reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam
Podczytuje was i w końcu postanowiłam napisać.
Gratuluje wam ciężarówki i ciesz się z wami waszymi fasolkami. :-)
Ja bardzo pragnę kolejnego dziecka, muszę zaczekać na staranka :wściekła/y:mam leczenie przez 6 mies i jak wszystko będzie dobrze to wtedy staranka. Oczywiście wszystko będę robić w stronę dziewczynki, a co z tego wyjdzie zobaczymy. Gorzej bo mam nie regularne cyle:-(
Miłego dnia życzę

reklama
witaj ANIU.;-)
to kiedy dokladnie zaczynasz staranka.
no i kolejna staraczka dziewczynkowa:-D
wlaśnie ciężko chyba jest trafić w dziewuszkę,a jeszcze jak cykle nieregularne.
ale trzymam kciuki.:tak:
oj coś mało dzisiaj moje panie piszą.
AGNIESIAK-co tam u ciebie.

Hey tusia26 myślę że starnka ok marca będą, chyba że będzie cud i wynik będą dobre to wcześniej.
Któraś z dziewczyn (nie pamiętam a trudno to będzie znależ) pisała o testach owulacyjnych, mam pytanie czy stosowałyście? Jeśli maci jakieś doświadczenie to proszę napiszcie.

dziewczynki moje a jak liczycie owulke tak kalendarzowo
od ostatniej @ +14dni czyli 14dc.
czy od terminu następnej przewidywanej @ -14dni bo ja
taką teorie znalazłam w necie i teraz to zbaranialam.:baffled:

dziewczynki moje a jak liczycie owulke tak kalendarzowo
od ostatniej @ +14dni czyli 14dc.
czy od terminu następnej przewidywanej @ -14dni bo ja
taką teorie znalazłam w necie i teraz to zbaranialam.:baffled:
14 dni od terminu spodziewanej @
ale mysle ze takie wyliczanie owulki nie jest do konca wlasciwe bo mi czasem wychodzilo 12 dni i @ albo 13 i @
bardziej bym bazowala na pomiarach i obserwacjach i testach owu. :)

Pyszczku wlasnie chyba nivea baby ma balsam dla dzieciaczkow bo cos pamietam ze ja mialam taki...ogolnie teraz tez bede kupowac nivea bo sie nie zawiodlam:-):-)co do mutsy to w koncu dorwalam go w sklepie i chcialam zobaczyc jak to sie prowadzi hehe...nawet moj m z reguly obojetny na te wszystkie wozki zainteresowal sie tym wozkiem i sam probowal prowadzic i o dziwo spodobal mu sie ten wozio:-)ale stwierdzil ze wielki jest:-)
O ruchy pytam bo dziewcyzny na listopadowkach juz niby gdzies znalazly ze od 28tc trzeba liczyc ruchy co dla mnie jest za wczesnie...poza tym nic mi ginka nie mowila o liczeniu wazne ze sie rusza:-)
Okruszynko juz nie dlugo:-)

Anka witaj u nas:-)

hej dziewczynki

piszę szybciutko

byłam z małymponad tydzień w Opolu, tam pozwolili mi wykupić sobie leżaczek ale co tam zobaczyłam to :szok: widziałam jak zabiegi na dziecku oczywiscie nie na moim robili wśród innych mam, na sali, OIOM ok ale chirurgia dziecieca szok ! szybko kazałam męzowi uruchomić klinike w Ligocie w Katowicach, podłygich rozmowach, róznych znajomosciach w końcu znalazło się dla nas tu miejsce. Kubuś został pzrwieziony karetką N do Katowic, tu pracuja sami dobrzy fachowcy, sam ordynator wziął pod swoje skrzydła Kubusia, Kubuś od wczoraj jest w klinice i póki co trwa diagnostyka. Niestety ulewa zieloną treścią z jelitek i żołądka a to zonacza ze jakas niedrożnosc jeszcze jest w pzrwodzie pokarmowym.
Póki co na 70% czeka nas kolejna operacja :-( taka która powinna już pomóc naszemu dziecku. Sam profesor kliniki będzie w razie potzreby go operwać. Mamy do niego duze zaufanie bo ostatnio zoperował i to skutecznie roszczep kręgosłupa dziecka w łonie matki :szok: niesamowite, prawda? :confused: :tak:

no i niestety tutaj mogę go jedynie odwiedzać, nie mogę być z nim 24h/dobę, przyzwyczaiłam się już do niego, do przebierania, mycia etc wszystko robiłam koło niego, nawet cycusia dostawał. Wiem, ze to wszystko dla jego zdrowia

a widzę że Derya nadal w brzuszku, Kicia gratuluję córeczki, Czarodziejko znasz już płeć?

kurcze tak jestem do tyłu, ze nie wiem co pisałyście wcześniej, przepraszam :-:)zawstydzona/y:

buzia

reklama
bereshka dobrze ze sie odezwalas martwilysmy sie co u was...biedaczek kubus musi przejsc nastepna operacje..ale to dzielny chlopczyk przetrwa wszystko i bedzie dobrze,,bereshko wklej jakies fotki kubusia..jak tylko bedziesz jakies miec,,moja derya nie spieszy sie na swiat..dalej w moim brzuszku..pzdrawiam i tulam was mocno..

Do góry