mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
lastrada naprawde przekonujacy opis
gdyby tu byla bezplatna szkola to tez bym szla ... no ale jeszcze sprawa meza mnie zniecheca ... bo samej to do kitu ...
a co do zwiedzania oddzialu to moj lekarz ma na to pewien sposob ... na kilka dni bierze do szpitala swoje pacjetki na kompleksowe badania i w tym czasie ma sie dostep do wszystkich poloznych i na oddzial ... z tego co mi dziewczyny w poczekalni opowiadaly to wlasnie jak jest chwila spokoju na porodowce to polozne przychodza i pokazuja oddzial przyszlym mamuskom
pokazuja co jest gdzie ... na co sie przygotowac i co ze soba do szpitala zabrac ... fajnie bo sie juz nie czuje tak obco potem ... no i czesto kaza idz na taki obchod wlasnie z mezami zeby oni tez mieli swiadomosc tego co sie tam wyprawia ... a moja kolezanka po prostu z "ulicy" przyszla na oddzial i powiedziala ze chcialaby tam rodzic i chciala podpytac co i jak no i tez jej pokazaly wszystko ... mogli poogladac sale, sprzety, wanne porodowa ... nic z tego nie uzyli bo miala cesarke ale i tak fajnie 
a co do zwiedzania oddzialu to moj lekarz ma na to pewien sposob ... na kilka dni bierze do szpitala swoje pacjetki na kompleksowe badania i w tym czasie ma sie dostep do wszystkich poloznych i na oddzial ... z tego co mi dziewczyny w poczekalni opowiadaly to wlasnie jak jest chwila spokoju na porodowce to polozne przychodza i pokazuja oddzial przyszlym mamuskom