chcesz mi jescze dorzucic do tej mojej sterty???zlituj się kobietoAgnes,a mogę trochę ciuszków podrzucić;-),bo u mnie podobnie a jak pójdę do pracy to nie wiem czy się ze wszystkim wyrobię;-).

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chcesz mi jescze dorzucic do tej mojej sterty???zlituj się kobietoAgnes,a mogę trochę ciuszków podrzucić;-),bo u mnie podobnie a jak pójdę do pracy to nie wiem czy się ze wszystkim wyrobię;-).
Sama nie wiem jak to robilam-kolejny cudoj jak ja Ci zazdroszcze ze juz masz część poprasowanebo mnie ta moja ilość przeraża ale musze włączyc powera i heja
ja tez za raz zrobie sobie kawke![]()
Ależ skąd;-),dobra zmusiłam się żeby chociaż poskładaćchcesz mi jescze dorzucic do tej mojej sterty???zlituj się kobietochcesz mnie zajechać ???
podziekuję ,nie skorzystam
![]()
to dlaczego mu na to pozwalasz?????No nie zrobi ale siedzi przed kompem i zajac sie nie moze.
Ja dzisiaj sie nawet wykapac nie moglam bo jak mały płakał to przyniósł mi go do łazienki.
Wrrrr... A zlew pełen garow i ciuchy nie wyprasowane a mamy isc na obiad do mojej mamy na 15.
Miłek spiA ja sobie kupilam jeszcze dzisiaj Balsam Nivea Brązujący Summer Beauty Piękne Nogi Jasna Karnacja a co
![]()
Oj ja bym sobie na to w zyciu nie pozwolilaNo nie zrobi ale siedzi przed kompem i zajac sie nie moze.
Ja dzisiaj sie nawet wykapac nie moglam bo jak mały płakał to przyniósł mi go do łazienki.
Wrrrr... A zlew pełen garow i ciuchy nie wyprasowane a mamy isc na obiad do mojej mamy na 15.
Miłek spiA ja sobie kupilam jeszcze dzisiaj Balsam Nivea Brązujący Summer Beauty Piękne Nogi Jasna Karnacja a co
![]()
Ależ skąd;-),dobra zmusiłam się żeby chociaż poskładać.Miłego popołudnia,bo potem porcjowanie świnki mnie czeka
.
No nie zrobi ale siedzi przed kompem i zajac sie nie moze.
![]()
Dzięki w sumie wczoraj trochę ściągnełam a dziśaj nic nie boli ale dzięki za nazweMoje wlsnie tez usnely a ja sobie posprzatalam wczseniej łazienke i ugotowala juz spaghetti
Mialam wyjsc na basen ale jakos mi sie nie chcialo to wzielam sie za cos w domu
JA ROWNIEZ DOLACZAM SIE DO ZYCZEN
To moze idz chociaz do lekarza rodzinnego i niech zapisze Tobie Bromocorm
To sa tabletki na zatrzymanie pokarmu-dzialaja prawie od razu:-)
Ja je bralam jak mialam mega za duzo i mi super pomogly
No witam PANIĄ po urlopieWróciłaaaaam!!!Wybaczcie,ale nadrobienie 52 stron to z cudem graniczy;-)
.Tylko Malinkę poprosze o małe;-) streszczenie.
U Zuzkus było super,a nawet rewelacyjnie,nigdy tyle piffska się nie opiłam i nazwiedzałam.Relację zdam w sobotę a fotki jeszcze nie zgrane,bo wczoraj dostępu nie miałam
,chłopaki zasiedli
![]()
.Dzisiaj w pracy i w poniedziałek też i we wtorek to nawet na 7-mą będę miała -dobrze,że M brumka zostawia,bo nie wyrobiłabym.W niedzielę na Lublin a w sobotę na Śląsk jedziemy na te chrzciny
.Wieczorkiem jak się pośpią to będę i obiecane % postawię
;-)
.
Mój mały też miał zatkany kanalik ale naszczęście pomogły kropelki i masaż. Najpierw jak pediatra przepisałk krople to nie pomogło i jak poszłam do okulistki to okazało się że te krople są do dupy. Jak ona przepisala i pokazała dokładnie jak robić ten masaż to pomogłogdyby była ponad normę to by przekroczyła 97 centyl:-):-)
Nie masz się co martwić wszystko jest w porządku.
Według wago ma między 75 a 90 centylem ,czyli wszystko w normie.
Jest po prostu duża.
Stosunek wzrostu do wagi jest taki sam,czyli wszystko idealnie.
U nas to samo było z naszym chrześniaczkiem i też ciągle kropelki dawali i masaże kazali robić .Robiło się zakażenie bakteryjne ,a potem okazało się,że był kanalik łzowy niedrożny i trzeba było zabieg robić.
U dzieci do 6 tygodni chyba robią to na żywca w gabinecie i trwa dosłownie kilka chwil a już u takich jak Mateusz to trzeba było pod znieczuleniem i z pobytem w szpitalu.
Sprawdź sama czy jak ona płacze to jej łzy kanalikiem odpływają do noska czy od razu wypływają z oczka.
Może to być przyczyną.![]()
Co za chamstwoTo prezent na chrzest od M bo za tydzień do chrztu będzie małego (3m-ce) trzymał.Rodziców poinformowałam,że u nas w zwyczaju jest to ,że chrzestny kupuje świecę i za chrzest płaci i tak coś do 150zł max szukam;-)
.
Nerwa mam,bo do wózka Jula ktoś mi petów nawsadzał i paczkę z zużytymi chusteczkami higienicznymi a jak przyczepiłam tablicę rejestracyjną na wózek to z jednej strony ktoś odkleił a jak przyczepiłam znowu to jak wyszłam na klatkę to na wózku nie było tylko na skrzynce od gazu na górze leżało
.W poniedziałek do spółdzielni idę zgłosić,co komu wózek przeszkadza - stoi cały czas w kącie i tyle
.
Plastikowe fajna sprawa, ja też szukam. A na chrzest fajny pomysł bo na pewno jeszcze nie mają bo za wcześnie na kupno i się przyda. Na allegro widziałam już za 200 złReszta fotek jutro ;-)bo będę miała duuuuuuuuuuużo czasu sama dla siebie
,bo M jedzie świnkę bić na wieś i małych zabiera
.
A co do prezentu to zastanawiam się nad krzesełkiem do karmienia ale nie drewnianym.
Fotka fajna a z tym pokarmem to raczej już lepiejInhalator to podstawa!!! Szczególnie że mój Maciek od razu oskrzela łapie więc w domu mam dyżurny berodual i flexitide i jak słyszę świsty to od razu inhalator w ruch, bo Krzyśkowi to wystarczylo z soli fizjologicznej inhalacje robić
już Ci mialam wczoraj pisać, ja też miałam długo po każdym przestaniu karmienia...ale nic z tym nie robiłam...nie lało się tylko jak ścisnęłam pierś to psikało
Zdrowia życzę!!!
Ulalala ale metrażenapisz czy faktycznie fajne jest
Gratki dla zębolka!:-)
Siły dla Ciebie i zdrowia dla Mamy i teściowej!!!
póżnoale dołączam się serdecznie do życzeń wszystkiego dobrego!
widzę że power do roboty dziś miałaś podobnie jak ja:-)
miałam wpisać ten sam przepisja nacieram tymiankiem, bazylią i majerankiem plus sól i pieprz
na dowód ja wkleję fotkę
Tulaski i poprawy nastroju życzę!!!
Pozdrawiam i znikam!
Od poniedziałku...wtorku powinnm być już regularnie bo starszaków nie będzie to więcej czasu będę miała