reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no serio.. przez te nowinki o nim to ja mam uraz tam w ogóle iść..żeby zobaczyć co i jak a co dopiero rodzić.. ;|
mam ogromny problem z tym szpitalem.. bo biore tez pod uwage ze to zima wiec za daleko nie chce odjezdzac co w aucie nie zaczne rodzic ;D

a plewka nie bierze pacjetek na swoj dyzur ?? moju tak robi ze bierze dziewczyny na dyzur i wywoluje porod zeby sie nie stresowac dojazdem itp ... jak przyjedziesz i stwierdzi ze jeszcze nie to wracasz do domu i jedziesz znowu za dwa dni :) wiesz urodzic z rozalskim mozna we wtorek, czwartek i co drugi weekend :D

reklama
a plewka nie bierze pacjetek na swoj dyzur ?? moju tak robi ze bierze dziewczyny na dyzur i wywoluje porod zeby sie nie stresowac dojazdem itp ... jak przyjedziesz i stwierdzi ze jeszcze nie to wracasz do domu i jedziesz znowu za dwa dni :) wiesz urodzic z rozalskim mozna we wtorek, czwartek i co drugi weekend :D
ogólnie to jeszcze z nim w ogóle o tym nie rozmawiałam..
bo zabieram sie i zabieram.. i zawsze mi wypadnie..
bo przy jego rozpietej koszuli ( na 2 guziki ) to mozna o bożym świecie zapomnieć.. ;d hahahaha
mysle ze juz powoli najyzszy czas zaczac z nim o tym rozmawiac..

ogólnie to jeszcze z nim w ogóle o tym nie rozmawiałam..
bo zabieram sie i zabieram.. i zawsze mi wypadnie..
bo przy jego rozpietej koszuli ( na 2 guziki ) to mozna o bożym świecie zapomnieć.. ;d hahahaha
mysle ze juz powoli najyzszy czas zaczac z nim o tym rozmawiac..

ech plewki i ten ich urok osobisty :) sszkoda ze kubus tak przytyl ... byl z nigo gosc !!

Dziewczynki, nie nadrabiam was mam nadzieję, że wszystko OK.
Byłam na konsultacji na patologii ciąży.
Wszystko źle, szyjka się skraca, dziecko za małe ciśnienie za wysokie.
Mam kupe leków (p. zakrzepowe i na ciśnienie)
Mam iść do neurologa, hematologa i z opiniami wrócić za 2 tygodnie.
:-:)-:)-(
KAPA!!!!!!!!!

biedulo! rób wszystko co mówią lekarze... będzie dobrze!

ale mnie małż wkurza!!! zagryzę go zaraz!!! :wściekła/y: tak mi ciśnienie podnosi odkąd wrócił z pracy, że masakra!
miał iść do fryzjera, to nie, bo do 18, zdąży wypić kawę... pojechał o 17:05 i wrócił po 5 min... zamknięte! będzie teraz szukał w Cieszynie fryzjera, na ostatnią chwilę...
nie dość, że przytył więcej niż ja od kwietnia i nie mieści się w garnitur, to jeszcze ma pretensje do mnie, że wcześniej nie kazałam mu spodni zmierzyć :wściekła/y:
butów sobie nie umyje, nie spakuje się, bo world of warcraft ważniejszy i najważniejszy, nie ważne czy się pali czy wali...
i jeszcze mi miał czelność powiedzieć, że nic nie robię! siedzę na dupie i nawet palcem nie kiwnę! ja powinnam w łóżku leżeć na dobrą sprawę! :wściekła/y:

ale jestem wściekła...

Dagmar przykro mi. Mam nadzieję, i zresztą wierzę w to, że będzie dobrze tylko trzeba słuchać teraz co lekarze każą. Leżeć najpewniej;* Ale dla Bobaska wsjo;*

Dagmar, ogólnie masz wysokie ciśnienie czy tylko przy wizytach? bo mnie też się czepiają, że za wysokie ciśnienie i mierzę dwa razy dziennie... i co - mam syndrom białego kitla, bo na codzień ciśnienie podręcznikowe.

reklama
Do góry