reklama
Dzwoniła pani dyrektor ze szkoły.
Burmistrz przyznał status klasy integracyjnej naszej szkole.

A mówiłam ,że wygrałam

Ależ się cieszę yupppi.
Gdyby nie sufit to bym chyba pod niebo skakała.

Przynajmniej tyle dobrego z dzisiaj.

A mówiłam ,że wygrałam

Ależ się cieszę yupppi.

Joanna73
uzależniona od BB
joasiu a co się tak tylko przywitałas i znikasz???co u was???
a nie wiem co napisac codzien to samo zaraz jedziemy do tesciow bo juz nie mam pomysłow na zajecie dla Gabi a ja cos nie najlepiej sie czuję mialam taka sytuacje ze musialm wziąć hydroxyzynę i normalnie odfrunelam
ide sie szykowac bo troche rzeczy mam wziąc a idziemy na autobus bo i tak nie moge jechac samochodem :-(
a nie wiem co napisac codzien to samo zaraz jedziemy do tesciow bo juz nie mam pomysłow na zajecie dla Gabi a ja cos nie najlepiej sie czuję mialam taka sytuacje ze musialm wziąć hydroxyzynę i normalnie odfrunelam

No i moje mlode leza:-)Ale ile sie Wiktoria nawyla i nastrzelala fochow zanim dala sie polozyc

MALINUS
Nasze dzieci maja takie wejscia nawet w te same dni

Mam nadzieje ze jak sie wyspi to bedzie grzeczniejsza
Musze obrac ziemniaki ale jakos mi sie nie chce
Mlody u siebie tez lezy.Zrobilam Jemu mega sprzatanie w pokoju bo mial taki syf ze sam nie wiedzial co gdzie ma

EWELINKA
Fajne te kozaczki

Kupuj co sobie bedziesz zalowala:-)
Pochwal sie jeszcze spodniczka i spodniami

MALINUS

Mlody u siebie tez lezy.Zrobilam Jemu mega sprzatanie w pokoju bo mial taki syf ze sam nie wiedzial co gdzie ma

EWELINKA
Fajne te kozaczki

No to superDzwoniła pani dyrektor ze szkoły.
A mówiłam ,że wygrałam
Ależ się cieszę yupppi.

W szkole do ktorej bedzie chodzil Dominik sa tez klasy integracyjne:-)

jupi kochana jesteś wielka twoja wiara góry przenosiDzwoniła pani dyrektor ze szkoły.
A mówiłam ,że wygrałam
Ależ się cieszę yupppi.

oj kochana jeszcze się najeździsz aż nadto poczekaj:-)joasiu a co się tak tylko przywitałas i znikasz???co u was???
a nie wiem co napisac codzien to samo zaraz jedziemy do tesciow bo juz nie mam pomysłow na zajecie dla Gabi a ja cos nie najlepiej sie czuję mialam taka sytuacje ze musialm wziąć hydroxyzynę i normalnie odfrunelamide sie szykowac bo troche rzeczy mam wziąc a idziemy na autobus bo i tak nie moge jechac samochodem :-(
dowikluś nasze dzieci to normalnieNo i moje mlode leza:-)Ale ile sie Wiktoria nawyla i nastrzelala fochow zanim dala sie polozyc
MALINUS
EWELINKA
Fajne te kozaczkiKupuj co sobie bedziesz zalowala:-)

padło to moje gangreniaste może trochę pośpi

moja julka nie miała czasu ze mną rozmawiać przez telefon bo"idzie z dziadziusiem na plaże swe boskie kształty opalać"

Jadźka
mama 2 synów
dzwoniła pani dyrektor ze szkoły.
A mówiłam ,że wygrałam :-d:-d:-d:-d:-d:-d
ależ się cieszę yupppi.
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
przynajmniej tyle dobrego z dzisiaj.
super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dowikluś ona ostatnio siedziała w pokoju i kminiła ilu będzie mieć chłopaków ja pytam kolegów a ona nie no chłopaków do całowania i takich wiesz jak w przedszkolu co z miłości posprzątają za mnie zabawkiMALINUS
Moje chyba tez usnely bo jest u Nich cicho:-);-)
A Julka niech opala te swoje boskie ksztalty a co;-)
Za chwile idzie do szkoly to musi sie podobac kolegom nie;-)![]()

reklama
A niech Ich wykorzystuje a coDowikluś ona ostatnio siedziała w pokoju i kminiła ilu będzie mieć chłopaków ja pytam kolegów a ona nie no chłopaków do całowania i takich wiesz jak w przedszkolu co z miłości posprzątają za mnie zabawkino jak nic szybko teściową nie zostanę ona ich trochę powykorzystuje:-)a niech jej
100% kobiety mam w domu
pietruszka czasami jak jej słucha to mówi że gdyby jej nie znał to by nie uwierzył że 5 letnia dziewczynka ma takie teksty
no ale nieraz się gryzę w jezyk że ja coś ironicznie powiem a ta mała małpa zaraz to zapamięta
![]()

Moje tez podlapuja wszystko po mnie,no ale jak nic dadza sobie rade w zyciu;-):-)
Podziel się: