Marta1981
Rodzyneczka
Miło,że mogłam pomóc;-)Aha i Martusia podsunęłaś mi pomysł z imieniem dla ewentualnie synka - Julian -b. mi się podoba, tylko co na to mój M?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miło,że mogłam pomóc;-)Aha i Martusia podsunęłaś mi pomysł z imieniem dla ewentualnie synka - Julian -b. mi się podoba, tylko co na to mój M?
Oklepywałam ją dzisiaj rano pare minut na leżąco-miała ja na kolanach tyle że z góry do dołujak moj czarek byl malutki to lekarka w szpitalu mi powiedziala (a kaszlal cholernie)
ze nawet lepiej jak zwymiotuje bo tkie male dziecko nie jest w stanie odkaszlnac i wypluc, a jak zwymiotuje to odrazu zchodzi
no i oczywiscie oklepywac, od dolu do gory i na lezaco tzn glowa bardziej w dol skierowana
chyba ze juz siedzi to wtedy normalnie na siedzaco![]()
Witam sobotnio:-)
to sie nim nacieszysz;-)
A ja pól nocy nieprzespalam bo mnie gardło bolało, gorąco mi było i wogole..... poza tym wczoraj baaaaardzo wcześnie zasnęłam bo sie źleczułam i pewnie też dlatego nie umiałam spać....![]()
No lepiej. Sama nie wiem czy jechac dzisiaj do lekarza. narazie nawet nie kaszlała od ranaWitam i ja
Kurcze cos mnie gardlo zaczyna drapac
Mlode ladnie pospaly ale ja juz nie spie od 7
MEDEUSKA
Obys nam szybciutko wyzdrowiala
MAMITKA
Mam nadzieje ze z Zuzka juz jest lepiej:-)![]()
A ja musze dziecko zostawoac mojej mamie po to by iosc gdzies dalej na zakupu bo S. sie nie zajmie nim mimo ze opuchlizna juz schodzi.
Jak wrocilam do zastalam go tak jak wychodzilam czyli przy lapie.
Mamitka,zdróweczka dla Zuzi.Fajnie Ci z obiadem -ja czekam na dostawę świeżyzny
.Ale i tak pewnie niczego nie tknę,bo mnie cały czas trzyma:-(.
oj jak ja Ci zazdroszcze ze juz masz część poprasowaneJa sobie posprzatalam cala kuchnie i wyprasowalam czesc prania
Teraz czekam az mlode sie poloza i ze spokojem sobie posiedze no i musze sobie strzelic kawke:-)![]()