reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Okładaj kapustą lekko zbitą i spróbuj zrobić sobie lekki prysznic albo ciepły okład ,lekko masuj tam gdzie najwięcej nabrzmiała pierś jest może na tyle rozgrzejesz,że pójdzie a jak nie to biegiem do lekarza po leki na przepalenie pokarmu.
Zrobił Ci się zastój i robi się stan zapalny na pewno.:-:)-(
W przeciwnym razie nadmiar byś odprowadziła bez problemu.

reklama
Okładaj kapustą lekko zbitą i spróbuj zrobić sobie lekki prysznic albo ciepły okład ,lekko masuj tam gdzie najwięcej nabrzmiała pierś jest może na tyle rozgrzejesz,że pójdzie a jak nie to biegiem do lekarza po leki na przepalenie pokarmu.
Zrobił Ci się zastój i robi się stan zapalny na pewno.:-:)-(
W przeciwnym razie nadmiar byś odprowadziła bez problemu.
To robić okład i prubować ściągnąć

hej dziewoje
Nie nadrabiam i nie popisze, zjawiam sie tylko z usprawiedliwieniem, ze mam angine ropna, nie moge mowic, lykac, gorączkuje i chyba konam.

Malina zajrzyj na kulinarny-plisss

Witam was kochane my dzis pobudka przed 10 za oknem nie zaciekawie tzn nie pada ale jest zachmurzone i silny wiatra a wczoraj jeszcze bylo tak pieknie ok 32st no ale coz po tych upalach co mielismy ostatnie dni przyda sie troche ochlodzenie:tak::tak::tak::tak:

wszystkiego najlepszego dla lenki córeczki mleny w dniu jej 1 urodzin zdrówka radości uśmiechu i beztroskiego dzieciństwa

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla naszej kochanej patrysi zdrówka ślicznej zdrowej dziewczynki i wszystkiego o czym tylko skrycie marzysz.....:-)
Dolanczam sie do zyczonek wszystkiego NAJ NAJ NAJ..............

My dzis po poludniu jedziemy obejrzec domek co jest do wynajecia cena dosc wysoka bo 1 tys euro czyli ok 4 tys zl ale bardzo mi sie podobal ze zdjec jest prawie jak nowy tzn wybodowany 2 lata temu ma 5 pokoi 120 m2 taras i ogrod 500m2 no i oczywiscie garaz ciekawa jestem jak wyglada ten domej na zywo:tak::tak::tak::tak:

A i pochwale sie wam ze dzis przypadkowo przy myciu zabkow znalazlam Emily nastepne dwa zeby 4 na gorze i dole :tak::tak::tak::tak:czyli mamy juz 10 zabkow:tak::tak::tak::tak:

Witam was kochane my dzis pobudka przed 10 za oknem nie zaciekawie tzn nie pada ale jest zachmurzone i silny wiatra a wczoraj jeszcze bylo tak pieknie ok 32st no ale coz po tych upalach co mielismy ostatnie dni przyda sie troche ochlodzenie:tak::tak::tak::tak:

My dzis po poludniu jedziemy obejrzec domek co jest do wynajecia cena dosc wysoka bo 1 tys euro czyli ok 4 tys zl ale bardzo mi sie podobal ze zdjec jest prawie jak nowy tzn wybodowany 2 lata temu ma 5 pokoi 120 m2 taras i ogrod 500m2 no i oczywiscie garaz ciekawa jestem jak wyglada ten domej na zywo:tak::tak::tak::tak:

A i pochwale sie wam ze dzis przypadkowo przy myciu zabkow znalazlam Emily nastepne dwa zeby 4 na gorze i dole :tak::tak::tak::tak:czyli mamy juz 10 zabkow:tak::tak::tak::tak:
gratuluję ząbków.
Lunka kuruj się i wracaj do nas.
Czekamy na Ciebie.:tak:

Mama czeka na operację.:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teściowej nie mogą zoperować ,bo ma za duży stan zapalny.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na razie leży pod kroplówkami i dostaje zastrzyki.
Bóle zaczeły jej mijać dopiero po 5 rano.:baffled::baffled::baffled:
Zastanawiam się jaki stan zapalny powstrzymuje operację,bo na pewno nie kamienie w woreczku zółciowym.
Na tę dolegliwość kładą od razu na stół i po sprawie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gratulacje ząbków

gratuluję ząbków.
Lunka kuruj się i wracaj do nas.
Czekamy na Ciebie.:tak:

Mama czeka na operację.:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teściowej nie mogą zoperować ,bo ma za duży stan zapalny.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na razie leży pod kroplówkami i dostaje zastrzyki.
Bóle zaczeły jej mijać dopiero po 5 rano.:baffled::baffled::baffled:
Zastanawiam się jaki stan zapalny powstrzymuje operację,bo na pewno nie kamienie w woreczku zółciowym.
Na tę dolegliwość kładą od razu na stół i po sprawie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
biedna

Ja trochę poczytałam o dotacjach na zakładanie firmy ale czarna magia:baffled::baffled::baffled:. A teraz idę się wziąść za kuchnie

reklama
Cześć ciotki klotki :-p

U mnie bólu głowy ciąg dalszy :wściekła/y:

Lecę dzisiaj z Aniką do okulisty, trzymajcie kciuki :tak:

kciuki zacisniete :-)

wszystkiego najlepszego dla lenki córeczki mleny w dniu jej 1 urodzin zdrówka radości uśmiechu i beztroskiego dzieciństwa

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla naszej kochanej patrysi zdrówka ślicznej zdrowej dziewczynki i wszystkiego o czym tylko skrycie marzysz.....:-)
malinka ze swoją familią:happy2:

STO LAT STO LAT DLA JUBILATEK ,WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.ŚCISKAM MOCNO :-):-):-):-):-)
hej dziewoje
Nie nadrabiam i nie popisze, zjawiam sie tylko z usprawiedliwieniem, ze mam angine ropna, nie moge mowic, lykac, gorączkuje i chyba konam.

Malina zajrzyj na kulinarny-plisss

zdrówka zyczę :tak::tak::tak::tak:

Do góry