Natalineczka555
kocham kochać :)
ani mi nic o zdradzie nie wiadomoHej Malina
No kurcze j atez nic o zadnej zdradzie nie wiem...
Zjadłam sznytek 5 i lece robic obiad. Mamy obiecany spacer, wiec w moim interesie, zeby szybko zjesc, wyrobic sie i razem wyjsc.

kochana to dobrze trafiłasCos o mnie?
Siedze sama w domku, bez znajomych, wszystkich zostawilam w starym miescie aby zamieszkac z ukochanym i teraz mam :|
jestem matka dopiero od kilku tygodni a juz mam dosc
dlatego tu jestem, pocieszyc sie i kogos. mam dobre poczucie humoru ale ze wzgledu na brak kontaktow z ludzmi - przestalam sie usmiechacmoze jakas deprecha?
![]()

u nas zaczniesz sie usmiechac od nowa ystarczy ze poczytasz troche tekstow lunki malinki lub jej julki, od razu usmiech powróci

a jak juz do nas zawitałas to juz raczej nie odejdziesz

to uzaleznia

trzymaj sie kochan na tej obczyznie
a moze masz depresje poporodowa??
nie przejmuj sie kochaniutka, narazie jestes zmeczona porodem, i tym wszystkim dookola, tym ze musisz wstawac kilka razy w nocy, a czasem trafiaja sie i noce wogole nie przespane, ale gwarantue ci ze niedlugo odzyjesz

a z ta praca dobry pomysł jestkochana nie tak dawno urodziłaś to hormony tez jeszcze swoje robią
ja tez zamieszkałam w szczecinie bez żadnych znajomych i początki były ciężkie a teraz jest git mam 3 dzieciaczków wiec na nude nie mam sie co skarżyć mam bb i kochane moje psiapsióły one zawsze humor poprawią wygada się człowiek i od razu lepiej mam kochanego faceta u boku który jest mi przyjacielem no jakby nie patrzyc jestem szczęściara mi dużo dało tez to ze poszłam do pracy spzątam sobie codziennie po 3 godzinki i w weekendy może i ciężko ale wyszłam z domu do ludzi mam z kim pogaać wyrwałam się z domu a moje kochanie dzielnie mnie pod moja nieobecność zastępuje
a właśnie ewelinka skoro twój nie pracuje i sie nie bardzo do pracy kwapi to może zostaw mu maego w domu a ty idź do pracy?????zobaczy ile jesyt roboty w domu jak cienbie nie bedzie?????

zastanow sie powanie

kochana to jest tematrzeka i rozprawiac o nim mozna by bez koncato prawda...
Faceci niekiedy (!) nie doceniaja tego co my dla nich i dzieci robimy. Nie to ze wypominam swojemu facetowi czy dziecku co dla nich robie.
Rodzimy dzieci a pozniej jestesmy brzydkie (co dla niektorych, prawda?), wychowujemy je i przez to nie kazdego dnia chce nam sie stroic (przez co nie jestesmy atrakcyjne dla facetow) etc
wystrczy przejrzec fora, dlaczego faceci zdradzaja swoje kobiety. Nie kazdy jest taki i cale szczescie, ale ci co zdradzaja, powinni dostac po dupie.
Posiedzieliby z dzieckiem caly tydzien bez nikogo w domu i ciekawe jakby sie czuli.. Ponioslo mnie... Moglabym tak pisac i pisac

ale po co psuc sobie nerwy i chumorek

ja niestety tez gwiazd nie widzęFranceska, ale po co tak pisac i pisać i się przy tym dołować. Wygadać się-rzecz święta, ale kobieto znajdz kilka pozytywów i już będzie lżej i milej. Facet dobry czy nie dobry, jak nie dobry to niechh cgociaz w łóżku se spisze, dziecko zdrowe czy nie zdrowe? jak nie zdrowe, to masz dla kogo więcej czasu poswiecac i juz ci zadne baby do towarzystwa tam nie sapotrzebne, dom masz, czy nie masz? jak nie masz, to ci zazdroszcze, bo przez moj sufit gwiazd nie widac!

dobreJa nie wiem ale moj maly nie chce sie przestawic na 1 drzemke --spal dzisiaj 2 godziny 12:30-14:30 i ryczał ciagle...Nie umie spac wiecej niz 1,5-2h zeby sie wyspac a ja juz sil nie mam.

usciskaj malutkiego mocno, i zdrowieje niech tamkobieto tak jak powiedziala malinka to jescze wina hormonow no i slowa luny tez swieta prawda - nie zalamuj sioe tutaj... zreszta z nami nie bedziez miala na to czasu
biedna Oliwka :--
-
-
-(
a u nas z Sewkiem gorzej :-( ledwo mowi borok moj :--
-
-(
jutro kontola i pewnie znow beda zastrzyki![]()

trzymam kciuki oby juz jutro byl zdrowy

ja trzykolowcom nie ufamnie mam wlasnie- przejde sie jutro do lekarza i zobaczymy co mi powie- bo jakis dziwny ten kasel mam nie wiem czy to od gardła czy od oskrzeli...
a M wysłałam po cistka dosklepu i wrócil po 3 godzinach bo zkolega sobie browary pod klatką pił
a co myslicie o tym?
Baby boo TITANIUM baby wielofunkcyjny PROMOCJA (717964845) - Aukcje internetowe Allegro
tyle ze 3 kola... a ja jakos mam sceptyczne podejscie do 3kolowców...
wogóle to wydaje m isie ze te koło przednie jakos za bardzo do przodu odstaje![]()

a moze zimny okład???wiesz co jakby sie troszkę zmniejszyła ale teraz zrobił sie ten obrzek ciemniejszy,jakby ciemny róż
tak jak mówiłas dałam jej ten zyrtex i na noc dałam jeszcze jedną dawkę wapna
boję sie tylko co zobaczę rano,oby nie było wielkiej bańki![]()

alez masz wybor kochananie boj sie :-)
jeszcze na ten sie czaje
Wózek IMPLAST BOLDER 4 NEW LINE używany (724170307) - Aukcje internetowe Allegro
iten Wóżek IMPLAST DRIVER 4XL,POLECAM!!!!!!!! (719920618) - Aukcje internetowe Allegro

ja niestety na takich rzeczach sie nie znamJestem wreszcie;-) Witam wszystkich. Wczoraj nie mieliśmy netu chwilami. Biegałam z Mamą cały dzień żeby wszystkie sprawy pozałatwiać. M.in. rente dla Brata. No i wczorajj miał komis z angielskiego i nie zaliczyli mu
Byłam z Zuzia wczoraj u lekarza. Powiedział że sa małe szmery nad oskrzelami i gardło zainfekowane-kazał na razie ambroksol i clemastin dawać i jutro do kontroli. Ale już wczoraj nie wymiotowala i dziś też nie tylko nie chce jeść za bardzo.
Jutro jadę z Zuzia na rehabilitacje więc z rana mnie nie będzie ale wieczorkiem na pewno zajrzę
Jeszcze mam pytanie czy spotkała sie któraś z Was z taka sytuacja: mój Tata zmarł zostawił po sobie trochę kredytów i teraz nie wiem czy Mama musi je spłacać? Ktoś mi mówił że musi zrzec się spadku i będzie git?![]()

volant 3 jest fajny