reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wlasnie wrocilam z miasta i kupilam sobie spodniczke jeansowa i spodnie rurki. do tego zamierzam sobie kupic butki na zime kozaki za kolano - wlasnie sie zasnatawiam nad ich zakupem.

A co do stażu to nadal cisza chyba trzeba bedzie czekac dłuzej a szkoda :-\

reklama
Dzwoniła pani dyrektor ze szkoły.
Burmistrz przyznał status klasy integracyjnej naszej szkole.:tak::tak:
A mówiłam ,że wygrałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ależ się cieszę yupppi.
Gdyby nie sufit to bym chyba pod niebo skakała.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Przynajmniej tyle dobrego z dzisiaj.

joasiu a co się tak tylko przywitałas i znikasz???co u was???

a nie wiem co napisac codzien to samo zaraz jedziemy do tesciow bo juz nie mam pomysłow na zajecie dla Gabi a ja cos nie najlepiej sie czuję mialam taka sytuacje ze musialm wziąć hydroxyzynę i normalnie odfrunelam :-D ide sie szykowac bo troche rzeczy mam wziąc a idziemy na autobus bo i tak nie moge jechac samochodem :-(

No i moje mlode leza:-)Ale ile sie Wiktoria nawyla i nastrzelala fochow zanim dala sie polozyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MALINUS
Nasze dzieci maja takie wejscia nawet w te same dni:szok::szok::szok::-D

Mam nadzieje ze jak sie wyspi to bedzie grzeczniejsza:tak:
Musze obrac ziemniaki ale jakos mi sie nie chce:no:
Mlody u siebie tez lezy.Zrobilam Jemu mega sprzatanie w pokoju bo mial taki syf ze sam nie wiedzial co gdzie ma:no::wściekła/y:

EWELINKA
Fajne te kozaczki:tak::tak::tak:Kupuj co sobie bedziesz zalowala:-)
Pochwal sie jeszcze spodniczka i spodniami

Ależ się cieszę yupppi.
No to super:tak::tak::tak:
W szkole do ktorej bedzie chodzil Dominik sa tez klasy integracyjne:-):tak:

Ależ się cieszę yupppi.
jupi kochana jesteś wielka twoja wiara góry przenosi:tak::tak:kubusiu masz wspaniałą mamę:tak:
joasiu a co się tak tylko przywitałas i znikasz???co u was???

a nie wiem co napisac codzien to samo zaraz jedziemy do tesciow bo juz nie mam pomysłow na zajecie dla Gabi a ja cos nie najlepiej sie czuję mialam taka sytuacje ze musialm wziąć hydroxyzynę i normalnie odfrunelam :-D ide sie szykowac bo troche rzeczy mam wziąc a idziemy na autobus bo i tak nie moge jechac samochodem :-(
oj kochana jeszcze się najeździsz aż nadto poczekaj:-)
No i moje mlode leza:-)Ale ile sie Wiktoria nawyla i nastrzelala fochow zanim dala sie polozyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MALINUS
Nasze dzieci maja takie wejscia nawet w te same dni:szok::szok::szok::-D

Mam nadzieje ze jak sie wyspi to bedzie grzeczniejsza:tak:
Musze obrac ziemniaki ale jakos mi sie nie chce:no:
Mlody u siebie tez lezy.Zrobilam Jemu mega sprzatanie w pokoju bo mial taki syf ze sam nie wiedzial co gdzie ma:no::wściekła/y:

EWELINKA
Fajne te kozaczki:tak::tak::tak:Kupuj co sobie bedziesz zalowala:-)
Pochwal sie jeszcze spodniczka i spodniami
dowikluś nasze dzieci to normalnie:szok::szok::szok::szok::szok:ale oni podobni:szok::-D:-D:-D
padło to moje gangreniaste może trochę pośpi:confused:
moja julka nie miała czasu ze mną rozmawiać przez telefon bo"idzie z dziadziusiem na plaże swe boskie kształty opalać":cool2::cool2::cool2::cool2:

MALINUS
Moje chyba tez usnely bo jest u Nich cicho:-);-)

A Julka niech opala te swoje boskie ksztalty a co;-):-D:-D:-D
Za chwile idzie do szkoly to musi sie podobac kolegom nie;-):tak::tak::tak:

MALINUS
Moje chyba tez usnely bo jest u Nich cicho:-);-)

A Julka niech opala te swoje boskie ksztalty a co;-):-D:-D:-D
Za chwile idzie do szkoly to musi sie podobac kolegom nie;-):tak::tak::tak:
Dowikluś ona ostatnio siedziała w pokoju i kminiła ilu będzie mieć chłopaków ja pytam kolegów a ona nie no chłopaków do całowania i takich wiesz jak w przedszkolu co z miłości posprzątają za mnie zabawki:cool2::cool2::cool2:no jak nic szybko teściową nie zostanę ona ich trochę powykorzystuje:-)a niech jej :-D:-D:-D100% kobiety mam w domu:tak::tak::tak:pietruszka czasami jak jej słucha to mówi że gdyby jej nie znał to by nie uwierzył że 5 letnia dziewczynka ma takie teksty:-pno ale nieraz się gryzę w jezyk że ja coś ironicznie powiem a ta mała małpa zaraz to zapamięta:cool2:

reklama
Dowikluś ona ostatnio siedziała w pokoju i kminiła ilu będzie mieć chłopaków ja pytam kolegów a ona nie no chłopaków do całowania i takich wiesz jak w przedszkolu co z miłości posprzątają za mnie zabawki:cool2::cool2::cool2:no jak nic szybko teściową nie zostanę ona ich trochę powykorzystuje:-)a niech jej :-D:-D:-D100% kobiety mam w domu:tak::tak::tak:pietruszka czasami jak jej słucha to mówi że gdyby jej nie znał to by nie uwierzył że 5 letnia dziewczynka ma takie teksty:-pno ale nieraz się gryzę w jezyk że ja coś ironicznie powiem a ta mała małpa zaraz to zapamięta:cool2:
A niech Ich wykorzystuje a co:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Moje tez podlapuja wszystko po mnie,no ale jak nic dadza sobie rade w zyciu;-):-)

Do góry