reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam wszystkie babeczki!

Ja dziś z wami nie posiedzę, niestety mam taki ogrom roboty, że nie mam czasu nawet czytać - napiszcie mi proszę tylko czy któraś moze sie pochwalić jakąś nową fasolka..

Pozdrawiam

reklama
ja się witam i pytam: a gdzie Zaniepokojona? Olesia? Marzenix? Andzia? Kropeczka? Olica? no i cała reszta?
Sama jestem mega zajęta, ale wpadam od czasu do czasu....
DO raportu dziewczyny!
Nektarynka -masz jakieś wieści od Kroptusi?
Cześć Kanka - ja siedzę w krzakach...
u mnie bez zmian, starania w toku;-) i stara nuda - nawał dokumentacji w pracy, który wiecznie zabieram do domu a i tak skończyć nie mogę - ale to wina mojej organizacji:sorry2:

Wlasnie dzis dostałam wiesci od Kroptusi..

"Czesc. Przepraszam ze sie nie odzywam, ale jestem w szpitalu :-( z małym ok ale ja mam przeboje. Wczoraj dostałam silnego krwotoku z rany okazało się ze peklo jakies naczynir i zrobil sie krwiak, duzo pisac, wystraszylam sie bo wszystko we krwi i nie mogli zatamowac mimo ze zglaszalam sulny bol potraktowano mnie z gory jak histeryczke ze przesadzam a potem sami panikowali. Do tego mam problemy z karmieniem, mały pogryzł do krwi i nie moge karmic. Pozdrow dziewczyny"

Badaicka odnosnie tortów nie mam weny twórczej i nie za bardzo umiem ozdabiac wiec chyba zetre czekolade i posypie wiorkami.. poki co biszkopt sie piecze a wieczorem bede reszte robila...

Nie wychwyciłam jakoś, co to znaczy, że ktoś siedzi w krzakach ;-) więc nie wiem, czy ja też w krzakach siedzę?
A siedzę w małym dołku, a poza tym uganiam się za mieszkaniami i oddaję swoim małym przyjemnostkom rękodzielniczym, dla odstresowania, bo na ogół odmawiam sobie czasu na to, a to błąd.
Eve, nie wiem jak to jest z tymi dawkami magnezu, ale mój ma 100mg i jest to (wg inf. na ulotce) podwójna dawka, czy to znaczy, że powinnam żreć 10 tabletek magnezu wieczorem???? Wydaje mi się to kosmosem!
Meliskę pijam :tak: codziennie albo prawie codziennie, ja ogólnie dużo herbat pijam, w tym ziołowych :tak: nie wiem, czy pomaga, troszkę chyba tak... pewnie gdybym dostała coś innego to też by mnie odstresowało, jeśli tylko mogę usiąść w ciszy i spokoju i rozkoszować się gorącą herbatą :-)

Witam się popołudniu ;-) u mnie małymi kroczkami czuje, że będzie @ nareszcie :-p szybko bo chce juz ziółka zacząć brac :-D

Nektarynko powiedz mi czy Ty miałaś efekt juz od pierwzego cyklu?

A ja dzisiaj na obiad pizze ;-)

Jasne pajka.. w pierwszym cyklu zamowilam sobie dokladnie jak dostalam @ pomyslalam ze sobie zamowie i tak tez robilam.. doszly do mnie w 9dc i szkoda mi bylo marnowac cyklu i zawsze jak mam owu miedzy 16-18dc to mialam juz ok 14dc.. takze po 5 dniach picia juz byl efekt.. z racji takiej ze chcialam tez sobie wyregulowac prolaktyne to pilam pierwszy cykl do konca.. potem tylko do owu..

wolfheart - siedzenie w krzakach tj czytanie wszystkiego na bieżaco, ale jednak nic nie pisząc.. ewentualnie od czasu do czasu sie pojawiając..

Jasne pajka.. w pierwszym cyklu zamowilam sobie dokladnie jak dostalam @ pomyslalam ze sobie zamowie i tak tez robilam.. doszly do mnie w 9dc i szkoda mi bylo marnowac cyklu i zawsze jak mam owu miedzy 16-18dc to mialam juz ok 14dc.. takze po 5 dniach picia juz byl efekt.. z racji takiej ze chcialam tez sobie wyregulowac prolaktyne to pilam pierwszy cykl do konca.. potem tylko do owu..

No to jestem pełna nadziei ;-) ale sama jestem ciekawa, czy u mnie to zadziała w ogóle. Kurcze, ale tutaj cisza :-(a jak tam śluz po tych ziołach? trza wiesiołka jeszcze brać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Koniec dolowania sie :-D

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=4ATTbK1-q8g&feature=related"]YouTube - Mam na imię Wojtek. Szukam dziewczyny[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=xjFWcdpyHGU&feature=related"]YouTube - Oksana (PL)[/ame]

Do góry