reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

czesc mamuśki :))
gratuluje dobrych wyników :)) Nie było mnie już chyba 2 dni bo sprzątałam po remoncie a w piątek byłam na usg 3d. Dzidzia zdrowa chociaż jej wiek usg jest na 22t 2d a więc mniejsza niż powinna. Waży 463g. wielkość dzidzi zgodna z wiekiem ciążowym :)) Anatomia prawidłowa. Dzidzia ułożona miednicowo :)) łożysko ściana przednia. Tętno dzidzi 146u/min. to tak po krótce :))

I zapomniałam najważniejszego... nadal nie wiemy co siedzi w brzuszku bo dzidzia całe 30 minutowe badanie siedziała po turecku i zasłaniała wszystko stópkami :))
Gratuluje małego uparciucha, tzn, ze ma to byc niespodzianką dla mamy i taty. Nasz synek od poczatku pokazuje kazdemu lekarzowi swoje klejnoty rodzinne i nie ma z tym zadnego problemu hihihi, moze bedziesz miala dziewczynkę że taka wstydliwa, kto wie....

reklama
A to My po urlopie - koniec 30tyg

Załączniki

• T30a.jpg
    T30a.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 71
  • T30b.jpg
    T30b.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 73
ale fajne te Wasze brzuszki :-)

Helenka faktycznie figurka pierwsza klasa :-)
Gosiu Twój brzuszek wygląda na bardzo oryginalny :-) takiego jeszcze nie widziałam :-)
Mary_Mary a TY jaka elegancka mamusia :-) super

ale fajne te Wasze brzuszki :-)

Helenka faktycznie figurka pierwsza klasa :-)
Gosiu Twój brzuszek wygląda na bardzo oryginalny :-) takiego jeszcze nie widziałam :-)
Mary_Mary a TY jaka elegancka mamusia :-) super

mary ślicznie wyglądasz;-)taka elegancka mama;-)
gieoska śmiszny ten Twój brzuszek;-) taki oryginalny:-)

dziewczyny naprawde wydaje wam sie ze moj brzuchol jest jakis inny??Bo mi sie wydaje calkiem normalny..moze dlatego ze takie zdjecie jest??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Gosiu mysle ze to zdjecie, widzialam juz na wczesniejszych fotkach brzusio i wydawal sie calkiem normalny hehe :-) a nawet gdyby to najwazniejsza dzidzia :) Brzusio sliczny

Mary widze ze wkoncu widac pozadnie brzusio :-) i faktycznie elegancka z Ciebie mamuska

Helenka figurki to tylko pozazdroscic. :-)

No to i ja wkoncu wstawie moj brzucho...
zdjecia robione 2 dni temu czyli 27/28 tydzien
2 zdjecie z mezulkiem :) hihi mam nadzieje ze wybaczycie te caluchy na forum

Załączniki

• brzuchoooo 27 tydzien.jpg
    brzuchoooo 27 tydzien.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 90
  • my1.jpg
    my1.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 87
Gosiu mysle ze to zdjecie, widzialam juz na wczesniejszych fotkach brzusio i wydawal sie calkiem normalny hehe :-) a nawet gdyby to najwazniejsza dzidzia :) Brzusio sliczny

Mary widze ze wkoncu widac pozadnie brzusio :-) i faktycznie elegancka z Ciebie mamuska

Helenka figurki to tylko pozazdroscic. :-)

No to i ja wkoncu wstawie moj brzucho...
zdjecia robione 2 dni temu czyli 27/28 tydzien
2 zdjecie z mezulkiem :) hihi mam nadzieje ze wybaczycie te caluchy na forum
Klaudia dzieki za pocieszenie bo juz zaczelam sie martwic:-)a Twoje zdjecia sa sliczne:-)

reklama
Do góry