reklama
Mam pytanie czy któraś nosi soczewki kontaktowe? Bo chciałabym wiedzieć jak się w ciąży sprawdzają. Nie nosiłabym ich często, tylko na wykłady bo czasem jak za daleko siedzę to nie dowidzę (krótkowzroczność), a okularków nie lubię, toleruję jedynie w samochodzie jak mam prowadzić (na razie w L hehe).
Co do morza byłam raz nad polskim. Super! A tak to w ciepłych krajach. Ale na pewno za jakieś 2 latka się wybierzemy nad nasze morze z naszą Perłą![]()
Georgina witam w gronie kretów:-)ja też jestem ślepa (krótkowzroczność) i noszę okularki ale coraz częściej zastanawiam się nad soczewkami

a do auta bez okularów nie wsiadam
do tego dzięki wadzie mam prawko ważne tylko 5 lat

a później następną kasę na lekarza i nowy dokument trzeba będzie wybulić

jaka ja się cieszę,że już nie jeżdżę L

moja córka jest dzisiaj bardzo niegrzeczna-okopała mnie z każdej strony

chyba dzisiaj w ogóle nie spała bo ciągle czuję te jej małe syrki

G
Georgina
Gość
Hehe, witaj Kretku
No moja Perła też szaleje
Jej ulubiona godzina
I noc też jest jej
No moja Perła też szaleje
Ide spac ,Jarek juz worcil trzeba sie poprzytulac ....a jutro dzien pelen wrazen haaaa ! Juz sie nie mozemy doczekac.Rano sie na bank zjawie !!! A pozniej wroclaw i 3d !!!
ja też się miałam przytulać i co?? i mąż już śpi a ja ganiam za komarami

Hehe, witaj Kretku
No moja Perła też szalejeJej ulubiona godzina
I noc też jest jej
![]()
ja miałam dzisiaj pobudkę o 3:-)pobiła wszystko na łeb ale z jednej strony to dobrze bo zrobiłam małą rzeź komarom-pełno ich mam i już nie mam siły za nimi ganiać tym bardziej,że mają zarąbisty refleks a ja póki co mam pełno plam na ścianach

G
Georgina
Gość
Nie ma jak moskitiery lalala
A ja co nockę chodzę do kibelka na siku - zaczęło się to jakiś czas temu
Mała chyba lubi spać na pęcherzu
A ja co nockę chodzę do kibelka na siku - zaczęło się to jakiś czas temu
A moje Maleństwo nie toleruje spania na lewym boku. Zazwyczaj jak się na nim położę minuta i bije jak bokser, dopóki się nie przekręcę. Tłumaczę Maleństwu, że to dla jej/jego dobra, ale niestety nie słucha
Dzisiaj w ten sposób obudziło mnie przed ósmą, przekręciłam się na wznak i spokój
G
Georgina
Gość
Ja się budzę na plecach choć zasypiam na lewym boku. Mam nadzieję, że to nie jest AŻ takie ważne by na tym lewym spać cały czas.
reklama