reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja
Kurcze cos mnie gardlo zaczyna drapac:no::no::no:
Mlode ladnie pospaly ale ja juz nie spie od 7:szok::szok::szok:

MEDEUSKA
Obys nam szybciutko wyzdrowiala:tak::tak::tak:

MAMITKA
Mam nadzieje ze z Zuzka juz jest lepiej:-):tak:

Witam sobotnio:-) Od rana wzięlam się za robotę i wszystko mam zrobione:szok::-)
Pulpety na obiad od wczoraj tylko ziemniaczki wstawię. Zuzia śpi. Po tym jak wieczorem zwymiotowała to później już nawet nie kaszlała. Teraz śpi spokojnie. Chyba wezmę od Bratowej dzisiaj nebulizator, i zrobie jej inhalacje. Berodual mam i pimafukort.

jak moj czarek byl malutki to lekarka w szpitalu mi powiedziala (a kaszlal cholernie)
ze nawet lepiej jak zwymiotuje bo tkie male dziecko nie jest w stanie odkaszlnac i wypluc, a jak zwymiotuje to odrazu zchodzi :tak::tak::tak::tak::tak:
no i oczywiscie oklepywac, od dolu do gory i na lezaco tzn glowa bardziej w dol skierowana :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
chyba ze juz siedzi to wtedy normalnie na siedzaco :tak::tak::tak::tak::tak:
Oklepywałam ją dzisiaj rano pare minut na leżąco-miała ja na kolanach tyle że z góry do dołu:baffled:

Witam sobotnio:-)

to sie nim nacieszysz;-)

A ja pól nocy nieprzespalam bo mnie gardło bolało, gorąco mi było i wogole..... poza tym wczoraj baaaaardzo wcześnie zasnęłam bo sie źleczułam i pewnie też dlatego nie umiałam spać....:dry::dry::dry:

Kup tantum verde-pomaga:tak:

Witam i ja
Kurcze cos mnie gardlo zaczyna drapac:no::no::no:
Mlode ladnie pospaly ale ja juz nie spie od 7:szok::szok::szok:

MEDEUSKA
Obys nam szybciutko wyzdrowiala:tak::tak::tak:

MAMITKA
Mam nadzieje ze z Zuzka juz jest lepiej:-):tak:
No lepiej. Sama nie wiem czy jechac dzisiaj do lekarza. narazie nawet nie kaszlała od rana

Lecę pranie zdjąc bo coś się chmurzy:angry:

A ja musze dziecko zostawoac mojej mamie po to by iosc gdzies dalej na zakupu bo S. sie nie zajmie nim mimo ze opuchlizna juz schodzi.

Jak wrocilam do zastalam go tak jak wychodzilam czyli przy lapie.

jak to nie zostanie :szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja bym mu pokazała,ja jak musze gdzies wyjść to nawet nie miesci mi sie w głowie aby M powiedział ze nie zostanie.to jego zsrany obowiązek,przepraszam za słownictwo.:tak::tak::tak::tak:
ja bym mu dziecko zostawiła,przecież to jego dziecko krzywdy mu nie zrobi.

Mamitka,zdróweczka dla Zuzi:tak:.Fajnie Ci z obiadem -ja czekam na dostawę świeżyzny:-p:tak:.Ale i tak pewnie niczego nie tknę,bo mnie cały czas trzyma:-(.

ja równiez drówka dla Zuzi życzę :tak::tak::tak::tak:

u nas dzis chłodniej,co jakis czas deszcz pada,może to i lepiej bo wczoraj wytrzymac się nie dało z tej duchoty.popołudniu nalałam wody do basenu i w trójke sie razem kapali..

Oliwka usypia a jak usnie to biore się za prasowanie.oj ttyle tego jest że az boje się tego ruszac ale musze bo oliwka nie ma już w czym chodzić :-D:-D:-D:-D:-D:-D
musze dzis wyprasowac jak najwięcej,oby moja gwiazda długo dziś pospała :tak::tak::tak:

Ja sobie posprzatalam cala kuchnie i wyprasowalam czesc prania:szok::szok::szok:
Teraz czekam az mlode sie poloza i ze spokojem sobie posiedze no i musze sobie strzelic kawke:-):tak:

reklama
Ja sobie posprzatalam cala kuchnie i wyprasowalam czesc prania:szok::szok::szok:
Teraz czekam az mlode sie poloza i ze spokojem sobie posiedze no i musze sobie strzelic kawke:-):tak:
oj jak ja Ci zazdroszcze ze juz masz część poprasowane :tak::tak::tak::tak: bo mnie ta moja ilość przeraża ale musze włączyc powera i heja :-D:-D:-D:-D:-D

ja tez za raz zrobie sobie kawke :tak::tak::tak:

Do góry