reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdrowie i uroda

kochane dziewczyny juz raz Myszqa poruszyla ten temat i jakos przeszedl on cichaczem wiec ja go chcialam wznowic otoz chcialabym zmienic kremik do buzi zastanawiam sie na jaki :confused::confused::confused::confused::confused: JAKIE KREMIKI MOŻECIE POLECIĆ???? JAKICH UŻYWACIE???;-);-);-)

Ja do tej pory używałam Garniera Nutridermist Garnier
I jestem bardzo zadowolona, profilaktyka zmarszczek zaczęta:-D:-D:-D

a teraz myśle o nivea

reklama
kochane dziewczyny juz raz Myszqa poruszyla ten temat i jakos przeszedl on cichaczem wiec ja go chcialam wznowic otoz chcialabym zmienic kremik do buzi zastanawiam sie na jaki :confused::confused::confused::confused::confused: JAKIE KREMIKI MOŻECIE POLECIĆ???? JAKICH UŻYWACIE???;-);-);-)
a ja OlAy total effects 7x jest rewelacyjny( kupuję na pchlim targu kradzione za 30zl, bo sklepie prawie 60:szok:) a ostatnio próbuję firmę Lirene i też jestem zadowolona

Ja do tej pory używałam Garniera Nutridermist Garnier
I jestem bardzo zadowolona, profilaktyka zmarszczek zaczęta:-D:-D:-D

a teraz myśle o nivea

Tygrysku ja używam z avonu ANEV REJUVENATE na dzień i na noc. Jestem bardzo zadowolona.

a ja OlAy total effects 7x jest rewelacyjny( kupuję na pchlim targu kradzione za 30zl, bo sklepie prawie 60:szok:) a ostatnio próbuję firmę Lirene i też jestem zadowolona

szczeze to ja mam juz troszke zniszczoną skore buzi przez opalanko kiedys bardzo lubilam sie opalac tzn do dzis lubie ale juz terzaz unikam slonca jak patrze jak mi sie twarz zniszczyla od opalania zwlaszcza w solarium:-:)-:)-(i mam chrapke na tego Garniera i olaya:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i mam pytanie czy owe kremiki nie sa takie tlustawe tzn czy po posmarowaniu wchlaniaja sie natychmiast i niepozostawiaja uczucia tlustej skory???????

Agaciu a z avonu to ja uzywam pod oczy na pierwsze oznaki starzenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i sobie chwale ale tez chyba czas na zmiane:-(

szczeze to ja mam juz troszke zniszczoną skore buzi przez opalanko kiedys bardzo lubilam sie opalac tzn do dzis lubie ale juz terzaz unikam slonca jak patrze jak mi sie twarz zniszczyla od opalania zwlaszcza w solarium:-:)-:)-(i mam chrapke na tego Garniera i olaya:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i mam pytanie czy owe kremiki nie sa takie tlustawe tzn czy po posmarowaniu wchlaniaja sie natychmiast i niepozostawiaja uczucia tlustej skory???????

Agaciu a z avonu to ja uzywam pod oczy na pierwsze oznaki starzenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i sobie chwale ale tez chyba czas na zmiane:-(

Ja polecam Garniera lub Nivea:)

Ja używam Nivea Visage na dzień nawilżający, a na noc regenerujący do cery normalnej i mieszanej.

Czyżbyś zakupy robiła na Zielińskiego we Wrocku? Ja też się tam czasem zaopatruję, głownie w podkład i tusz do rzęs, bo są jednak o połowę tańsze niż kupione w normalnym sklepie:tak:

reklama
A co może byc dobre na rozszerzone pory ?
kilka lat temu kupilam sobie z Vichy normaderm taki fajny kremik na niedoskonalosci i po nim mialam taka fajna skore i zwężał on własnie tez pory.tylko minus ten ze on na poczatku strasznie wysuszał skore aby sie odbudowała i wszystkie niedoskonalosci po syfkach zeszly z twarzy .

Do góry