mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
MEA.. nasze dziewczynki słyszą ;D![]()
jednym slowem koniec z przeklinaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MEA.. nasze dziewczynki słyszą ;D![]()
jak tu nie przeklinać.. na ten cholerny szpital w wodziu...jednym slowem koniec z przeklinaniem![]()
Jumper X koła 3w1+parasolOD PROD.TAKO WYSŁ.0Zł (722480855) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny co sądzicie o tych wózkach ??
Mea a Ty testowałaś już te wszystkie wózki ? Czytałam bardzo duzo opinii na różnych forach i te wózek ma największe popracie. Ja się jeszcze nie zdecydowałam, ale chyba wybiorę właśnie TAKO. moja siostra miała 3 lata temu wersje Tako i jest zadowolona.ja popre to co napisala Asia - ten wozek est twardy jak jasna cholera !! mozna go przestawic na miekkie zawieszenie ale to bez sensu bo wtedy dzieckiem trzepie ...
ja ostatnio chciałam go przetestowac.. ale byłam w sklepie w którym go nie mieli..Mea a Ty testowałaś już te wszystkie wózki ? Czytałam bardzo duzo opinii na różnych forach i te wózek ma największe popracie. Ja się jeszcze nie zdecydowałam, ale chyba wybiorę właśnie TAKO. moja siostra miała 3 lata temu wersje Tako i jest zadowolona.
jak tu nie przeklinać.. na ten cholerny szpital w wodziu...
minie troche czasu zanim sie uspokoje chyba.. ;|
banany..Oj kochana nerwy przy tym twoim samopoczuciu niewskazane, co do dietetycznego jedzonka w dalszej kolejności polecam kisielek, chrupki kukurydziane i najłagodniejsze z owoców bogate w potas banany.
już Wam opowiadam..
więc wczoraj moje kochanie wróciło z pracy a ja leżałam plackiem..
i nagle... znowu mnie wzielo na wymioty..
i tak wymiotowałam krwią !!!!
od razu zabrałam, rzeczy karte i do szpitala..
co tam nerwów straciłam !!!!
idę do izby przyjęć.. baba dzwoni po lekarza.. no i czekam na niego...przyszdł.. a że była 22:30.. to chyba się nieco rozbudził.. ;|
to mu tłumacze co sie dzieje.. to on mi na to ile razy pani wymiotowała.. przecież w ciąży to normalne.. itd.. !!!
to mu mowie ze normalne ale jak rzygałam na poczatku.. było ok i znowu ..
to on ze mam iść na górę do gina i on zadecyduje czy mam zostac..
to idziemy..
znowu swoje odczekałam..
na 'dobry wieczór' gin do mnie
'chce pani tu zostac?'
ja że nie lubie szpitali i jesli nie ma takiej potrzeby to nie chce zostac... a on mi 'to ja nic pani nie poradze' oO !!!!!!!!!!
potem łaskawie zapytał co mi jest..
kazał wskoczyć na fotel...stwierdził że ok..przepisał czopki i ze skoro nie chce zostac to do domu..
po czym znowu na dół żeby mi tą recepte ktoś wypisał..
babka na izbie pprzyjęć znowu dzwoni do lekarza którego najpierw obudziłam.. ide do niego..
i stoje jak ten wół pod drzwiami i wysłu****e jak on przez tel kłóci się z ginem o to kto ma recepte wypisac oO!!!!!!
w koncu wypisując ją.. powiedział mi.. że powinnam zostac bo przeciez takie wymioty to nie wracaja bez przyczyny no za przeproszeniem myslalam ze choooooy mnie strzeli !!!!
wiem JEDNO!! NA PEWNO NIE BĘDĘ RODZIĆ W TYM SZPITALU !!!!
poszłam po te czopki.. zaplikowałam se na noc.. i się połozyłam.. koło 2 zasnelam.. a o 5 obudziła mnie biegunka !!!
patrze na ulotke od tych czopków z ciekawosci a tam
pisze jak BYK.. że tych czopków nie wolno podawać kobiecie w ciąży !!!!!!
to sruuu z rana do swojego gina..
i najpierw gadam z położna... to jej o mało oczy nie wyskoczyły.. kazała mi wejść na wagę i co?
Straciłam 1,5kg !!!!!! ide do gina opowiadam mu...
pobadał.. z dzidzią na szczęście Ok.. ; )
martwi go taki duży spadek wagi .. tym bardziej że przez cała ciąże przytyłam 2,5 kg. to teraz 1,5kg znowu mi odeszlo..
kazał mi dzisiaj nic nie jeść.. tylko pic herbate gorzką..
jeśli będzie ok.. jutro małymi porcjami kleik ryżowy..
a pojutrze do kleiku bonus SUCHAREK ; D
jesli bedzie ok.. moge zaczac powoli normalnie jeść.. jesli dalej bede wymiotowac od razu do szpitala.. nawet dał mi skierowanie..
No właśnie nie podobają mi się te spacerówki, które wyglądają tak jakby dzidzia miała zaraz wypaść. :/ja ostatnio chciałam go przetestowac.. ale byłam w sklepie w którym go nie mieli..
ale słyszałam same dobre opinie o tym wózku..
jak przetestuje to dam znać.. ; )
prowadziłam xlandera.. i pomimo fajnego zawieszenia koła są dziwaczne.. oO