ja mam dr Martę Górecką-Balcerek we wrocławiu w przychodni Mediconcept. po straconej ciąży w zeszłym roku poleciła mi ją położna w szpitalu i tak już zostało. zadowolona jestem bardzo.Tunia ja od 10 lat zawsze jestem umawiana na konkretna godzine i chyba raz sie zdarzylo ze czekalam z 10 minut bo przede mna babka w ciazy sie rozgadala z nim ! A z terminami tez niegdy nie mailam problemu nawet teraz przekladalam sobie wizyte telefonicznie bo bylam nad morzem i nie widziala polozna w tym problemu.Ale wczesniej to ja chodzilam do niego prywatnie moze dlatego nie stalam ...niewiem ! Teraz na fundusz zdrowia chodze i wchodze na moja godzine do gabinetu.Moze sie cos pozmienialo.Jezdzisz do brzegu
A ty do kogo chodzisz? Owczarkowa ,Medynska? Wiecej babek nie znam ginkow ahahah !!!
reklama
A dlaczego tak sie zdecydowaliscie??/ Najpierw dziecko a pozniej slub ??? Przewaznie ludzie robia na odwrot ...ze niby wlansie tak wypadaMy mamy 1 maja ślub:-) A wcale nie wpadliśmy a planowaliśmy bobaska, ale chcieliśmy zawsze dzieciątko a później ślub. To była przemyślana decyzja. Ja sobie też nie wyobrażam iść do ołtarza z brzuszkiem (tzn bardziej chodzi o zabawę na własnym weselu, bałabym się, że cosik się stanie). Poza tym skręca mnie troszeczkę (to moje własne zdanie) jak para decyduje się na ślub bo dziecko w drodze. Bo tak wypada. Rany![]()

Ja tam do slubu szlam z brzuszkiem i do tego dlugim bialym welonem a sie nie powinno z brzuszkiem ot co hahaha i jak widac moje malzenstwo trwa juz 8 lat !!!! Znam tyle ludzi ktorzy planowali slub ,dzieci itp a pozniej po roku nagle sie rozchodza bo im sie odwidzialo.To bez roznicy ze jest dziecko czy nie ....jezeli sie ludzie nie dogadaja to i zyc razem nie beda mogli takie moje skromne zdanie !
A jezdzisz do Wrocławia !!!! Ja myslam ze ty gdzies do nas chodzisz !!!!ja mam dr Martę Górecką-Balcerek we wrocławiu w przychodni Mediconcept. po straconej ciąży w zeszłym roku poleciła mi ją położna w szpitalu i tak już zostało. zadowolona jestem bardzo.
jeżdżę, jeżdżę trochę to dobijające, bo przychodnia aż na krzyckiej. we wrocławiu zamierzam też rodzić w szpitalu na kamieńskiego ewentualnie w środzie śl., bo tam mam znajome położne. a ty gdzie zamierzasz? w brzegu?A jezdzisz do Wrocławia !!!! Ja myslam ze ty gdzies do nas chodzisz !!!!
G
Georgina
Gość
Mogliśmy wziąć w tym roku cywilny, ale chcemy kościelny;-) To, że będziemy mieć bez małżeństwa dzidziusia przez 4 miesiące nie znaczy, że coś nie tak jest między namiA dlaczego tak sie zdecydowaliscie??/ Najpierw dziecko a pozniej slub ??? Przewaznie ludzie robia na odwrot ...ze niby wlansie tak wypadaa ja tam mam gdzies co ludzie mysla ,moje zycie ,moja dupa ,moja sprawa
Ja tam do slubu szlam z brzuszkiem i do tego dlugim bialym welonem a sie nie powinno z brzuszkiem ot co hahaha i jak widac moje malzenstwo trwa juz 8 lat !!!! Znam tyle ludzi ktorzy planowali slub ,dzieci itp a pozniej po roku nagle sie rozchodza bo im sie odwidzialo.To bez roznicy ze jest dziecko czy nie ....jezeli sie ludzie nie dogadaja to i zyc razem nie beda mogli takie moje skromne zdanie !

A wcześniej nie miałam na myśli, że gorsze są osoby co z brzuszkiem idą do ołtarza bo mam wrażenie, że mnie ktosik tu źle zrozumiał. Po prostu ja tak nie chciałam iść i tyle
Ostatnio edytowane przez moderatora:
aga6671
Mama Hani i Tomka
Ach stare przesądy że niby welon tylko dziewice:-) Ciekawe że tylko te z brzuchem są podejrzewane o sex przed ślubem:-):-):-)
Ja tam też bym się tym nie przejmowała a z brzuszkiem nie chciałabym mieć wesela właśnie ze względu na bezpieczeństwo dzidziusia i zabawę niz przez to co ktoś by gadał
Kurczę cośmnie prawy jajnik boli:-( nieprzyjemne uczucie
A ja dziś na 15 do dentysty
już sie boję
Aśka czekamy na wiadomości
Ja tam też bym się tym nie przejmowała a z brzuszkiem nie chciałabym mieć wesela właśnie ze względu na bezpieczeństwo dzidziusia i zabawę niz przez to co ktoś by gadał

A ja dziś na 15 do dentysty

G
Georgina
Gość
Dokładnie, też pisałam, że nie chciałabym szaleć na swoim weselu z brzuszkiem bo bym się bała o Maluszka. Też nie przejmuję się gadaniem innych:-)Ach stare przesądy że niby welon tylko dziewice:-) Ciekawe że tylko te z brzuchem są podejrzewane o sex przed ślubem:-):-):-)
A ja dziś na 15 do dentystyjuż sie boję
![]()
grunt to nie słuchać co ludzie sobie gadają.
my planowaliśmy ślub po urodzeniu Rozalki za jakiś czas jak mała trochę podrośnie na spokojnie. ale tak się odkładało, czas mijał, R prawie rok był zagranicą więc ślub zaplanowaliśmy na 2008rok, ale niestety, los nas nie rozpieszczał, straciłam drugą ciążę, bardzo ciężko zachorowała i po kilku miesiącach zmarła babcia R z którą mieszkaliśmy i tak wesele nie było nikomu w głowie. więc odwołaliśmy wszystko na 2010. R chce już i może ma rację bo jak z planów nic nie wychodzi, to będzie na szybko, spontanicznie i już. mała imprezka tylko dla rodzinki razem z urodzinami Rozalki :-)
my planowaliśmy ślub po urodzeniu Rozalki za jakiś czas jak mała trochę podrośnie na spokojnie. ale tak się odkładało, czas mijał, R prawie rok był zagranicą więc ślub zaplanowaliśmy na 2008rok, ale niestety, los nas nie rozpieszczał, straciłam drugą ciążę, bardzo ciężko zachorowała i po kilku miesiącach zmarła babcia R z którą mieszkaliśmy i tak wesele nie było nikomu w głowie. więc odwołaliśmy wszystko na 2010. R chce już i może ma rację bo jak z planów nic nie wychodzi, to będzie na szybko, spontanicznie i już. mała imprezka tylko dla rodzinki razem z urodzinami Rozalki :-)
reklama