Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie widac !!!!!! Nawet pod ubraniem,
Ostatnio mialam dosc obcisloa bluzeczke na brzuszku i stalam w kolejce w sklepie ,to tak brzuch mi podskakiwal ze az ekspedientka zaczela sie smiac![]()

Tak, od dość dawna mi widać jak faluje, rusza się:-) Extra!Może się przesunie
A widać u Was jak już brzuszek się rusza?![]()
Ile ja razy miałam nakręcić filmik jak mi się brzuszek rusza i co? Jak tylko wzięłam kom w rękę to Mała się nie ruszała!Pauluś widać do mało powiedziane. Raz już miałam filmik aparatem nakręcić, tak mi maleństwo fikało. Ale u mnie praktycznie odkąd poczułam ruchy, to było widać je na brzuchu. Może dlatego, że ja chuda jestem...

ja sądzę że są fajne.. ; )Jumper X koła 3w1+parasolOD PROD.TAKO WYSŁ.0Zł (722480855) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny co sądzicie o tych wózkach ??
baw się dobrze kochanadobra, idę jeść i spadam! trzymajcie się i nie piszcie za dużo
do przeczytania w niedzielę!
buziaki.
ŚlicznyJumper X koła 3w1+parasolOD PROD.TAKO WYSŁ.0Zł (722480855) - Aukcje internetowe Allegro

Jumper X koła 3w1+parasolOD PROD.TAKO WYSŁ.0Zł (722480855) - Aukcje internetowe Allegro
MEA.. nasze dziewczynki słyszą ;Dja popre to co napisala Asia - ten wozek est twardy jak jasna cholera !! mozna go przestawic na miekkie zawieszenie ale to bez sensu bo wtedy dzieckiem trzepie ...