reklama
Chérie
Mama Danielka
U mnie widac !!!!!! Nawet pod ubraniem,
Ostatnio mialam dosc obcisloa bluzeczke na brzuszku i stalam w kolejce w sklepie ,to tak brzuch mi podskakiwal ze az ekspedientka zaczela sie smiac![]()
ahahaha

też u mnie widać pod obcisłą bluzką harce Małej.
G
Georgina
Gość
Tak, od dość dawna mi widać jak faluje, rusza się:-) Extra!Może się przesunie
A widać u Was jak już brzuszek się rusza?![]()
madziarena
Mamusia Amelki
Jumper X koła 3w1+parasolOD PROD.TAKO WYSŁ.0Zł (722480855) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny co sądzicie o tych wózkach ??
G
Georgina
Gość
Ile ja razy miałam nakręcić filmik jak mi się brzuszek rusza i co? Jak tylko wzięłam kom w rękę to Mała się nie ruszała!Pauluś widać do mało powiedziane. Raz już miałam filmik aparatem nakręcić, tak mi maleństwo fikało. Ale u mnie praktycznie odkąd poczułam ruchy, to było widać je na brzuchu. Może dlatego, że ja chuda jestem...

A
AnOoLa88
Gość
ja sądzę że są fajne.. ; )Jumper X koła 3w1+parasolOD PROD.TAKO WYSŁ.0Zł (722480855) - Aukcje internetowe Allegro
i póki co to jest jedyny który do mnie przemawia..
baw się dobrze kochanadobra, idę jeść i spadam! trzymajcie się i nie piszcie za dużo
do przeczytania w niedzielę!
buziaki.
G
Georgina
Gość
ŚlicznyJumper X koła 3w1+parasolOD PROD.TAKO WYSŁ.0Zł (722480855) - Aukcje internetowe Allegro

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Jumper X koła 3w1+parasolOD PROD.TAKO WYSŁ.0Zł (722480855) - Aukcje internetowe Allegro
ja popre to co napisala Asia - ten wozek est twardy jak jasna cholera !! mozna go przestawic na miekkie zawieszenie ale to bez sensu bo wtedy dzieckiem trzepie ...
reklama
A
AnOoLa88
Gość
MEA.. nasze dziewczynki słyszą ;Dja popre to co napisala Asia - ten wozek est twardy jak jasna cholera !! mozna go przestawic na miekkie zawieszenie ale to bez sensu bo wtedy dzieckiem trzepie ...