reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

dzień dobry!
nie próbuję nawet nadrabiać, co napłodziłyście, bo to ponad moje możliwości. u nas wszystko gra, tylko temperatura mnie dobija. siedzę sobie w pracy i się nudzę okropnie dobrze że sobie Rozalkę wzięłam to chociaż mi wesoło.
Wreszcie mamy przedszkole dla Rozalki! Jak będzie chciała do niego bezproblemowo chodzić to będę miała trochę luzu w dzień. Następne dziecko zapiszę do przedszkola zaraz po urodzeniu :-).
a tak w tajemnicy Wam powiem, że mój ukochany chce żebyśmy wzięli ślub teraz już i koniec. już wszystko zaplanował, bo niby czego mamy czekać :-D no i nie wiem. może tylko cywilny, bo kościelny z wielkim brzuchem na początku października to chyba nie bardzo. no a kościelny na Wielkanoc. powiedział, że tak i koniec, bo później znowu coś nam wypadnie, jak już od paru lat a on chce i koniec.

marta23 jestem za kobietą ginekologiem, chodziłam do facetów, póki nie odkryłam pani dr! dla mnie nie mam porównania. nie wybiorę się już do żadnego faceta!

dziecko muszę nakarmić bo nawołuje już ze głodne!

miłego dnia!

witam wszystkie!
Tunia my braliśmy ślub w październiku rok temu-dokładnie 10.i tylko cywilny
kościelny na 99% na wielkanoc razem z chrzcinami:-)
mieliśmy brać teraz ale ja jednak wolę iść do ołtarza bez brzucha:tak:

reklama
no więc nie wiem. trochę mnie zaskoczył. bo jeżeli już to przewidywałam na przyszły rok, na lato, ale chyba zdecyduję się na ten cywilny w październiku. nawet się ucieszyłam a myślałam, że ja fanką instytucji małżeństwa nie jestem.

joasiu, gdzie we wrocławiu na to usg jedziesz? a w ogóle w wołowie to do jakiego lekarza chodzisz?

My slub bralismy w lutym 8 lat temu :szok:! NO i ja juz bylam z brzuszkiem ! A najlepsze jest z tego ze mialam welon dlugi ze az mi dzieci go niosly - ot dziewica ahhahaha .
Mloda z brzuchem i welonem ze sie 3 razy mozna owinac ahhahaha ! Ale tak mi sie marzylo i tak zrobilam !

My slub bralismy w lutym 8 lat temu :szok:! NO i ja juz bylam z brzuszkiem ! A najlepsze jest z tego ze mialam welon dlugi ze az mi dzieci go niosly - ot dziewica ahhahaha .
Mloda z brzuchem i welonem ze sie 3 razy mozna owinac ahhahaha ! Ale tak mi sie marzylo i tak zrobilam !

mi się marzy piękna suknia-mam gdzieś co powiedzą o mnie inni-pójdę do ślubu w sukni do samej ziemi może nie białej ale ślubnej:-)i z dzieckiem na ręku:tak:
i będę miała piękny ślub
i do fotografa też pójdziemy!!
o!!

no więc nie wiem. trochę mnie zaskoczył. bo jeżeli już to przewidywałam na przyszły rok, na lato, ale chyba zdecyduję się na ten cywilny w październiku. nawet się ucieszyłam a myślałam, że ja fanką instytucji małżeństwa nie jestem.

joasiu, gdzie we wrocławiu na to usg jedziesz? a w ogóle w wołowie to do jakiego lekarza chodzisz?

Fajnie tez bym sie cieszyla !!! A Rozalka jaka bedzie szczesliwa juz sobie to wyobrazam hahaha mala damesa !!!!

Ginekolog Wrocław, USG 3D USG 4D Wrocław - do niego dzisiaj jade na usg3d - troche sie denerwuje bo goscia nie znam .120 zł wizyta z filmem na plycie !

Ginekolog Artur Kulesz - GinWeb.pl - to moj lekarz jest ,znam chlopa od 10 lat ! choc czasami mnie wkurza wiele mu zawdzieczam ! A tak na marginesie ja chyba wkurzam go bardziej ahahah :)

mi się marzy piękna suknia-mam gdzieś co powiedzą o mnie inni-pójdę do ślubu w sukni do samej ziemi może nie białej ale ślubnej:-)i z dzieckiem na ręku:tak:
i będę miała piękny ślub
i do fotografa też pójdziemy!!
o!!
I bardzo dobrze ooo ! Ja zrobilam to samo tylko bez dziecka na reku ahahhaha !!!! OOOO !

dobra to ja sie zbieram i bede wieczorkiem ... doktorek dzis bedzie dopiero kolo 16 wiec szybko nie wroce :D
strzelilam sobie makijazyk ... znowu uslysze ze "stosuje techniki kamuflażu" ale co mitam ... planuje polazic troche po sklepach z moja przyjaciolka :D pojechac do mamusi na knedle ze sliwkami ... ogolnie zapowiada sie ciekawy dzien :D

tunia wspanialy pomysl :D chcialabym jeszcze raz przezyc to wszystko ...

asko to czekamy na wiesci :D

I bardzo dobrze ooo ! Ja zrobilam to samo tylko bez dziecka na reku ahahhaha !!!! OOOO !
dziecko będzie w wózku obok:-)
już się tyle życzliwych rad nasłuchałam-lepiej z brzuchem niż z dzieckiem, bierz teraz bo nie wiadomo jak będziesz po ciąży wyglądała itd
oczywiście nie były to rady nikogo z rodziny tylko życzliwych które same szły do ślubu z wielkim brzuchem

ale najbardziej chce mi się śmiać jak pomyślę sobie o spowiedzi-co powiem księdzu-grzeszyłam z mężem??? no bo jakby na to nie patrzeć cywilny to też ślub i zaraz "po" pani w urzędzie powiedziała nam "teraz możecie pierwszy raz powiedzieć do siebie żono i mężu"

jak sobie przypomnę nasz ślub to robi mi się tak jakoś miło-była prawie połowa października i przez cały tydzień padało a w dzień naszego ślubu było tak ciepło,że ja chodziłam w sukience na ramiączkach a na ramionach miałam tylko satynowy szal-po ślubie i tak zdjęłam bo mnie wkurzał

jak tak czytam w slubach to przypomina mi sie moj( za dwa tyg bedzie pierwsza rocznica) i uwazam, ze to byl najgorszy i najkrotszy slub na jakim bylam:szok::szok::szok: masakra!!nic sie nie pobawilam, nic nie wypilam, glodna chodzilam- NIGDY WIECEJ!!! odkad jestem w ciazy mowie, ze jakbym wpadla przed slubem to nigdy z brzuchem do oltarza-gdybym sie jeszcze meczyla ciaza to bym sie chyba poplakala!!! Może ja jakas dziwna jestem bo jak widze na nk jak wszyscy zdjecia ze slubu opisuja jako najpiekniejszy dzien w zyciu, to mnie cos bierze!!

reklama
Fajnie tez bym sie cieszyla !!! A Rozalka jaka bedzie szczesliwa juz sobie to wyobrazam hahaha mala damesa !!!!

Ginekolog Wrocław, USG 3D USG 4D Wrocław - do niego dzisiaj jade na usg3d - troche sie denerwuje bo goscia nie znam .120 zł wizyta z filmem na plycie !

Ginekolog Artur Kulesz - GinWeb.pl - to moj lekarz jest ,znam chlopa od 10 lat ! choc czasami mnie wkurza wiele mu zawdzieczam ! A tak na marginesie ja chyba wkurzam go bardziej ahahah :)

chodziłam do niego jakiś czas, konkretny facet ale zrezygnowałam, bo denerwowały mnie terminy i kolejki.
a dzisiejszym sie nie denerwuj, ok będzie napewno.

Rozalka zapytała dzisiaj czy wkońcu zakochałam się w Tatusiu i dlatego będzie moim mężem

Do góry