reklama
Widzisz ! Alez cudowne wiesci !!!!!!uffff kamien spadl nam z serca, pani doktor wykluczyla arytmie, i stwerdzila ze najprawdopodobniej jej przyczyna bylo moje uwaga uwaga zapalenie dziasel..
maly jest zdrowy jak ryba i rozwija sie szybciej o tydzien![]()
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
co do wozkow to powiem ze nie chodzi o to co ja czy asia wymyslimy bo i tak kazda kupi co uzna za sluszne ale ja uwazam ze dla siebie chcialabym takie a nie inne cechy ... moze ktos chce sztywny wozek ?? niech kupuje tako !! ale blagam nie kupujcie wozka jak go wczesniej nie zobaczycie/dotkniecie/przejedziecie sie ... bo to szkoda potem waszych narwow !!
asia co do lekarzy to zerknij na Ranking lekarzy - opinie, wyszukiwarka, mapa tam jest duzo opinii o lekarzach !! jak idziesz do nowego to os sie mozesza o nim dowiedziec ...
asia co do lekarzy to zerknij na Ranking lekarzy - opinie, wyszukiwarka, mapa tam jest duzo opinii o lekarzach !! jak idziesz do nowego to os sie mozesza o nim dowiedziec ...
A
AnOoLa88
Gość
ja wlasnie tam duzo dobrego wyczytałam te o swoimco do wozkow to powiem ze nie chodzi o to co ja czy asia wymyslimy bo i tak kazda kupi co uzna za sluszne ale ja uwazam ze dla siebie chcialabym takie a nie inne cechy ... moze ktos chce sztywny wozek ?? niech kupuje tako !! ale blagam nie kupujcie wozka jak go wczesniej nie zobaczycie/dotkniecie/przejedziecie sie ... bo to szkoda potem waszych narwow !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a chcesz poczytac o wodzislawskim szpitalu ??
Fundacja Rodzić po Ludzku - szkoły rodzenia, szpitale, poradnie laktacyjne
ja sie zalamalam ... co gorsza jastrzebie, rydultowy i rybnik wcale nie wypadaja lepiej ... lepsze opinie ma tam tylko raiciborz !!
ja sie zalamalam ... co gorsza jastrzebie, rydultowy i rybnik wcale nie wypadaja lepiej ... lepsze opinie ma tam tylko raiciborz !!
mea kochana dzieki ,znam ta stronke !!! No i teraz juz niewiem czy sie mam tak cieszyc ahhaahha ,duzo jest tez zlych opini.ale chyba mnie to wali bo ja i tak na jeden raz do niego ,wazne aby wsio mi pobadal u malenstwa i filmik nagral na pamitke oooo i tyle go widzialam !co do wozkow to powiem ze nie chodzi o to co ja czy asia wymyslimy bo i tak kazda kupi co uzna za sluszne ale ja uwazam ze dla siebie chcialabym takie a nie inne cechy ... moze ktos chce sztywny wozek ?? niech kupuje tako !! ale blagam nie kupujcie wozka jak go wczesniej nie zobaczycie/dotkniecie/przejedziecie sie ... bo to szkoda potem waszych narwow !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea kochana dzieki ,znam ta stronke !!! No i teraz juz niewiem czy sie mam tak cieszyc ahhaahha ,duzo jest tez zlych opini.ale chyba mnie to wali bo ja i tak na jeden raz do niego ,wazne aby wsio mi pobadal u malenstwa i filmik nagral na pamitke oooo i tyle go widzialam !
o tym co bylam u niego na 3d tez niezbytnie opinie sa ... chwala go pacjetki ktore mu spora kaske zostawiaja ... ale ja po usg nie moge na niego powiedziec zlego slowa ...
A
AnOoLa88
Gość
czytałam o kazdym...a chcesz poczytac o wodzislawskim szpitalu ??
choc powiem szczerze ze.. te opinie nigdy nie beda ZAWSZE dobre..
wiadomo ze lekarz tez czlowiek i zly dzien moze miec.. a ze niektorzy wyzywaja sie na pacjentach to pozniej cala opinia leci w dol..
ja wiem ze w wodzislawiu w szpitalu nie chcialabym byc pod opieka ani kluszczyka ani chmury ktorego mialamm 'przyjemnosc' wczoraj poznac..
czytałam o kazdym...
choc powiem szczerze ze.. te opinie nigdy nie beda ZAWSZE dobre..
wiadomo ze lekarz tez czlowiek i zly dzien moze miec.. a ze niektorzy wyzywaja sie na pacjentach to pozniej cala opinia leci w dol..
ja wiem ze w wodzislawiu w szpitalu nie chcialabym byc pod opieka ani kluszczyka ani chmury ktorego mialamm 'przyjemnosc' wczoraj poznac..
Wszystko jeszcze zalezy od indywidualnych potrzeb kazdego człowieka, od porodu i naszej wytrzymałości na ból. Każda inaczej to będzie znosić. Ale warto poczytać złe opinie na temat szpitala w którym chcemy rodzić, zawsze to lepiej miło i pozytywnie się rozczarowac

reklama
A
AnOoLa88
Gość
gorzej jak się naczytamy pozytywnych opini a rozczarujemmy sie negatywnie..Wszystko jeszcze zalezy od indywidualnych potrzeb kazdego człowieka, od porodu i naszej wytrzymałości na ból. Każda inaczej to będzie znosić. Ale warto poczytać złe opinie na temat szpitala w którym chcemy rodzić, zawsze to lepiej miło i pozytywnie się rozczarowac![]()

ja tam pójdę za radą mojego gina.. ufam mu wiem ze moge sie mu powierzyc