• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdrowie i uroda

Reniu ja poprostu jem zamiast pieczywa normalnego - chrupkie...i zamiast ziemniaków podwójna porcja surówki...wogóle nie jem słodyczy i staram sie nie jeść po 18.00...już sie tak karmieniem piersią nie przejmuję bo ona cyca je praktycznie tylko raz dziennie i w nocy...

reklama
Reniu ja poprostu jem zamiast pieczywa normalnego - chrupkie...i zamiast ziemniaków podwójna porcja surówki...wogóle nie jem słodyczy i staram sie nie jeść po 18.00...już sie tak karmieniem piersią nie przejmuję bo ona cyca je praktycznie tylko raz dziennie i w nocy...
no to ja na takiej diecie jestem zawsze, tylko dla mojego organizmu to widocznie nie jest dieta, bo zadnych skutkow:-(:-(:-(:-(jakas dziwna jestem

reklama
Czy mozecie mi polecic jakieś fajne perfumy lub wody toaletowe ? :tak:

a ja uwielbiam
Gucci Eau de Perufm II Gucci Eau de Parfum II, woda perfumowana 75 ml | Iperfumy.pl

DKNY Be Delicious DKNY Be Delicious, woda perfumowana 100 ml | Iperfumy.pl

Versace Bright Crystal Versace Bright Crystal, woda toaletowa 90 ml | Iperfumy.pl

Hugo Boss Femme Hugo Boss Femme, woda perfumowana 75 ml | Iperfumy.pl

I wersję wieczorową
Hugo Boss Essence de Femme Hugo Boss Essence de Femme, woda perfumowana 50 ml | Iperfumy.pl

Ostatnio też dostałam Carchel Amor i tez go polubiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Aaaa i Hugo Bossa Tygryskowego też lubię:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry