reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

szczeze to ja mam juz troszke zniszczoną skore buzi przez opalanko kiedys bardzo lubilam sie opalac tzn do dzis lubie ale juz terzaz unikam slonca jak patrze jak mi sie twarz zniszczyla od opalania zwlaszcza w solarium:-:)-:)-(i mam chrapke na tego Garniera i olaya:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i mam pytanie czy owe kremiki nie sa takie tlustawe tzn czy po posmarowaniu wchlaniaja sie natychmiast i niepozostawiaja uczucia tlustej skory???????

Tygrysku ja jestem z niego bardzo zadowolona, szybko wchłania sie i tak ładnie pachnie...kupiłam sobie też pod oczy:-:)-(starość nie radośc ale jakoś zapominam go uzywać:shocked2::shocked2::shocked2:

reklama
szczeze to ja mam juz troszke zniszczoną skore buzi przez opalanko kiedys bardzo lubilam sie opalac tzn do dzis lubie ale juz terzaz unikam slonca jak patrze jak mi sie twarz zniszczyla od opalania zwlaszcza w solarium:-:)-:)-(i mam chrapke na tego Garniera i olaya:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i mam pytanie czy owe kremiki nie sa takie tlustawe tzn czy po posmarowaniu wchlaniaja sie natychmiast i niepozostawiaja uczucia tlustej skory??????
ja mam dokładnie to samo z cerą i właśnie dlatego używam OLAZ albo Olay polski -super się wchłania i pięęęęęknie pachnie:tak:

Czyżbyś zakupy robiła na Zielińskiego we Wrocku? Ja też się tam czasem zaopatruję, głownie w podkład i tusz do rzęs, bo są jednak o połowę tańsze niż kupione w normalnym sklepie:tak:
:tak::tak::tak::tak: dokładnie i tusz i wszystko inne tam też kupuję:-)

mamusiu i jakie efekty?jak Ci idzie?
juz nic nie idzie:wściekła/y:, wszytsko stoi w miejscu:wściekła/y:, teraz mam przerwe w kaszce,wcinam piers kurczaka:-D bo 5 tygodni juz minelo i 2 tyg musi byc przerwy, dopiero od poniedzilku zaczynam kaszke
wiec mam tylko minus 5 kilo, wszyscy w domu mowili ze widac ze schudlam, a ja tam nic nie widze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zapomonajko, Agatkas jak u was?

juz nic nie idzie:wściekła/y:, wszytsko stoi w miejscu:wściekła/y:, teraz mam przerwe w kaszce,wcinam piers kurczaka:-D bo 5 tygodni juz minelo i 2 tyg musi byc przerwy, dopiero od poniedzilku zaczynam kaszke
wiec mam tylko minus 5 kilo, wszyscy w domu mowili ze widac ze schudlam, a ja tam nic nie widze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zapomonajko, Agatkas jak u was?

Kochana ja na innej diecie - nie na kaszy - i już mam 6kg mniej:)

reklama
Do góry