wiktoria12
Mama i żona :)
Oj Agunia ty wszystko zauważysz
no pisze na wątku bobaskowe mamy zapisałam sie tam niedawno ale tak jak każda dziewczyna jaes przynajmniej w dwóch grupach

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobrze ze Sebastiankowi lepiej a czemu sie martwisz pracą M gdzie pracujeA teraz się witam. Sebkowi już lepiej więc nie jade do lekarza. Wczoraj wieczorem nie zajrzałam bo m siedział na kompie a pózinej już mi się nie chciało. Piję sobie kawke i się już trochę martwie zimą a konkretnie robotą m w zimie
nie mam pojęcia ile można wziąść paracetamoluCześ kobitki,
Podpisuję tylko listę bo czuję , że mi zaraz głowę rozsadzi
Któraś wie ile paracetamolu można połknąć jak się karmi piersią??:-(
cieszę się, ze Sebek już lepiej się czuje oby tak dalejA teraz się witam. Sebkowi już lepiej więc nie jade do lekarza. Wczoraj wieczorem nie zajrzałam bo m siedział na kompie a pózinej już mi się nie chciało. Piję sobie kawke i się już trochę martwie zimą a konkretnie robotą m w zimie
widać budowa pochłania ją bez resztyjoe alex dawno nie było wiecie może co u niej
bo zima w budowlance nieciekawie wygląda z robotą przynajmniej ostatniej zimy tak było. Dużo długów sobie przesto narobiliśmyTo dobrze ze Sebastiankowi lepiej a czemu sie martwisz pracą M gdzie pracuje
oj jest wybór zobacz ja mam ten BEXA wózek AX3 trzyfunkcyjny z fotelikiem (719949492) - Aukcje internetowe Allegro jest identyczny jak ten co pokazałaś a o ile twój jest tańszyWtam laski- ja juz po sniadanku-oglądam wózki-kurcze jestem ła ze nie mam tego który mis ie najbardziej podobał:-(
pewnie wygrała tylko się pochwalić nie chceWitam sie i ja nadrobiłam już jeszcze na bok skoczyc musze pije sobie kawusie a dzieci sie bawią ale pasowało by ruszyc 4 litery .ALE MIAŁAM DZISIAJ ZBOCZONY SENszkoda gadac bo mozna sie usmiac.
ANABUBA i co z tym lotkiem wygrałas co:??????
AGNES a jak oko Oliwki lepiej juz.
jedną tabletkę co 3-4 godziny tak mi mówiła położnaCześ kobitki,
Podpisuję tylko listę bo czuję , że mi zaraz głowę rozsadzi
Któraś wie ile paracetamolu można połknąć jak się karmi piersią??:-(
bo tam straszne wieści:-witam się z pracy, trochę poczytałam ale przyznaję się bez bicia że tak trochę po łebkach
żeby nie było niedomówień i że niby jakieś plotki roznoszęprzyuważyłam naszą Wiki na innym wątku:-(i dlatego napisałam pytznie czy nas zdradza???;-);-);-);-)
biedna Oliwecia, mam nadzieję, że dzisiaj już jest lepiej
jest taka możliwość w ciągu pół roku od śmierci spadkodawcy żeby zrzec się spadku w sądzie (trzeba złożyć wniosek) ale nie wiem czy wystarczy żeby zrzekła się tylko mama bo wtedy wy jako dzieci dziedziczycie tą część, a jak wy się zrzekniecie to z bratem nie ma problemu bo jest kawalerem ale jak Ty to zrobisz to Zuzia jest kolejna do dziedziczenia, tak mi się wydaje, że tak to idzie ale dowiedzcie się dokładnie od fachowca
malinka te Twoje dzieciaki normalnie są bezbłędne, powaliły mnie na łopatki norrmalnie
idę do rowu alejuż się boję tego co tam zastanę![]()
A no tak bo ona buduje.A i szkoda ze nie idzie po waszej mysli z domem znaczy z dzieleniemwidać budowa pochłania ją bez resztywcale się nie dziwię ja też mam niewiele czasu mimo że już mieszkam w nowym
Acha ale może ten rok bedzie lepszy i bedzie dobrzebo zima w budowlance nieciekawie wygląda z robotą przynajmniej ostatniej zimy tak było. Dużo długów sobie przesto narobiliśmy