reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

mnie już przeszło chodzenie spać razem ze słoneczkiem i wstawanie z kurami... ale pierwsze miesiące były okropne. godzina 20 a ja już śpię, godzina 5 a ja wstaję...
teraz to zasypiam w okolicach północy (i to też różnie bywa, bo jak moja Laleczka stepuje, to nie idzie zasnąć) a budzę się między 9 a 10 :szok:

reklama
umyta, pachnąca, wyoliwkowana (ten mój mąż to się do czegoś przydaje :cool2:), zasiadam z kubkiem białej herbaty do wieczornego seansu... ciekawe czy oglądnę do końca.

mnie już przeszło chodzenie spać razem ze słoneczkiem i wstawanie z kurami... ale pierwsze miesiące były okropne. godzina 20 a ja już śpię, godzina 5 a ja wstaję...
teraz to zasypiam w okolicach północy (i to też różnie bywa, bo jak moja Laleczka stepuje, to nie idzie zasnąć) a budzę się między 9 a 10 :szok:
Ja mam tak samo:-D a mojemu się zebrało na oglądanie komedii romantycznej haa:happy::rofl2:

Hej Laski!
Nie miałam okazji napisać, że na wczorajszym weselu bawiłam się dobrze:) Tańczyłam na wolnych kawałkach z Moim i innymi facetami:p Szwagrami:p Maleńkiej się podobało, była aktywna:) Najbardziej oczywiście jak jadłam - ona uwielbia jeść:D
Pod wieczór nogi mnie zaczęły boleć z obcasów.

Asiu gratuluję Filipka:)
Maggie - bądźmy dobrej myśli. Gdzie dzidzi lepiej by było do co najmniej 38tyg jak nie w brzuszku? Musisz jej to uświadomić:)

Chcemy kupić Małej taki śpiworek CARTER'S polarkowy śpiworek w groszki 0- 9 mies (725472400) - Aukcje internetowe Allegro długi rękawek dobry na zimę no a poza tym jest uroczy!!:) Co myślicie?

Georgina, faktycznie uroczy ten śpiworek. też szukam podobnego, z długim rękawkiem. na pewno Martynce będzie w nim cieplutko

Doczytałam was dziewczyny to zaraz będę mogła w końcu iść spać!
Strasznie mi przykro że musicie leżeć ale czego się nie robi dla maleństwa! Ja nie wiem jak bym sobie poradziła w takiej sytuacji!
Małe dziecko , M w pracy a ja leżeć! Brrr....odpukać żeby do końca było dobrze!
A dziś dopiero dowiedziałam się czemu ta moja Hania taka zmierzła ostatnio!
Nie dość że 4 kły są w trakcie wychodzenia to jeszcze zaczęły się pojawiać najgorsze ostatnie 4 zęby!!! I to wszystko naraz!
Boże jak pomyślę że znów mnie to czeka od początku to aż mnie ściska
To dobranoc dziewczyny

Witam was dziewczyny:-)narazie nic nie nadrobilam bo nie wiem jak dlugo bede w stanie posiedziec przed kompem:-(znowu mi sie cos piepszy,chyba znowu siada grafika bo robi sie tak samo jak kiedys:wściekła/y:jesli nie bedzie mnie jutro to znaczy ze moj komp pojechal do doktora:tak:mam nadzieje ze u was wszystko ok,u mnie jest tak jak zawsze.
Dzis caly dzien spedzilam u rodzicow a jak przyjechalam to moj komp nie chcial dzialac:wściekła/y:dopiero teraz cos mu sie poprawilo ale nie wiem na jak dlugo.
W nocy zaczela sie zgaga:-(pierwszy raz od pierwszej ciazy i nie wiem co ze soba zrobic,dzis caly dzien mnie pali:-(narazie nie chce zazywac Reni ale chyba bede zmuszona:tak:oby tylko przeszlo.

reklama
Ochh ja biletu na derby nie dostałam:wściekła/y:
Ale zabierałam juz dizdzię w brzuchu na mecze:-D
Spodobał jej się nawet nasz nowiuśki stadion:-):-)

Do góry