reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdrowie i uroda

Tygrys,widze ze sie zamienila na rozumy z kims,kto mial srednia w szkole 2,1....
Ty sedziwy wieku....:angry::-D:-D:-D
Kajka kazdy dzien zbliza mnie do ...................... sama nie wiem czego:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D kurcze ostatnio maz mi obiecal ze na starosc kiedy juz go wykoncze a Fifi sie wyprowadzi to kupi mi psa abym sie samotna nie czuła:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
teraz juz wolniej idzie
ale minus 5 kilo juz mam
a 2 tyg juz sie nie waze, wiec nie wiem ile dokladnie
a jak u ciebie?

Niby -6kg było...
ale jestem u rodziców więc pewnie +20 mam bo ciągle jem...
Jestem na siebie strasznie zła, normalnie mnie by trzeba było zamknąć i nie karmić:crazy:.
No i na kaszę patrzeć nie mogę, nie wiem jak na tej diecie ludzie miesiącami wytrzymują...

dziewczyny malujecie sie na codzien...??
tzn nie chodzi mi o rzesy czy blyszczyk tylko o pudry,podklady...:confused:
ja uzywam teraz tylko kulek brazujacych i tak juz od zajscia w ciaze...szkoda mi cery jakos...a wy?

ja codziennie maluję rzęsy, czasami uzywam fluidu, czasami korektora pod oczy

Wiem, że to moze głupie pytanie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale mam "już" 26 lat i tak się zastanawiam czy zacząć stosować jakieś kremy mhm....przeciwzmarszczkowe. Zeby juz zapobiegać?:confused: Bo używam tylko normalnego kremu nawilżającego z ziaji. :zawstydzona/y:

ja mam 27 lat, ostatnio byłam na badaniu cery i wyszedł mi wynik bardzo dobry, ale pani która wykonywała badanie powiedziała że pomimo tego i tak powinnam zakupić jakiś kremik przeciwzmarszczkowy, ponieważ po 25 roku życia wskazane jest zacząć zapobiegać...

Hmmm ja maluje sie codziennie do pracy: podkłąd rzesy i róz:) Ale ostatnio zakupiłam ten puder mineralny z loreala z pedzlem i jest super! W ogóle nie musze uzywac podkładu:)

A ja ciotki dalej nie widze i wcale mnie to nie martwi:)

To jest oczyszczanie ultradźwiękami.Już po jednym zabiegu widac efekty ale należałoby zrobić trzy:) i potem co jakiś czas np. co 3 m-ce powtarzac. U mnie to kosztuje 70zł za: oczyszczanie, "wbijanie" w skórę serum ultradxwiekami, maseczka algowa i kremik.Zabieg dla kazdej cery. Polega dokłądnie na tym ze smarują Ci czymś tam skórę zeby pory się otwierały i ultradxwięki wybijają Ci te wszystkie zaskórniki itp. normalnie widac na tej blaszce od ultradxwięków jaki syfek ze skóry wychodzi:)

reklama
Do góry