reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdrowie i uroda

mam pytanko do mamusiek ,które przestały karmić cycem
mam różnicę w wielkości piersi i koleżanka mnie nastraszyła ,że tak już zostanie:szok::szok::no: wziełam się zatem za pobudzenie poprzez ściąganie pokarmu laktatorem tej mniejszej piersi aby je wyrównać, czy to ma sens i czy wogóle to prawda czy jakis kolejny zabobon? myślałam ,że póżniej się wyrównują:zawstydzona/y: co Wy na to?
ja rowniez mam jedna wieksza i moja mama tez ma

reklama
Piersi zawsze są asymetryczne, jak całe ciało. przynajmniej tak mnie zawsze uczono...

A zmniejszyły wam się cycki jak przestałyście karmić?

kochane dziewczyny juz raz Myszqa poruszyla ten temat i jakos przeszedl on cichaczem wiec ja go chcialam wznowic otoz chcialabym zmienic kremik do buzi zastanawiam sie na jaki :confused::confused::confused::confused::confused: JAKIE KREMIKI MOŻECIE POLECIĆ???? JAKICH UŻYWACIE???;-);-);-)

do skory normalnej, nie wiem co robi ale mam taka zielona z oliwka i do twarzy i pod oczy a do demakijażu mam tez z ziaji, lubie ta firme
ja tez mam cere normslno tlustą i potrzebuje zmiany gdyz slyszalam zeby czasem zmienic kremik raz na jakis czas by skora sie zbyt nie przyzwyczaiła:confused::confused::confused::confused: a konsystencja nie jest zbyt tlustta>>???? on jest w takim zielonym wlasnie oliwkowym opakowaniu ??? widzialam go u kogos w lazience chyba

reklama
ja tez mam cere normslno tlustą i potrzebuje zmiany gdyz slyszalam zeby czasem zmienic kremik raz na jakis czas by skora sie zbyt nie przyzwyczaiła:confused::confused::confused::confused: a konsystencja nie jest zbyt tlustta>>???? on jest w takim zielonym wlasnie oliwkowym opakowaniu ??? widzialam go u kogos w lazience chyba
tak wzielonym opakowaniu

Do góry