reklama
ewelinkaaa7
Fanka BB :)
Myslicie ze mu nie mowie ze ma dziecko ze ma sie tez nim zajac a on "sama sie nim zajmij"ze ja nie bede robic wszystkiego,to on sie zachowuje jakby sie nigdy nic nie salo to ze nie je obiadu, sniadania itd...
Natalineczka555
kocham kochać :)
buu a moj mial byc wczoraj a przyjezdza dopiero 4 ale chyba tydz bedzie mial wolnegojak już pisałam było super
a ja często nocami siedzę bo nie lubię kłaść się do pustego łóżka:-( a mąż dopiero jutro wraca

tak poznoJa tez na nocnym dyżyrze BB,ale muszę wyjść z psem na spacer.![]()

no to ciesz sie bardzo ze z dzidzia wszystko w porzadkuHej Laski. Witam się pierwsza z rana, po dłuższej przerwie spowodowanej brakiem czasu.... No, ale przynajmniej mam okopy słoików w piwnicy:-)
Miałam się pochwalić po wizycie u gina więc się chwalę.
Dzidzia o.k. Nie wiemy co będzie.Mój b. zadowolony bo wszystko widział
Ja śmiałam się jak głupia jak widziałam co maluszek tam wyrabia hehehe, aż mi brzuch skakał
Od początku ciąży przytyłam ok. 5 kg.A jeszcze prawie drugie tyle mnie czeka hehehe
Synuś już prawie obkupiony do szkoły. Nie wiem czy pisałam, że udało mi się go już zapisać tam gdzie chciałam i będzie go uczyć pani, która mnie uczyła pół roku w zerówce. Jest wspaniała.Dzieci ją uwielbiają.:-):-):-)
O.k. idę herbatkę i śniadanko zrobić i zaraz wracam.:-)

kurcze nastepna, echWitajcie w sobotni dzien nie nadrobie was teraz ani nie poczytam czas mnie goni musze dom posprzątac bo tesciowa jeszcze pojechała kopac ale naszczescie nam maja tam połówke wiedz do 2 godzin powinno im to zając.A ja musze domek sprzątnąc bo jutro wyczekiwany dzien od 2 miesiecy ponad ale sie ciesze nareszcie bede miała mezusia przy sobie.wiedz wybaczycie mi ze nie poczytam co
![]()

mi tez bardzo podoba sie julian, strasznie ale moj darek powiedzial ze on następnym razem bedzie wymyslalAha i Martusia podsunęłaś mi pomysł z imieniem dla ewentualnie synka - Julian -b. mi się podoba, tylko co na to mój M?

wiec dam mu wolna reke

oczywiscie z malą autosugestią ;-);-);-);-);-);-)
lepiej sprawdzic kochana jak mialas miec kontrole, nie zaszkodzi a pomoc mozeWitam sobotnio:-) Od rana wzięlam się za robotę i wszystko mam zrobione:-)
Pulpety na obiad od wczoraj tylko ziemniaczki wstawię. Zuzia śpi. Po tym jak wieczorem zwymiotowała to później już nawet nie kaszlała. Teraz śpi spokojnie. Chyba wezmę od Bratowej dzisiaj nebulizator, i zrobie jej inhalacje. Berodual mam i pimafukort.
Oklepywałam ją dzisiaj rano pare minut na leżąco-miała ja na kolanach tyle że z góry do dołu
Kup tantum verde-pomaga
No lepiej. Sama nie wiem czy jechac dzisiaj do lekarza. narazie nawet nie kaszlała od rana
Lecę pranie zdjąc bo coś się chmurzy![]()

a z tym oklepywaniem to zalezy z jakiej strony patrzysz
moze byc od gory do dolu jako od lędźwi do łopatek (jeśli połozysz dziecko na brzuszku glowa w dol)
albo od łopatek do lędźwi

co to znaczy ze sie nie zajmieA ja musze dziecko zostawoac mojej mamie po to by iosc gdzies dalej na zakupu bo S. sie nie zajmie nim mimo ze opuchlizna juz schodzi.
Jak wrocilam do zastalam go tak jak wychodzilam czyli przy lapie.

oj kochana wydaje mi sie ze bedziesz miec z nim nie lada problem

mnie tez prasowanie czeka, juz posprzatalam ale te ciuszki do mnie jakos nie przemawiaja moze pozniejTo co wyschło to zaraz tez poprasowałam -sama sobie sie dziwie bo zwykle prasuje jek juz Zuzia nie ma w czym chodzic
Nie wiem skąd ten power bo dziś @@@ dostałam![]()

szczyt beszczelnościNo nie zrobi ale siedzi przed kompem i zajac sie nie moze.
Ja dzisiaj sie nawet wykapac nie moglam bo jak mały płakał to przyniósł mi go do łazienki.
Wrrrr... A zlew pełen garow i ciuchy nie wyprasowane a mamy isc na obiad do mojej mamy na 15.
Miłek spiA ja sobie kupilam jeszcze dzisiaj Balsam Nivea Brązujący Summer Beauty Piękne Nogi Jasna Karnacja a co
![]()

ale ci sie facet trafil zdziel go walkiem przez leb i niech zapamieta ze ma tez rodzine

a przedewszystkim dziecko ktore potrzebuje ojca

jak cos to mozna zawsze zasugerowac ze mozna znależc lepszego ojca poki mały jeszcze mały

ale to juz ostatecznosc

to w moje strony jedziecieA teraz się witam. Dzisiaj tak późno bo postanowiłam do porannej kawki nie włączać netu bo potem robota nie idzie;-). A tak to mam już prawie wszystko zrobione jeszcze jedno pranie powiesić i chce Sebkowi poukładać w szafce. Jutro jedziemy z teściami w góry prawdopodobnie do Szklarskiej poręby i jutro wracamy taka wycieczka. Więc muszę jeszcze wszystko przygotować. Dzisiaj u nas festyn ale nie wiem czy pojdziemy jak mamy jutro jechać, bo na chwilę to raczej nie da rady.

ja do szklarskiej mam 40 km

Myslicie ze mu nie mowie ze ma dziecko ze ma sie tez nim zajac a on "sama sie nim zajmij"ze ja nie bede robic wszystkiego,to on sie zachowuje jakby sie nigdy nic nie salo to ze nie je obiadu, sniadania itd...

nic na niego nigdy nie dzialalo

nie mozesz znalezc zadnego haka

a moze komputer niech sie zepsuje na chwile

anka26_x_07
Mama Laury :)
ellooo
ja jeszcze z Polski klikam:-)
Dzis mialam dzien pelen niespodzianek
Wyszlam z laura na zakupy i nas de3szcz zlapal
Brat przyszedsl z corka zone zostawil w domu bo marudziala ze wlosy ma nie umyte

Moj nie dzwoni a ja czekam spakowana
podobno nie wqyrobil sie z robota i jutro ma konczyc
Ewelinka jak nie zacznbiesz Twojemu zostawiac dziecka niczego sie nie nauczy i bedziesz z wsazystkim sama.Tobie tez sdie cos od zycia nalezy Przeciez sama w lozku nie lezalas
Agnes na lansie Lali miala 13,3kg i byla powyzej 50 centyla a ze wzrostem 94 nie miesci sie w siatce bo za wysoka
ja jeszcze z Polski klikam:-)
Dzis mialam dzien pelen niespodzianek

Wyszlam z laura na zakupy i nas de3szcz zlapal

Brat przyszedsl z corka zone zostawil w domu bo marudziala ze wlosy ma nie umyte

Moj nie dzwoni a ja czekam spakowana

Ewelinka jak nie zacznbiesz Twojemu zostawiac dziecka niczego sie nie nauczy i bedziesz z wsazystkim sama.Tobie tez sdie cos od zycia nalezy Przeciez sama w lozku nie lezalas

Agnes na lansie Lali miala 13,3kg i byla powyzej 50 centyla a ze wzrostem 94 nie miesci sie w siatce bo za wysoka
ewelinkaaa7
Fanka BB :)
A no nie lezalam sama.
Jak narazie to gary umyl bo powiedzialam ze bedzie jadł w brudnych bo ja nie zamierzam ich myc.
I poszewki sobie ubrał na posciel bo...by spal bez poscieli...
Jak narazie to gary umyl bo powiedzialam ze bedzie jadł w brudnych bo ja nie zamierzam ich myc.
Natalineczka555
no i wreszcie sie zaczyna cos ruszacA no nie lezalam sama.

jeszcze usiadz na kompie i siedz przez 24 h na dobe tak jak to on potrafi

Natalineczka555
a ja siedze właśnie i zgrywam wszystko z kamery na kompa później bede miec kilka dni zajecie bo filmiki trza bedzie robic i jak m przyjedzie to na plytki wrzucic 

zaraz tez do kapania

dziś cały dzien z czarkiem spedzilam

ale sie poobijal biedak, od razu widac ze zaczal zasuwac

zaraz tez do kapania

dziś cały dzien z czarkiem spedzilam

ale sie poobijal biedak, od razu widac ze zaczal zasuwac

anka26_x_07
Mama Laury :)
Ewelina na ile pozwolisz facetowi tyle bedzie mogl pamietaj tylko za za dluga smycz tak jak i za krotka to nie dobrze dla faceta i dla dobrego zwiazku;-)
Moj zadzwonil jutro w poluidnie rudzamy do domku oj te 1100km to dluga trasa
Moj zadzwonil jutro w poluidnie rudzamy do domku oj te 1100km to dluga trasa

Marta1981
Rodzyneczka
Witam wieczornie,świnka poporcjowana i w większości zamrożona,ja na chwilku,bo kąpiel czeka i rano wyjazd z Julem do Lublina.
,bo nie wędzimy
,tylko na jutro szyneczkę i łopatkę i 2 boczki w marynatę wsadziłam i pieczeń na obiad będzie;-)
.Ale pierożki z podrobami okraszone skwareczkami w poniedziałek podrzucę;-)
.
.

,niech poczuwa się trochę do obowiązku

;-)
,a co;-)

.
Kiełbaski nie będzieDawaj tu kawałek kiełbaski swojskiej![]()

Miłej zabawy jakbyście poszli;-)A teraz się witam. Dzisiaj tak późno bo postanowiłam do porannej kawki nie włączać netu bo potem robota nie idzie;-). A tak to mam już prawie wszystko zrobione jeszcze jedno pranie powiesić i chce Sebkowi poukładać w szafce. Jutro jedziemy z teściami w góry prawdopodobnie do Szklarskiej poręby i jutro wracamy taka wycieczka. Więc muszę jeszcze wszystko przygotować. Dzisiaj u nas festyn ale nie wiem czy pojdziemy jak mamy jutro jechać, bo na chwilę to raczej nie da rady.

A zrobić to potrafiłMyslicie ze mu nie mowie ze ma dziecko ze ma sie tez nim zajac a on "sama sie nim zajmij"ze ja nie bede robic wszystkiego,to on sie zachowuje jakby sie nigdy nic nie salo to ze nie je obiadu, sniadania itd...

reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Święta prawda Anka;-)Ewelina na ile pozwolisz facetowi tyle bedzie mogl pamietaj tylko za za dluga smycz tak jak i za krotka to nie dobrze dla faceta i dla dobrego zwiazku;-)
Moj zadzwonil jutro w poluidnie rudzamy do domku oj te 1100km to dluga trasa![]()

Podziel się: