reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja gwiazda własnie usnęła,dosłownie w 5 min tym bardziej ze dzis w dzień spała 3,5 h :szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie mogłam ja dobudzić :tak::tak::tak::tak: ,myslałąm ze póxno pójdzie spać a tu proszę niespodzianka poszła o ludziej godzinie oby tylko za wczesnie za to nie wstała :-D:-D:-D:-D:-D

ale i tak muszę jutro wczesnie wstać bo jadę rano na ściągnięcie szwów :tak::tak::tak::tak::tak::tak: boję się ze będzie boleć,jak zwykle panikara ze mnie.i tak się boje :-D:-D:-D:-D:-D
nie boj sie :-)

jeszcze na ten sie czaje
Wózek IMPLAST BOLDER 4 NEW LINE używany (724170307) - Aukcje internetowe Allegro
iten http://allegro.pl/item719920618_wozek_implast_driver_4xl_polecam.html

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem wreszcie;-) Witam wszystkich. Wczoraj nie mieliśmy netu chwilami. Biegałam z Mamą cały dzień żeby wszystkie sprawy pozałatwiać. M.in. rente dla Brata. No i wczorajj miał komis z angielskiego i nie zaliczyli mu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Byłam z Zuzia wczoraj u lekarza. Powiedział że sa małe szmery nad oskrzelami i gardło zainfekowane-kazał na razie ambroksol i clemastin dawać i jutro do kontroli. Ale już wczoraj nie wymiotowala i dziś też nie tylko nie chce jeść za bardzo.:no:
Jutro jadę z Zuzia na rehabilitacje więc z rana mnie nie będzie ale wieczorkiem na pewno zajrzę:tak:
Jeszcze mam pytanie czy spotkała sie któraś z Was z taka sytuacja: mój Tata zmarł zostawił po sobie trochę kredytów i teraz nie wiem czy Mama musi je spłacać? Ktoś mi mówił że musi zrzec się spadku i będzie git?:baffled::confused:

też fajny,zreszta podobają mi sie tego typu wózki :tak::tak::tak::tak: zadaj babce pytanie jaka jest cena minimalna będziesz wiedziała od razu ile za niego chce najmniej i czy warto sobie nim zaprzatac głowę:tak:

Jestem wreszcie;-) Witam wszystkich. Wczoraj nie mieliśmy netu chwilami. Biegałam z Mamą cały dzień żeby wszystkie sprawy pozałatwiać. M.in. rente dla Brata. No i wczorajj miał komis z angielskiego i nie zaliczyli mu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Byłam z Zuzia wczoraj u lekarza. Powiedział że sa małe szmery nad oskrzelami i gardło zainfekowane-kazał na razie ambroksol i clemastin dawać i jutro do kontroli. Ale już wczoraj nie wymiotowala i dziś też nie tylko nie chce jeść za bardzo.:no:
Jutro jadę z Zuzia na rehabilitacje więc z rana mnie nie będzie ale wieczorkiem na pewno zajrzę:tak:
Jeszcze mam pytanie czy spotkała sie któraś z Was z taka sytuacja: mój Tata zmarł zostawił po sobie trochę kredytów i teraz nie wiem czy Mama musi je spłacać? Ktoś mi mówił że musi zrzec się spadku i będzie git?:baffled::confused:

tak to jest prawda :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
teraz z ciekawosci czytałam w internecie na ten temat.piszą ze ma się 6 mies od smierci czasu na zrzeknięcie się spadku.jesli tego twoja mam nie zrobi do tego czasu to będzie musiała spłacać te kredyty.bo spadek czyli to co dziedziczymy to nie tylko majatek ale i długi.
niech twoja mama pójdzie jak najszybciej do notariusza o on poprowadzi sprawe i wyjasni co i jak :tak::tak::tak::tak:

bidulek:-(. Zdrówka mu życzę
dziekuje bardzo
wpadłam się przywitac kobietki z Wami dawno tu nie zaglądałam ale to nie znaczy ,że o Was nie pamiętam dziękuje Wam za to ,że jesteście ,że się odzywacie gg tel. przepraszam ,że niezawsze odpowiadam.. ale nieraz po prostu nie jestem w stanie :-( zostawiłam coś na T
całuję Was kochane i dziękuję raz jeszcze
kochana dobrze ze sie odezwalas martwilam sie
sciskam mocno :tak:
wózek juz kosztuje 510zł a jeszcze godzina do konca:-:)-(
mnie znów bierze kaszel spowrotem
i m mnie jeszcze wkur.. dzisiaj:sorry2:
fajny

nie mam wlasnie- przejde sie jutro do lekarza i zobaczymy co mi powie- bo jakis dziwny ten kasel mam nie wiem czy to od gardła czy od oskrzeli...:baffled:

a M wysłałam po cistka dosklepu i wrócil po 3 godzinach bo zkolega sobie browary pod klatką pił:wściekła/y::wściekła/y:

a co myslicie o tym?
Baby boo TITANIUM baby wielofunkcyjny PROMOCJA (717964845) - Aukcje internetowe Allegro

tyle ze 3 kola... a ja jakos mam sceptyczne podejscie do 3kolowców...
wogóle to wydaje m isie ze te koło przednie jakos za bardzo do przodu odstaje:baffled:
tez sie nad nim zastanawialam kiedys ale juz wybralam inny
oprócz tego
CONECO V3 PIERRE CARDIN SZARY - BCM - KOMPLET (712962998) - Aukcje internetowe Allegro

to raczej nie bardzo....

a tamten 3 kolowy to tylko sreebrny jest wogóle
tez fajny
Moja gwiazda własnie usnęła,dosłownie w 5 min tym bardziej ze dzis w dzień spała 3,5 h :szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie mogłam ja dobudzić :tak::tak::tak::tak: ,myslałąm ze póxno pójdzie spać a tu proszę niespodzianka poszła o ludziej godzinie oby tylko za wczesnie za to nie wstała :-D:-D:-D:-D:-D

ale i tak muszę jutro wczesnie wstać bo jadę rano na ściągnięcie szwów :tak::tak::tak::tak::tak::tak: boję się ze będzie boleć,jak zwykle panikara ze mnie.i tak się boje :-D:-D:-D:-D:-D
jakie szwy ?? czy ja czegos nie wiem ?? chyba nie Oliwka ??
zdrowka dla Zuzi
a co do kredytu to jezeli Twoj tata mial zyranta to zyrant splaca za niego a jezeli zmarl to albo Panstwo bedzie splacalo albo wspolmalzonek czyli Twoja mama - zapytaj najlepeij w banku powinni Ci udzielic wiecej informacji :tak:

pati moje szwy :tak::tak::tak::tak: 2 tyg temu miałam zabieg wycinania znamienia,takiego odstającego pieprzyka na plecach i teraz idę ściągnąć szwy.nie doczytałaś kochana jak o tym pisałam :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry