mi dala(taka z ekologicznego pola mozna by powiedziec)

Ahh no i mamy pona 2000 str ja tez pamietam jak mialysmy 1000:tak::-)a wydaje sie jakby to bylo wczoraj...a tu juz chwile czasu minelo...

Ma_Dunia no to super,ze wakacje sie udaly!!!!!

manja nie tylko Twoj nie chce jesc sliczkow...moj jak mu daje jablko lub marchewke z jablkiem to albo pluje albo placze albo zaciska usta i g**no z jedzenia:baffled::confused:jedynie jako tako mu smakuje zupa marchewkowa z ryzem.

Viola ucalowania dla pociechy:tak:

A ja sie do pracy w najblizszej przyszlosci nie wybieram,bo w zyciu nie zostawilabym z nikim obcym miska:no:

A ja dzisia jakos jem i jem a pozniej bede sie dziwila dlaczego nie chudne:confused::sorry2:

no i nie pamieam co mialam jeszcze napisac..a moze juz nic nie chcialam??

Lece obierac marchew i wpadne pozniej
Buziaki

Cze Laski

Dziś znów z karpatką szaleję tylko będzie z borówkami amerykańskimi, zjedzą na raz:tak::tak:

W niedzielę mój szkrab kochany przed samym wyściem (dobrze że na oststnią chwilę ją ubieram;-)) tak się zesrała w leżaczku że wszystko do prania i pokrowiec z leżaczka też:szok::szok:.Mój K woła mnie z łazienki że właśnie robi kupę ja mu na to że trudno a on kochanie ale jej to z bodziaków wyłazi jak sylikon z tubki:-D:-D:-D:-D.Faceci.
Sadystka z karpatką.....:-p a mąż to tak faktycznie po męsku podszedł, mógł porównać na przykład do pasty do zębów:-):-) Oczywiście oplułam monitor:-p

My dzisiaj po mega spaniu, Młodego wzięłam do łóżka o 8, po czym oboje spaliśmy do 11:zawstydzona/y: potem wycieczka do moich rodziców, Młody się wyogródkował, jutro znowu jedziemy, po sprzedałam karuzelę i okazało się, że koleś jest z mojej rodzinnej miejscowości:-) może mu matę wcisnę:-p

Viola buziaki dla Maleńkiej!

MaDunia fajnie, że już jesteś:tak:

MAMY ZEBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czesc poza tym:-)
Bylam dzis w pracy,wracam 30.09 i ustawilam sobie zmiany 17-1.Mysle ze bede niezly neptyk.W domu pojawiec sie bede ok 2 w nocy o 6 wstanie Alus czyli 4h snu MUSI mi w zupelnosci wystarczyc..

dam rade???

Viola buzka dla Malej!!
tez mamy krostki po jednej stronie na brodzie.

a czy chwalilam sie juz ze mamy zeba????????????????????????????????????

Bylam dzis w pracy,wracam 30.09 i ustawilam sobie zmiany 17-1.Mysle ze bede niezly neptyk.W domu pojawiec sie bede ok 2 w nocy o 6 wstanie Alus czyli 4h snu MUSI mi w zupelnosci wystarczyc..

dam rade???

Viola buzka dla Malej!!
tez mamy krostki po jednej stronie na brodzie.

Dasz radę:-) i gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dam rade???

Viola buzka dla Malej!!
tez mamy krostki po jednej stronie na brodzie

Gratulacje!!!!!

No to teraz kolej na pierścionek za tego ząbka, oczywiście najlepiej z diamentem, ja już mam wybrany u jubilera ale jeszcze ząbka nie mamy, chociaż dziąsła są przeźroczyste i widać przez nie ząbki ale jeszcze się nie przebił.

Oj będzie Ci ciężko ze spaniem 4 godz na dobę, nie zazdroszczę.

My dzisiaj mieliśmy dziwny dzień, koło południa zostawiłam moje dzieci same tzn dziewczynki z Alexem i wróciłam godzinę temu, byłam na zakupach i u fryzjera, ale tak się stęskniłam że zaraz spadam i będę przez sen miętosić Alexa, bo tylko Go wykąpałam i nakarmiłam i synek poszedł spać, a ja nie mogę się Nim nacieszyć.

zaglądam i tutaj... ostatnio to już nie wiem gdzie pisać, bo jak sie czasem na zamknietym rozpiszę to na otwarty już nie zawsze jest o czym...;-)

Aha super że z Filipkiem już lepiej :)

Viola buziaki dla niuni :)

Bluebel ząbka macie? :) Ale Alus musi fajnie wygladać :)

Moja Tola też czasem ma taką wysypkę na brodzie i wokół ust i tez mi się do tej pory wydawało że to od śliny... hmmm:confused:

Słoiczki u nas są jedzone jako tako, zalezy co, marchewkowa z ryzem i jarzynowa wchodzą ładnie ale już ziemniaczki ze szpinakiem to nie koniecznie :) Ja sie cieszę bo chyba dzieki tym słoiczkom moja Tolka zaczeła przybierac na wadze i już mamy 6120g.:rofl2:

A no i muszę sie pochwalić, że ja nie piekąca ciast dziś wzięłam sie za ciasto marchewkowe, oczywiście ze słynnej już strony "moje wypieki"... póki co jest w piekarniku i już mi ślinka cieknie... ciekawe co z tego wyjdzie :)

dobrej nocki babeczki

Ostatnia edycja:
reklama
No i witam sie znowu...
Misiek spi a ja jem i za chwile ide do spania.Mam nadzieje,ze przesi dzisiaj ladnie noc,bo bylaby to kolejna noc nie za fajna:baffled::confused:nie wiem co mu sie porobilo:confused:
M za 2 godz wroci z pracy...ale sie za nim stesknilam!!
Lece na zamkniety,moze Was nadrobie...

bluebell gratuluje zabka!!!!!My narazie czekamy...
Dobranoc

Do góry