reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewelina na ile pozwolisz facetowi tyle bedzie mogl pamietaj tylko za za dluga smycz tak jak i za krotka to nie dobrze dla faceta i dla dobrego zwiazku;-)

Moj zadzwonil jutro w poluidnie rudzamy do domku oj te 1100km to dluga trasa:baffled:
ooooo i tu sie zgadzam w stu procentach :tak::tak::tak::tak:
facet musi wiedziec co mu wolno a co nie :tak::tak::tak::tak:
szczesliwej drogi kochana dojedzcie bezpiecznie do domku :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
My byliśmy u Mamy na nowym mieszkanku malowac pokoje. Ale jeszcze nie koniec. Potem pojechaliśmy z A> z kwiatkami i telegramem bo koleżanka slubuje dzisiaj . Zuzia śpi. A mąż wybył z domu i juz ostrze siekierke;-) bo tak narzekał ze go kregosłup boli a latac ma siłę-a sprzatac piwnice miał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Natalineczka byłam na kontroli w czwartek i powiedział że osłuchowo dobrze, tylko infekcja gardła. A po wizycie kontrolnej zaczęła tak wymiotować:baffled:

My byliśmy u Mamy na nowym mieszkanku malowac pokoje. Ale jeszcze nie koniec. Potem pojechaliśmy z A> z kwiatkami i telegramem bo koleżanka slubuje dzisiaj . Zuzia śpi. A mąż wybył z domu i juz ostrze siekierke;-) bo tak narzekał ze go kregosłup boli a latac ma siłę-a sprzatac piwnice miał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Natalineczka byłam na kontroli w czwartek i powiedział że osłuchowo dobrze, tylko infekcja gardła. A po wizycie kontrolnej zaczęła tak wymiotować:baffled:
no to moze jej schodzi teraz z gardla a ze nie umie moze odkaszlanc to wymiotuje
mi czarek tez wymiotowal
a lekarza sie pytalas o te wymioty :confused::confused::confused::confused:

No nie zrobi ale siedzi przed kompem i zajac sie nie moze.
Ja dzisiaj sie nawet wykapac nie moglam bo jak mały płakał to przyniósł mi go do łazienki.

Wrrrr... A zlew pełen garow i ciuchy nie wyprasowane a mamy isc na obiad do mojej mamy na 15.

Miłek spi :)A ja sobie kupilam jeszcze dzisiaj Balsam Nivea Brązujący Summer Beauty Piękne Nogi Jasna Karnacja a co :)
Tobie tez sie cos od zycia należy powiedz jakie beda efekty balsamiku.
Dawaj tu kawałek kiełbaski swojskiej:-D:-D:-D

Mój A. jaki jest taki jest ale zjmie sie Zuzią i na spacer zabierze. Raz musiał wykąpać to jak wczoraj po kościele do Mamy na kawe poszłam to zadzwonił czy przyjade do 20. Powiedziałam że nie-przyjeżdżam a Zuzia wykapana-druga jego kapiel ale juz coś;-)
No to taki mążto Skarb
A no nie lezalam sama.
Jak narazie to gary umyl bo powiedzialam ze bedzie jadł w brudnych bo ja nie zamierzam ich myc.

I poszewki sobie ubrał na posciel bo...by spal bez poscieli...
No to juz cos

A no nie lezalam sama.
Jak narazie to gary umyl bo powiedzialam ze bedzie jadł w brudnych bo ja nie zamierzam ich myc.

I poszewki sobie ubrał na posciel bo...by spal bez poscieli...
no i dobrze, oby tak dalej,z czasem sie nauczy:-):tak::tak::tak::tak:

wlasnie jak rozkrajałam bułke uciełam sobie palucha:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo M naostrzyl wczoraj noz:-D:-D:-D:-D:-D

witajcie w ten niedzielny sloneczny poranek:-)
wybaczcie moja nieobecnosc ale mialam duzo roboty.no i nie mialam pakietu na net.wczoraj wykupilam 500mb wiec bede z wami teraz w miare na biezaco:-):-):-)
w piatek wzielam sie za duze porzadki-myscie okien,trzepanie dywanow itd.wczoraj konczylam sprztanie bo naraz sie nie da przy 2 dzieci:baffled:
jak ja lubie jak mi wszytsko pachnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moja panny juz powstawlay,wiec nie uda mi sie wszytskiego nadrobic.
p w pracy a ja dzis w domu bo wszyscy po weselach-i rodzice,siora tez nocowala z piatku na sobote,tesciowei i sasiedzi tez po weselu.my tez powinnismy byc ale nie bylo z kim dziewczyn zostawic a na weselu sped 250 osob wiec by mi mala zadeptali.o tym ze kasy brak nie musze mowic.a wesele u brata mojej bratwoej bylo wiec mniejszy obowiazek byc na nim.

mala dpstala w czwartek kataru.w patek ciurkiem jej cieklo z nosa.dobrze ze byla pogoda to byla sporo na dworze.no i udalo mi sie ze spraztaniem bo wczoraj lalo caly dzien.
p w piatek jak wrocila z pracy to sie zajmowla dziewczynami(oczywiscie wiekszosc czasu przesiedzili na podworku bo do domu ich nie wpuscilam:-D:-D:-D).
dzis juz Weronika ma maly katar,na szczescie szybko przeszlo.
we wtorek juz 1 wrzesnia!
jak te wakacje szybko zlecialy......

:sorry2::sorry2:

Załączniki

• Grób motocyklisty.jpg
    Grób motocyklisty.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 34
witam i ja

Dzis wyjedzamy do domku o 16 jak moj dojedzie biedaczek nawet w niedziele nie ma odpoczynku:baffled:

Ewelina
dobrze ze chociaz tyle zrobil od czegos trzeba zaczac:tak:

Anabuba
no to zszalalas z porzadkami:szok: Dobrze ze bedziesz znow z nami na bierzaco:happy2:No io fajnie ze Wercia juz prawie zdrowa:-)

Medeuska
stwierdzilismy z Rysiem ze nas unikasz a my przeciez fajni jestesmy:-D:-D:-D:-D:-D A z nozem to trzeba umiec sie obchodzic:baffled:

reklama
witam i ja

Dzis wyjedzamy do domku o 16 jak moj dojedzie biedaczek nawet w niedziele nie ma odpoczynku:baffled:

Ewelina
dobrze ze chociaz tyle zrobil od czegos trzeba zaczac:tak:

Anabuba
no to zszalalas z porzadkami:szok: Dobrze ze bedziesz znow z nami na bierzaco:happy2:No io fajnie ze Wercia juz prawie zdrowa:-)

Medeuska
stwierdzilismy z Rysiem ze nas unikasz a my przeciez fajni jestesmy:-D:-D:-D:-D:-D A z nozem to trzeba umiec sie obchodzic:baffled:
Anka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
źle sie czułam:-p:-p:-p
zreszta czuje ze dzisiaj te bedzie chyba nieciekawie, wiec jutro pewnie do lekarza 100% ide...:dry::dry::dry:

a tera ide sie polozyc:cool2::cool2:

Do góry