reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej witam się i ja;-) ja nie śpię od 5.16:baffled: miałam wstać o 5 ale nieco zaspałam:-D:-D:-D
ja marze o porządnych garnkach,stole do kuchni,łózku.fotelach i stolik do pokoju,szafie,farbch do malowania mieszkania,a najlepiej własnym wiekszym mieszkaniu:rofl2:
widzę, że nie tylko ja mam takie przyziemne marzenia jak stół czy łóżko:tak::tak::tak::tak:ale podobno marzenia się spełniają więc czekam:-D:-D:-D

Dzis byłam na badaniach w snepidzie, zaparkowałam auto po drugiej stronie ulicy :tak::tak::tak::tak:
z tyłu jakis koles lub kolesiowa tak blisko mnie zaparkowal ze nie moglam wyjechac :no::no::no:
probowalam cofnac i lecitko naprawde lecitenko musnelam auto to co za mna stało :no::no::no:
nagle wielkie poruszenie, stała grupka cyganów, jeden z nich stwierdzil ze to jego samochod :tak::tak::tak::tak:
ok wysiadlam patrze i mowie mu niech pan zobaczy przeciez nic sie nie stalo nawet ryski nie ma:no::no::no::no:
powiedzial dobra dobra i kazal mi wsiasc do auta wiec chcialam juz odjechac, otworzyl mi drzwi i mowi niech pani sobie zobaczy !!!
pokazal mi pekniety plastik ten na ktorym sie mocuje tablice rejestracyjne :tak::tak::tak:
i mówi mi ze to go bedzie stowe kosztowało najmniej i ze mam mu dac stowe :-D:-D:-D:-D:-D
wysmialam go powiedzial ze dzwoni na policje wiec ja w smiech a niech sobie dzwoni :-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze jemu mandat wlepia za to ze bez powodu wzywa policje :tak::tak::tak::tak:
i czekam ...
nagle otwiera drziw i mowi mi ze za 50 zl mnie pusci :-D:-D:-D:-D
mowie mu ze chyba mu sie sni i zeby na policje zadzownil
chodzil dookola auta i sprawdzał numery itp...
co bedzie mnie palant wyzyskiwał :tak::tak::tak::tak:
niech dzwoni...
siedze w aucie i czekam...
nagle otwieraja sie drzwi
inny juz koles tez cygan mowi zebym jechala bo mam male dziecko i pyta sie mnie czy nie mam telefonu zeby on mogl sobie zadzwonic bo jakies wyniki maja z sanepidu odebrac czy co
no glupia beda ze mne robic, pewnie chcial mi ten tel ukraść :tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wreszcie odjechałam
doszłam do wniosku ze to chyba nawet nie byl ich samochod, tylko kase chcieli wydębić :tak::tak::tak::tak::tak:
co za ludzie!!!!
cisnienie i podniosli, ale sie usmialam pozniej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
cholerni zaciągacze, ten samochód napewno nawet nie należał do nich:no::no::no: ale dobrze, ze zachowałaś zimną krew i nie dałaś się naciągnąć:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny
KATASTROFA:wściekła/y:
padl system w lapku i straciliśmy wszystkie dane, pomijając 80gb muzyki i filmów i artykułów, to wszystkie zdjęcia Witusi. Jestem normalnie załamana. Dopiero wczoraj, w nocy , a właściwie dziś nad ranem Piciu postawił go na nogi, ale jedynym wyjściem z sytuacji było formatowanie dysku i powrót do ustawień fabrycznych-straszna lipa!!!

To tak na dzień dobry:sorry2:
najbardziej żal zdjęć małęj:-( i nic nie da się zrobić? nie można odzyskać danych z dysku????

malinka zaraz się zbiorę i wkleję przepis na ogórkową gdzie trzeba, jednak wczoraj jej nie gotowałam bo późno zjechałam do domu i jeszcze wieczorem miałam gości:baffled: dzisiaj to już muszę się wziąć i trochę popichcić:tak:

A tak wogule chciałam sie pochwalic ze Kamilek już trzecią noc zasypia sam wprawdzie ze mną w łóżku ale sam nie musze go juz we wózku wozic.
Wstawac spiochy a Malina gdzie jestes widziałam ze na zielono sie swiecisz
wikus bo komp włączony a ja tak z doskoku a to śmieci wyniosłam(zimno dzisaij)a to gary pomyłam a to antośka ubrałam......
Witam!
zjadłam śniadanko,wypiłam herbatke
ale kurcze powiem Wam że cos mnie gardło bolii głowa tak dzwnie....juz wczoraj tak średnio na jeża sie czułam a teraz to juz chyba mnie złapało....:baffled:
a niewiem za bardzo co moge wziąć...:confused:
Medea wszystko na bazie paracetamolu obyś kaszlu nie miała tak mi mój gin mówił że kaszel miesiąc dwa przed porodem t nic dobrego bo może poród wywołać:confused::confused:ale nie wiem jak to jest bo ja 2 tygodnie przed terminem miałam a przenosiłam antochę:-)
lunka dlatego ja zawsze sobie obiecuję że pozgrywam wszystko na płyty co by w razie W nic nie stracić ale na obiecankach się kończy:rofl2:

wikus bo komp włączony a ja tak z doskoku a to śmieci wyniosłam(zimno dzisaij)a to gary pomyłam a to antośka ubrałam......

Medea wszystko na bazie paracetamolu obyś kaszlu nie miała tak mi mój gin mówił że kaszel miesiąc dwa przed porodem t nic dobrego bo może poród wywołać:confused::confused:ale nie wiem jak to jest bo ja 2 tygodnie przed terminem miałam a przenosiłam antochę:-)
lunka dlatego ja zawsze sobie obiecuję że pozgrywam wszystko na płyty co by w razie W nic nie stracić ale na obiecankach się kończy:rofl2:
napije sie flegaminy i wezme hallsa.. coz wiecej moge na kaszel...:baffled:

i ide sie położyc do łóżka

agunia ja tez wierzę w to ze marzenia się spełniają:tak::tak:
no popatrz jak moje się spełniają jestem z facetem którego kocham nad życie mam wymarzoną 3 zdrowych mądrych dzieci,mam was,na chleb nam starcza ......a reszta przyjdzie wysta:tak:rczy marzyć i wierzyć w to:tak:

napije sie flegaminy i wezme hallsa.. coz wiecej moge na kaszel...:baffled:

i ide sie położyc do łóżka
kochana a flegamina nie pobudzi ci bardziej kaszlu?????są takie granulki homeopatyczne na przeziębienie ja brałam też aspirynę bo mi gin pozwolił i andigidin i na gardło jeszcze tantum werde:tak:ale poleż to ci napewno dobrze zrobi mleko z miodem herbatka z cytryną i łóżko:tak:

No niestety Wiki, pliki sa do odzyskania, ale do tego jest potrzebny haker za gruba kasę:wściekła/y:
Właśnie zrzucam co jeszcze nie zdążyłam skasować z telefonu na kompa. Mało tego, tyle rzeczy juz poszło wsio...
No to nie ciekawie najbardziej pewnie szkoda ci zdjec co.
Witam!
zjadłam śniadanko,wypiłam herbatke
ale kurcze powiem Wam że cos mnie gardło bolii głowa tak dzwnie....juz wczoraj tak średnio na jeża sie czułam a teraz to juz chyba mnie złapało....:baffled:
a niewiem za bardzo co moge wziąć...:confused:
Zdrówka duzo dla ciebie
agunia ja tez wierzę w to ze marzenia się spełniają:tak::tak:
no popatrz jak moje się spełniają jestem z facetem którego kocham nad życie mam wymarzoną 3 zdrowych mądrych dzieci,mam was,na chleb nam starcza ......a reszta przyjdzie wysta:tak:rczy marzyć i wierzyć w to:tak:
Ja też w marzenia wieże czasem sie spełniaja czasem nie ale wieżyc trzeba

medeuska mleko z masłem i miodem jedt dobre na gardło, ja nienawidzę miodu ale w ciąży sie przemogłam i na mnie działał taki napój:tak::tak::tak:

A widzisz Malina, Ty to humor poprawisz!!!
Właśnie przypomniałaś mi , że do pierwszego roczku zgraliśmy wszystkie zdjęcia, no drug już jest lipa, ale pierwszy sie zachował!!!!!!!!!

Wiki pewnie, że zdjęć mi żal, cała reszta jest do odzyskania, można ściągnąć jeszcze raz, ale zdjęcia...

reklama
Do góry