reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No wlasnie zajełam sie małym i gotowaniem mu zupki,wiec mąz zgłodniał i sniadanie zrobil,o tej porze ale zawsze..a sprzatanie--ja tez jestem z tych co balaganu nie nawidze--ale wg niego to nic ze balagan.
wg mojegojeszcze do niedawna tez- ale jak naprawde nazbierałosie garów brudnych i zeby cos zjescnajpierw musial umyc to juz mu zaczelo przeszkadac.... dobrze Ci radze- nie sprataj- jak wleie nogą w coś na ziemi to tez mu zacznie balagan przeszkadzac- a Ty zamknij oczy na jakis tydzien i nie patrz na to- wiem ze to trudne ale z naszą pomocą Ci sie uda;-) zawsze moesz ciagle przed kkompem siedziec i nie widziec:-):-)

spytaj sie dziewczyn jak narzekalam ze am brudno i ze nie wytrzymam jak próbowałam jakos wygrac z podejsciem M ze to ja jestem od sprzatania aon od brudzenia:-p:-p

reklama
Witam. Raczej teraz nie poczytam. Sebastian chory katar ma i stan podgorączkowy a oczka takie szkliste, bidulek. A ja mądra wczoraj chciałam mu zrobić inhalację z soli fizjologicznej a że inhalator długo leżał to sobie myślę wygotuję akcesoria i co narobiłam wszystko się pokrzywiło od gorąca i muszę teraz szukać żeby dokupić. W siedzibie będą mieli dopiero w połowie września a i tak przez apteki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak pech to pech, kurcze blade

Dziewczyny odzyskałam jakieś 70 % zdjęć, jeszcze kilkaset od znajomej z wakacji i bezdei 80%. JUPIIIIIII.
Ale tyłek wrósł w fotel normalnie, o obiedzie jeszcze nie pomyślałam, małą położyłam spać, i absolutes nic nie zrobione, łózko jak rozgzebane było nawet, tak jest... No to teraz trza się sprężyć i coś zrobić...Spadam...

Tak ale Twoj pracował to troszke zmienia postac rzeczy.Moj juz nie robi nic.I jeszcze do mnie ze ja mam mu isc rano przed 7 do UP po numerek do zarejestrowania sie jako bezrobotny bo przeciez on ma noge w szynie,a my o 7 jeszcze spimy.
sorki ale ja bym mu dała numerek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:by nie miał obiadu śniadania kolacji czystych ubrań sexu zero nic a znając mnie to i kable od kompa by sie zapodziały:wściekła/y:
WspolczujeTobie tego chlopa ,naprawde:no::no::no:
Ja bym mu poszla po numerek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

PATRYSIU
Zdrowka dla Sewcia:tak::tak::tak:

My juz po sniadanku i ja po fajeczce;-):-)
Bede musiala sie ubrac i isc do szkoly po spis ksiazek i wkoncu je zamowic:szok:
Zrobilam sobie ostatnio fotke tel bo mi sie pisac nie chcialo ale jak dalam to na kompa to nic nie widac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja tak samo zrobiłam w ubiegłym roku cyknełam fotkę a potem musiałam gonić drugi raz bo nic nie było widać:rofl2:
Dlatego ja nie ide bo spie z dzieckiem w pokoju jeszcze poza tym to ja w nocy wstaje do dziecka a on w 2 pokoju ze wzgledu tez na noge.
Mimo, ze wiem ze by dostał kuronia a to dodatkowy pieniadz.
noooo kochana nie ma kasy nie ma jedzenia:no:
dzieki dziewczynki-poleżałam troche- wypociłam sie ale juz nie umie leec- musze sie za cos wziac..

chyba ede cala czas jadła hallsy:-p bo powiem Wam ze po nim i lepiej i od razu mi sie lepiej oddychało i raz kaszlnęłam jak wstałam od 2 godzin wiec chyba jest ok, bo zanim zjadłam to co 10 sekund;-)
no super że zdrowiejesz:tak:
Witam. Raczej teraz nie poczytam. Sebastian chory katar ma i stan podgorączkowy a oczka takie szkliste, bidulek. A ja mądra wczoraj chciałam mu zrobić inhalację z soli fizjologicznej a że inhalator długo leżał to sobie myślę wygotuję akcesoria i co narobiłam wszystko się pokrzywiło od gorąca i muszę teraz szukać żeby dokupić. W siedzibie będą mieli dopiero w połowie września a i tak przez apteki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zdrówka dla sebastiana bidulek:-:)-:)-(
$a $ja ogarnełam komode dzieciaków jeszcze 2 skrynki z zabawkami biurka okno podłoga regał no i bedzie u ich czysto:-):-):-)
obiadek mam z wczoraj tylko ziemniaczki obrać i surówke zrobić i luzik:tak:
a czemu agunia wiki nas zdradziła o czym ja nie wiem:confused::-)

aaa, przypomniało mi sie, ze jestem glodna. Jeszcze na sek. zagladam.

Eelinka-Medea ma racje, zamknij oczy i olej ile sie da. Mój nienawidzi balaganu, nawet malego, wiec jsli zapomina, ze jemu obowiazki tez sa pisane organizuje sobie dwa trzy dni poza domem, nic nie robie jak wracam, i po tych kilku dniach mam blysk. posprzatane i po mnie i po malej i po nim tez. co prawda nie lubie jak Piciu zmywa, bo wody idze tyle, ze pol kompani by sie wykapalo, no ale...

Hej Malina
No kurcze j atez nic o zadnej zdradzie nie wiem...

Zjadłam sznytek 5 i lece robic obiad. Mamy obiecany spacer, wiec w moim interesie, zeby szybko zjesc, wyrobic sie i razem wyjsc.

Cos o mnie?

Siedze sama w domku, bez znajomych, wszystkich zostawilam w starym miescie aby zamieszkac z ukochanym i teraz mam :|

jestem matka dopiero od kilku tygodni a juz mam dosc :(
dlatego tu jestem, pocieszyc sie i kogos. mam dobre poczucie humoru ale ze wzgledu na brak kontaktow z ludzmi - przestalam sie usmiechac :( moze jakas deprecha? :crazy:

Cos o mnie?

Siedze sama w domku, bez znajomych, wszystkich zostawilam w starym miescie aby zamieszkac z ukochanym i teraz mam :|

jestem matka dopiero od kilku tygodni a juz mam dosc :(
dlatego tu jestem, pocieszyc sie i kogos. mam dobre poczucie humoru ale ze wzgledu na brak kontaktow z ludzmi - przestalam sie usmiechac :( moze jakas deprecha? :crazy:
kochana nie tak dawno urodziłaś to hormony tez jeszcze swoje robią:tak:
ja tez zamieszkałam w szczecinie bez żadnych znajomych i początki były ciężkie a teraz jest git mam 3 dzieciaczków wiec na nude nie mam sie co skarżyć mam bb i kochane moje psiapsióły one zawsze humor poprawią wygada się człowiek i od razu lepiej mam kochanego faceta u boku który jest mi przyjacielem no jakby nie patrzyc jestem szczęściara mi dużo dało tez to ze poszłam do pracy spzątam sobie codziennie po 3 godzinki i w weekendy może i ciężko ale wyszłam z domu do ludzi mam z kim pogaać wyrwałam się z domu a moje kochanie dzielnie mnie pod moja nieobecność zastępuje:tak:
a właśnie ewelinka skoro twój nie pracuje i sie nie bardzo do pracy kwapi to może zostaw mu maego w domu a ty idź do pracy?????zobaczy ile jesyt roboty w domu jak cienbie nie bedzie?????

reklama
a właśnie ewelinka skoro twój nie pracuje i sie nie bardzo do pracy kwapi to może zostaw mu maego w domu a ty idź do pracy?????zobaczy ile jesyt roboty w domu jak cienbie nie bedzie?????

to prawda...
Faceci niekiedy (!) nie doceniaja tego co my dla nich i dzieci robimy. Nie to ze wypominam swojemu facetowi czy dziecku co dla nich robie.
Rodzimy dzieci a pozniej jestesmy brzydkie (co dla niektorych, prawda?), wychowujemy je i przez to nie kazdego dnia chce nam sie stroic (przez co nie jestesmy atrakcyjne dla facetow) etc
wystrczy przejrzec fora, dlaczego faceci zdradzaja swoje kobiety. Nie kazdy jest taki i cale szczescie, ale ci co zdradzaja, powinni dostac po dupie.
Posiedzieliby z dzieckiem caly tydzien bez nikogo w domu i ciekawe jakby sie czuli.. Ponioslo mnie... Moglabym tak pisac i pisac

Do góry