reklama
Jadźka
mama 2 synów
PopieramFranceska, ale po co tak pisac i pisać i się przy tym dołować. Wygadać się-rzecz święta, ale kobieto znajdz kilka pozytywów i już będzie lżej i milej. Facet dobry czy nie dobry, jak nie dobry to niechh cgociaz w łóżku se spisze, dziecko zdrowe czy nie zdrowe? jak nie zdrowe, to masz dla kogo więcej czasu poswiecac i juz ci zadne baby do towarzystwa tam nie sapotrzebne, dom masz, czy nie masz? jak nie masz, to ci zazdroszcze, bo przez moj sufit gwiazd nie widac!
Dobre
jak ja już znalazłam chwile czasu to zadnej nie ma i nie ma z kim pogadać :-( jak pech to pech
wczoraj Olike pod okiem ugryzł jakis robal latający czarny,na bank to nie był komar.dzis poszłyśmy do lekarza bo po okiem sliwa,spuchniete jak bania,masakrycznie to wygladało.teraz już troszke lepiej.lekarka dał jakąś maść sterydową niestety i mamy smarować.mam nadzieję ze szybko zejdzie bo Oliwka wyglada jakby jej ktoś z pięści przywalił![]()
Klaudia 8 lat i Kacper 5 lat.
Jak Klaudia jest u nas tylko sam bez Kacpra to ładnie się bawią z Oliwka i super się nią zajmuje i nie odczuwam tego,nawet odpoczywam wręcz.a jak sa obydwoje z Kaprem to jest sajgon bo kacper jest strasznie niegrzeczny,niesłucha się,zawsze wymyśla głupie zabawy,bija się,nie moga się zgodzić i dlatego jest tak jak jest.a Oliwka patrzy na to i nasladuje więc jak się w trójkę zbiora razem to jakby tajfun przeszedł.
Dasz raę jakoś wytrzymaszwiki pocieszam się tym aby do niedzielitrzeba zacisnąć zeby i przetrzymac
![]()
A ja wpadam i wypadam nawet się nie pożegnam ale chyba mi wybaczycie. Byłam w aptece i kupiłam ten rozpylacz ale zły

ewelinkaaa7
Fanka BB :)
Ja nie wiem ale moj maly nie chce sie przestawic na 1 drzemke --spal dzisiaj 2 godziny 12:30-14:30 i ryczał ciagle...Nie umie spac wiecej niz 1,5-2h zeby sie wyspac a ja juz sil nie mam.
Super ze sie polepszylodzieki dziewczynki-poleżałam troche- wypociłam sie ale juz nie umie leec- musze sie za cos wziac..
chyba ede cala czas jadła hallsybo powiem Wam ze po nim i lepiej i od razu mi sie lepiej oddychało i raz kaszlnęłam jak wstałam od 2 godzin wiec chyba jest ok, bo zanim zjadłam to co 10 sekund;-)

Zdrowka dla Sebastiana:-)Witam. Raczej teraz nie poczytam. Sebastian chory katar ma i stan podgorączkowy a oczka takie szkliste, bidulek. A ja mądra wczoraj chciałam mu zrobić inhalację z soli fizjologicznej a że inhalator długo leżał to sobie myślę wygotuję akcesoria i co narobiłam wszystko się pokrzywiło od gorąca i muszę teraz szukać żeby dokupić. W siedzibie będą mieli dopiero w połowie września a i tak przez apteki![]()
Witam nowa mamusie:-)Oj Kobietki...
tak czytam te Wasze posty, niestety nie wszystkie, bo Dzidzia.
Poszła w końcu spać. MAruda mała, że szok.
Jestem Mama 7tygodniowe Zuzki i siedzę całymi dniami w domu (do 17) później przychodzi tato i coz z tego - komputer spanie i kapiel Zuzki o 20, karmienie i kładziemy sie spac, podczas gdy tato nie robi nic (bo przeciez zmeczony po pracy)...
Myslalam ze ja jedna jedyna. Niby wiem, ze sa mamy w takim samym polozeniu co ja, ale co z tego, jak ich nie znam.
Mieszkam w UK, w miescie, gdzie nie znam nikogo bo przeprowadzilam sie rok temu dla taty mojej Zuzki. Jakos mnie nie ciagnie do Polek, choc chcialabym miec jakies znajome. Wiecie, jak trudno o szczere, normalne (!) laski w UK? No ale..
Pozdrawiam Was Dziewczynki i zycze nam duzo slonka i wytrwalosci...
Co robicie by nie zwariowac?

A mnie nawiedzily dwie siory bez zapowiedzi

Posiedzilaysmy sobie na podworku,pogadalysmy,zamowilysmy pizze

ewelinkaaa7
Fanka BB :)
teraz sobie lezy nie wiem czy to znowu kryzys jego czy co--ale ja juz sie zmeczylam jego marudzeniem.
Jadźka
mama 2 synów
jaja ugotowane i zaraz zrobie paste. A tu co tak pusto??????????/
kobieto tak jak powiedziala malinka to jescze wina hormonow no i slowa luny tez swieta prawda - nie zalamuj sioe tutaj... zreszta z nami nie bedziez miala na to czasuCos o mnie?
Siedze sama w domku, bez znajomych, wszystkich zostawilam w starym miescie aby zamieszkac z ukochanym i teraz mam :|
jestem matka dopiero od kilku tygodni a juz mam dosc
dlatego tu jestem, pocieszyc sie i kogos. mam dobre poczucie humoru ale ze wzgledu na brak kontaktow z ludzmi - przestalam sie usmiechacmoze jakas deprecha?
![]()

biedna Oliwka :-jak ja już znalazłam chwile czasu to zadnej nie ma i nie ma z kim pogadać :-( jak pech to pech
wczoraj Olike pod okiem ugryzł jakis robal latający czarny,na bank to nie był komar.dzis poszłyśmy do lekarza bo po okiem sliwa,spuchniete jak bania,masakrycznie to wygladało.teraz już troszke lepiej.lekarka dał jakąś maść sterydową niestety i mamy smarować.mam nadzieję ze szybko zejdzie bo Oliwka wyglada jakby jej ktoś z pięści przywalił![]()
a u nas z Sewkiem gorzej :-( ledwo mowi borok moj :-
jutro kontola i pewnie znow beda zastrzyki

Jadźka
mama 2 synów
Pasta zrobiona i nawet trochę zjedzona
. Ranczo i m jak miłość oejrzane a teraz trochę w necie pogrzebie

Jadźka
mama 2 synów
bidulek:-(. Zdrówka mu życzęa u nas z sewkiem gorzej :-( ledwo mowi borok moj :--
-
-(
jutro kontola i pewnie znow beda zastrzyki![]()
reklama
Uważaj na kaszel.wikus bo komp włączony a ja tak z doskoku a to śmieci wyniosłam(zimno dzisaij)a to gary pomyłam a to antośka ubrałam......
Medea wszystko na bazie paracetamolu obyś kaszlu nie miała tak mi mój gin mówił że kaszel miesiąc dwa przed porodem t nic dobrego bo może poród wywołaćale nie wiem jak to jest bo ja 2 tygodnie przed terminem miałam a przenosiłam antochę:-)
lunka dlatego ja zawsze sobie obiecuję że pozgrywam wszystko na płyty co by w razie W nic nie stracić ale na obiecankach się kończy![]()
Przedłużony kaszel i infekcja to zapalenie płuc u dziecka w łonie.
Ja tak miałam z kubusiem.
Ja ledwo podziębiona byłam a mały miała we mnie zapalenie płuc i do tego koniecznie chciał się urodzić

Leż dużo,nie prowokuj kaszlu,oszczedzaj się ...:-):-)
Burza hormonów i brak akceptacji po wielkich zmianach.Cos o mnie?
Siedze sama w domku, bez znajomych, wszystkich zostawilam w starym miescie aby zamieszkac z ukochanym i teraz mam :|
jestem matka dopiero od kilku tygodni a juz mam dosc
dlatego tu jestem, pocieszyc sie i kogos. mam dobre poczucie humoru ale ze wzgledu na brak kontaktow z ludzmi - przestalam sie usmiechacmoze jakas deprecha?
![]()
Wkrótce poznasz i uroki macierzyństwa.wszystko się ułoży i jeszcze będziesz się śmiała z tego wszystkiego.:-)
Święte słowaFranceska, ale po co tak pisac i pisać i się przy tym dołować. Wygadać się-rzecz święta, ale kobieto znajdz kilka pozytywów i już będzie lżej i milej. Facet dobry czy nie dobry, jak nie dobry to niechh cgociaz w łóżku se spisze, dziecko zdrowe czy nie zdrowe? jak nie zdrowe, to masz dla kogo więcej czasu poswiecac i juz ci zadne baby do towarzystwa tam nie sapotrzebne, dom masz, czy nie masz? jak nie masz, to ci zazdroszcze, bo przez moj sufit gwiazd nie widac!

U mnie jak zawsze.
Cały dzień na nogach, bieganina,zakupy,sprzątanie,koleżanka z 2 dzieci była,obiadek,bratowa z chrześniakiem,wojna z Klaudią i chwalić Pana dzień się kończy.

Miłego wieczoru.
ps.ważna wiadomość w rowie
Podziel się: