reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mea a Ty testowałaś już te wszystkie wózki ? Czytałam bardzo duzo opinii na różnych forach i te wózek ma największe popracie. Ja się jeszcze nie zdecydowałam, ale chyba wybiorę właśnie TAKO. moja siostra miała 3 lata temu wersje Tako i jest zadowolona.

wszystkich nie testowalam ale tako jumpera akurat tak ... stoi ich bez liku w rybniku na rynku /facet tylko tymi handluje/ a oinii o nich duzo bo tez duza siec dystrybucyjna i wzgledna cena ... wiec ludzie je kupuja ... testowalam jeszcze wozek Adbor i bardzo mi sie podobal z malym minusem na male przednie kola :) reszte zostawiam sobie na rajd po krakowskich sklepach :D bo u nas nie da sie ich dostac

reklama
kochany wodzislawski szpital ... naprawde strach sie bac !! anka chodz ze mna rodzic w raciborzu moze na jednej sali nas poloza ??!?? :)
a plewka jest spoko ...
boję sie ze nie zdarze !!! ;D hahaha
i czy nam się uda wbić w jeden termin..?
pomyslę nad tym.. fajnie by było mieć jakąś znajomą duszyczkę .. ;D
No właśnie nie podobają mi się te spacerówki, które wyglądają tak jakby dzidzia miała zaraz wypaść. :/
no tak z leksza..
jeszcze troche czasu moze cos znajdziemy ;D

Mea a Ty testowałaś już te wszystkie wózki ? Czytałam bardzo duzo opinii na różnych forach i te wózek ma największe popracie. Ja się jeszcze nie zdecydowałam, ale chyba wybiorę właśnie TAKO. moja siostra miała 3 lata temu wersje Tako i jest zadowolona.
Ja tako testowalam ,chyba mea i lilijka tez juz sie wypowiadala na temat tego wozka.Twardy jest nie do opisania ,ale jak kto woli - umeczyc sie z jazda zamiast przyjemnego spacerku .Kazdej pasuje cos innego .Pamietajmy ze wozek bedzie nam sluzyl bardzo dlugo i bardzo czesto! wazne ze gwarancje ma 24 miesiace to duzy plus bo sa tez na 12 miesiecy a po roku wozek przewaznie jezeli jest lipny zaczyna szwankowac ot co ! !

Ty Ty, niedobra :-D nie podpowiadaj jej...

u mnie widać takie falowania. tak samo od razu widać po której siedzi stronie - dziś pcha się bardziej na lewo, mam po tej stronie takie dość duże wybulenie :-D

Jak mój poszedł ze mną na zakupy i wszedł do przymierzalni gry byłam tylko w staniku to zaśmiał się, że pępek mam po prawej stronie tak się dzidzia przesunęła:tak:

boję sie ze nie zdarze !!! ;D hahaha
i czy nam się uda wbić w jeden termin..?
pomyslę nad tym.. fajnie by było mieć jakąś znajomą duszyczkę .. ;D

no tak z leksza..
jeszcze troche czasu moze cos znajdziemy ;D

n to akurat jest sposob idziesz na ostatnia wizyte do rozalskiego i dostajesz skirowanie na termin do raciborza :D juz testowaly to moje kolezanki 2 razy :D

reklama
Do góry