reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
helloł!! asia ja stawiam na dziewuszkę(gdyby byly jajuszka juz bys sie pochwalila:tak:) ja dzisiaj sikalam do kubeczka co by do srody wyniki byly spokojnie odebrane, cosik mi tam plywalo ale nie martwmy sie na zapas!!

ciekawe co z anoola biedaczka??

co do lekarzy ginekologow ja bym wolala do babki chodzic ale w raciborzu trzeba swoje wystac zeby do dobrej sie dostac, a tam gdzie niema kolejki to doktorka taka sobie, jak ciaza jest bez komplikacji to poprowadzi ale jak zaczynaja sie schodki to olewka...:no:

a z mojego doktorka jestem poki co (tfu tfu odpukac) zadowolona!!

co do lekarzy ginekologow ja bym wolala do babki chodzic ale w raciborzu trzeba swoje wystac zeby do dobrej sie dostac, a tam gdzie niema kolejki to doktorka taka sobie, jak ciaza jest bez komplikacji to poprowadzi ale jak zaczynaja sie schodki to olewka...:no:

ponoc jakas fajna babeczka w szpitalu pracuje ... ale nie wiem jak sie nazywa i kto to wogole jest ... a do kogo ty wlasciwie chodzisz ??

Witam dziewczynki:)
Pauluś- wszystkiego naj naj na nowej drodze życia:-)
Asia- witamy z powrotem, ja tam myślę że dziewczynkę tam pod serduchem nosisz;-)
Mea- my nawet na cały wózek dostaliśmy kaskę, zaszaleli teściowie;-)
Co do kremu to ja też mam foliacti, nawet w porzadku, tylko ciągle zapominam o używaniu go- potem bedę pewnie beczeć, hehe

prawdopodobnie chodzi o kowalewska ponoc fajna ale trudno sie do niej umowic, a ja nie lubie czekac!!! ja chodze do paligi-spoko gostek!!

a i wczoraj bylam u kuzynki, ktora miesiac temu urodzila...
1. 12 lat temu rodzila w rydultowach i powiedziala ze z tym co teraz bylo to niebo a ziemia... wtedy ja wszyscy olewali, nikt nie chcial pomoc a teraz co kilka minut jakas pielegniarka przyszla zapytala o zdrowie czy boli, czy dac leki...

2. maly wazyl 2950 g teraz dochodzi do 4000 ale jest taki drobniutki:no: jak wrocilam do domu to pytam sie mojego jak my bedziemy miec takiego maluszka to kto sie nim zajmnie bo napewno nie ja:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:

Witam,

Ze mną również nie jest najlepiej, 2 dzień mam boleści brzucha, wyniki moczu złe, wskazuja na problemy z nerkami któryh wcześniej nigdy nie doświadczyłam .... dzis idę do dr ..... możliwe ,że położa mnie na oddział :-(

reklama
Do góry