reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A teraz się witam. Sebkowi już lepiej więc nie jade do lekarza. Wczoraj wieczorem nie zajrzałam bo m siedział na kompie a pózinej już mi się nie chciało. Piję sobie kawke i się już trochę martwie zimą a konkretnie robotą m w zimie
To dobrze ze Sebastiankowi lepiej a czemu sie martwisz pracą M gdzie pracuje

Cześ kobitki,

Podpisuję tylko listę bo czuję , że mi zaraz głowę rozsadzi :no::wściekła/y:

Któraś wie ile paracetamolu można połknąć jak się karmi piersią??:-(
nie mam pojęcia ile można wziąść paracetamolu:no::no::no::no: ale jestem z Tobą myślami bo mnie ostatnio codziennie boli głowa okropnie i wiem co to znaczy:-:)-(

A teraz się witam. Sebkowi już lepiej więc nie jade do lekarza. Wczoraj wieczorem nie zajrzałam bo m siedział na kompie a pózinej już mi się nie chciało. Piję sobie kawke i się już trochę martwie zimą a konkretnie robotą m w zimie
cieszę się, ze Sebek już lepiej się czuje oby tak dalej:tak::tak::tak:

u nas wczoraj gył geodeta bo musimy spadek podzielić, tzn dom i działkę i jestem mega wnerwiona bo nie możemy sobie tego podzielić tak jak chcemy bo przepisy mówią inaczej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakieś 4 metry od okien teściowej muszą zostać dopisane do spadku teściowej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a to oznacza, że granica jest przy naszych schodach a droga którą teraz robimy (już zaczelismy) jest nie na naszej częsci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie bardzo można dom podzielić bo nie ma pod samym dachem ściany, jest zostawiona wolna przestrzeń nad trzema mieszkaniami:no::no:jakaś masakra, a miało być tak pięknie

Wtam laski- ja juz po sniadanku-oglądam wózki-kurcze jestem ła ze nie mam tego który mis ie najbardziej podobał:wściekła/y::no::-(
oj jest wybór zobacz ja mam ten BEXA wózek AX3 trzyfunkcyjny z fotelikiem (719949492) - Aukcje internetowe Allegro jest identyczny jak ten co pokazałaś a o ile twój jest tańszy:szok::szok:ja jestem ze swojego zadowolona czeka teraz na zimę bo jego koła są niezastąpione:tak:
Witam sie i ja nadrobiłam już jeszcze na bok skoczyc musze pije sobie kawusie a dzieci sie bawią ale pasowało by ruszyc 4 litery .ALE MIAŁAM DZISIAJ ZBOCZONY SEN :tak::szok::szok:szkoda gadac bo mozna sie usmiac.
ANABUBA i co z tym lotkiem wygrałas co:??????
AGNES a jak oko Oliwki lepiej juz.
pewnie wygrała tylko się pochwalić nie chce:-p
Cześ kobitki,

Podpisuję tylko listę bo czuję , że mi zaraz głowę rozsadzi :no::wściekła/y:

Któraś wie ile paracetamolu można połknąć jak się karmi piersią??:-(
jedną tabletkę co 3-4 godziny tak mi mówiła położna:tak:
witam się z pracy, trochę poczytałam ale przyznaję się bez bicia że tak trochę po łebkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

żeby nie było niedomówień i że niby jakieś plotki roznoszę:-D:-D:-D:-Dprzyuważyłam naszą Wiki na innym wątku:-(i dlatego napisałam pytznie czy nas zdradza???;-);-);-);-)

biedna Oliwecia, mam nadzieję, że dzisiaj już jest lepiej:tak::tak:

jest taka możliwość w ciągu pół roku od śmierci spadkodawcy żeby zrzec się spadku w sądzie (trzeba złożyć wniosek) ale nie wiem czy wystarczy żeby zrzekła się tylko mama bo wtedy wy jako dzieci dziedziczycie tą część, a jak wy się zrzekniecie to z bratem nie ma problemu bo jest kawalerem ale jak Ty to zrobisz to Zuzia jest kolejna do dziedziczenia, tak mi się wydaje, że tak to idzie ale dowiedzcie się dokładnie od fachowca:tak:

malinka te Twoje dzieciaki normalnie są bezbłędne, powaliły mnie na łopatki norrmalnie:-D:-D:-D:-D:-D

idę do rowu alejuż się boję tego co tam zastanę:no:
bo tam straszne wieści:-:)-:)-(
witam:happy:
jestem mega nie wyspana antek w nocy płakał dolna 2 mu wychodzi masakra:confused2::confused2::confused2:

widać budowa pochłania ją bez reszty:tak::tak:wcale się nie dziwię ja też mam niewiele czasu mimo że już mieszkam w nowym
A no tak bo ona buduje.A i szkoda ze nie idzie po waszej mysli z domem znaczy z dzieleniem
bo zima w budowlance nieciekawie wygląda z robotą przynajmniej ostatniej zimy tak było. Dużo długów sobie przesto narobiliśmy
Acha ale może ten rok bedzie lepszy i bedzie dobrze

reklama
Do góry