tygrysek82
Fanka BB :)
Kajka kazdy dzien zbliza mnie do ...................... sama nie wiem czegoTygrys,widze ze sie zamienila na rozumy z kims,kto mial srednia w szkole 2,1....
Ty sedziwy wieku....![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kajka kazdy dzien zbliza mnie do ...................... sama nie wiem czegoTygrys,widze ze sie zamienila na rozumy z kims,kto mial srednia w szkole 2,1....
Ty sedziwy wieku....![]()
teraz juz wolniej idzie
ale minus 5 kilo juz mam
a 2 tyg juz sie nie waze, wiec nie wiem ile dokladnie
a jak u ciebie?
dziewczyny malujecie sie na codzien...??
tzn nie chodzi mi o rzesy czy blyszczyk tylko o pudry,podklady...
ja uzywam teraz tylko kulek brazujacych i tak juz od zajscia w ciaze...szkoda mi cery jakos...a wy?
Wiem, że to moze głupie pytanieale mam "już" 26 lat i tak się zastanawiam czy zacząć stosować jakieś kremy mhm....przeciwzmarszczkowe. Zeby juz zapobiegać?
Bo używam tylko normalnego kremu nawilżającego z ziaji.
![]()
Aha...schudłąm 3 kg
Aaaa i byłam ostatnio na peelingu Kawitacyjnym i bardzo polecam jesli macie w okolicy. Totalne oczyszczenie skóry!!!
gratulujemy....i zazdroscimykupiłam spodnie rozmiar 38szkoda tylko że te brzuszysko ciągle jest, no ale idziemy do przodu
![]()