gorzej jak się naczytamy pozytywnych opini a rozczarujemmy sie negatywnie..
ja tam pójdę za radą mojego gina.. ufam mu wiem ze moge sie mu powierzyc![]()
Tak, ja tak samo robię

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gorzej jak się naczytamy pozytywnych opini a rozczarujemmy sie negatywnie..
ja tam pójdę za radą mojego gina.. ufam mu wiem ze moge sie mu powierzyc![]()
Dokładnie i w tym sęk..Tak, ja tak samo robięNo a wiesz, żeby mieć niemiłe wspomnienia wytarczy trafic na zmianę "tych złych" połoznych;-)
ja po tym jak Bartek wczoraj pojechal po tych lekarzach i w ogóle to sie zastanawiam czy go do porodu wziąć.. już zapowiedział że jesli to serio bedzie w sylwestra to z alkomatem bedzie latał..tak jak mowicie to zalezy od dnia ... czy ktos ma dobry dzin czy gorszy ... ale dla mnie wazne jest npo kilka szczegolow ... bezplata indywidualna sala, porod rodzinny, w wodzie ... nigdzie tego nie ma tylko w tym jednym szpitalu !! a ludzie rzecz wzgledna !! nawet wspominana kolezanka polozna mi mowila ze na to nikt nie ma wplywu ... a tez duzo zalezy od samych pacjetek ... niektore wyzywaja wiecznie na wszystko od momentu przekroczenia prog szpitala i trudno z nimi dojsc do ladu bo wszystko jest na NIE ... a inne nawet jak sa wymagajace to chce sie do nich isc ... opowiadala ze nie raz na zmianie ma na jednej sali taka kobitke ktora mimo ze starsznie boli potrafi byc ludzka a druga jeszcze nie zaczela rodzic a juz umiera i chce zeby skakac tylko kolo niej ... wiec wezmy to tez pod rozwage ... choc wiem ze w bolach mozna sie naprawde roznie zachowywac !!
Kochana nie martw sie napewo bedzie dobrze ,tam napewno lepiej sie toba zajma i beda mieli cie pod opieka 24 h ! To dla dobra Twojego i maluszka pamietaj!Bedziemy tesknicJutro przed obchodem mam się stawić w szpitalu , popłakałam się bo chciała mnie dzisiaj kłaść :-( bedzie mi Was brakować !
A ty dupo pierwsza polecialas obcykac ahahahahah !!!! dzieki kochana az mi lzej na serduszkuAŚKA lachonie super foteczki !!!! ;D
no baa ja zawsze ;DA ty dupo pierwsza polecialas obcykac ahahahahah !!!! dzieki kochana az mi lzej na serduszku![]()