kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam sie z rana:-)nie wiem czy moj komp da jeszcze cos napisac ale teraz sie ciesze ze chodzi:-)
Ja bym sie nie zastanawiala tylko poszla,ja mam na kazdej wizycie usg i wogole sie nie obawiam ze jest szkodliwe.No i koniecznie powiedz ze boli cie podczas siusiania,moze cos tam sie zlego zaczyna dziac.
MEA ja tez mam okno do mycia ale sobie odpuszcze,wazniejszy jest dzidzius niz brudne okno;-)
Cześć dziewczynki. Mam pytanko - co byście zrobiły na moim miejscu - Otóż byłam w piątek u lekarza przypadkiem - prywatnie. Było wszystko ok, tylko tyle, że nie poznałam płci. Zarejestrowana jestem na środę do tego samego lekarza ale z NFZ-tu i nie wiem czy jechać, lekarz mówił, że spotykamy się teraz dopiero 25 wrzesnia ale mnie kusi żeby pójść, może dojrzę płeć ... ale czy zrobi mi znowu USG ? niby robi na każdej wizycie ale czy to nie zbyt często? Ostatnio wogóle boli mnie podczas siusiania i dłuższego siedzenia, nie wiem czy się martwić ... Co byście zrobiły na moim miejscu? Czekać czy iść ?
Ja bym sie nie zastanawiala tylko poszla,ja mam na kazdej wizycie usg i wogole sie nie obawiam ze jest szkodliwe.No i koniecznie powiedz ze boli cie podczas siusiania,moze cos tam sie zlego zaczyna dziac.
MEA ja tez mam okno do mycia ale sobie odpuszcze,wazniejszy jest dzidzius niz brudne okno;-)