reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wpadłam się przywitac kobietki z Wami dawno tu nie zaglądałam ale to nie znaczy ,że o Was nie pamiętam dziękuje Wam za to ,że jesteście ,że się odzywacie gg tel. przepraszam ,że niezawsze odpowiadam.. ale nieraz po prostu nie jestem w stanie :-( zostawiłam coś na T
całuję Was kochane i dziękuję raz jeszcze

reklama
wózek juz kosztuje 510zł a jeszcze godzina do konca:-:)-(
mnie znów bierze kaszel spowrotem
i m mnie jeszcze wkur.. dzisiaj:sorry2:

wózek juz kosztuje 510zł a jeszcze godzina do konca:-:)-(
mnie znów bierze kaszel spowrotem
i m mnie jeszcze wkur.. dzisiaj:sorry2:
medeuska ty moze idź do lekarza bo niedlugo weekend co?
masz tantum werde,brałam go w ciązy i garło szybko wyleczyłam.sa jeszzce tabletki do ssania heopatyczne.nie zaniedbój tego kaszlu.

a co się dzieje z twoim M/co narozrabiał?

medeuska ty moze idź do lekarza bo niedlugo weekend co?
masz tantum werde,brałam go w ciązy i garło szybko wyleczyłam.sa jeszzce tabletki do ssania heopatyczne.nie zaniedbój tego kaszlu.

a co się dzieje z twoim M/co narozrabiał?
nie mam wlasnie- przejde sie jutro do lekarza i zobaczymy co mi powie- bo jakis dziwny ten kasel mam nie wiem czy to od gardła czy od oskrzeli...:baffled:

a M wysłałam po cistka dosklepu i wrócil po 3 godzinach bo zkolega sobie browary pod klatką pił:wściekła/y::wściekła/y:

a co myslicie o tym?
Baby boo TITANIUM baby wielofunkcyjny PROMOCJA (717964845) - Aukcje internetowe Allegro

tyle ze 3 kola... a ja jakos mam sceptyczne podejscie do 3kolowców...
wogóle to wydaje m isie ze te koło przednie jakos za bardzo do przodu odstaje:baffled:

Ostatnia edycja:
a M wysłałam po cistka dosklepu i wrócil po 3 godzinach bo zkolega sobie browary pod klatką pił:wściekła/y::wściekła/y:

a co myslicie o tym?
Baby boo TITANIUM baby wielofunkcyjny PROMOCJA (717964845) - Aukcje internetowe Allegro

tyle ze 3 kola... a ja jakos mam sceptyczne podejscie do 3kolowców...
wogóle to wydaje m isie ze te koło przednie jakos za bardzo do przodu odstaje:baffled:

no to ja tez bym sie wkurzyła gdybym była na Twoim miejscu :tak::tak::tak::tak:

medea wózek bardzo mi sie podoba,super jest:tak::tak::tak::tak: ale ten zielony bardziej :-p:-p:-p:-p

i powiem Ci szczerze że trójkołowce zaczęły mi się podobać.:-)i drogi nie jest :tak::tak::tak::tak::tak: ja bym się nie zastanawiała chyba z e masz jeszcze coś na oku :-)

no to ja tez bym sie wkurzyła gdybym była na Twoim miejscu :tak::tak::tak::tak:

medea wózek bardzo mi sie podoba,super jest:tak::tak::tak::tak: ale ten zielony bardziej :-p:-p:-p:-p

i powiem Ci szczerze że trójkołowce zaczęły mi się podobać.:-)i drogi nie jest :tak::tak::tak::tak::tak: ja bym się nie zastanawiała chyba z e masz jeszcze coś na oku :-)
oprócz tego
CONECO V3 PIERRE CARDIN SZARY - BCM - KOMPLET (712962998) - Aukcje internetowe Allegro

to raczej nie bardzo....

a tamten 3 kolowy to tylko sreebrny jest wogóle

reklama
Moja gwiazda własnie usnęła,dosłownie w 5 min tym bardziej ze dzis w dzień spała 3,5 h :szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie mogłam ja dobudzić :tak::tak::tak::tak: ,myslałąm ze póxno pójdzie spać a tu proszę niespodzianka poszła o ludziej godzinie oby tylko za wczesnie za to nie wstała :-D:-D:-D:-D:-D

ale i tak muszę jutro wczesnie wstać bo jadę rano na ściągnięcie szwów :tak::tak::tak::tak::tak::tak: boję się ze będzie boleć,jak zwykle panikara ze mnie.i tak się boje :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry