reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Cześć Dziewczynki!
Nareszcie nadrobiłam zaległości poweekendowe, trochę się tego uzbierało. Niby mogłam wczoraj zasiąść, ale mieliśmy naszą małą uroczystość: dokładnie wczoraj obchodziliśmy 1 rocznicę ślubu. Nie przypuszczałam, że przyjdzie nam wznosić toast wiśniowym piccolo, ale było bardzo fajnie:)
mea no to rośnie Ci zgrabna córa!
Aśka gratuluję pomyślnych wieści z usg i ślicznego synka!
madziarena ja jeszcze nie znam płci, ale to dlatego, że nie chcę znać:)
maggie trzymajcie się dzielnie!
Cherie, luuźna dołączam do żużlówek:) Wciągnęłam w to nawet swojego Sławka:)
helcia81 kuruj się kochana i zdrowiej szybko!

reklama
Cześć Dziewczynki!
Nareszcie nadrobiłam zaległości poweekendowe, trochę się tego uzbierało. Niby mogłam wczoraj zasiąść, ale mieliśmy naszą małą uroczystość: dokładnie wczoraj obchodziliśmy 1 rocznicę ślubu. Nie przypuszczałam, że przyjdzie nam wznosić toast wiśniowym piccolo, ale było bardzo fajnie:)

no to gratulacje! też niedawno miałam pierwszą rocznicę :tak:

Na początku, zanim jeszcze się zalogowałam, podglądałam czasami co tu dziewczyny piszą. Ale odkąd sama zaczęłam pisać to uzależniłam się i mimo, że często nie mam czasu, to i tak zaglądnę na chwilę jak jem rano śniadanie:-D:-D:-D Zżyłam się z wami, hihihi:-D:-D:-D:-D

Na początku, zanim jeszcze się zalogowałam, podglądałam czasami co tu dziewczyny piszą. Ale odkąd sama zaczęłam pisać to uzależniłam się i mimo, że często nie mam czasu, to i tak zaglądnę na chwilę jak jem rano śniadanie:-D:-D:-D Zżyłam się z wami, hihihi:-D:-D:-D:-D

no... ja już bez Was i waszych brzuszków żyć nie mogę :laugh2: też się uzależniłam od forum, no ale w sumie co mam innego do roboty :-( ale wierzcie mi, wolałabym teraz chodzić po sklepach, albo chociaż wyjść z psem na spacer. a tak to tylko spacerek do kibelka i z powrotem...

Paula-zgadzam się-po ślubie zupełnie inaczej się na wszystko patrzy.
Ja jednak robię barszczyk:tak:
Cherie-właśnie widzę,że coś się u Ciebie ciągle zmienia:-D

reklama
helcia, Cherie dzięki:)
Uciekam oglądać Ostry dyżur. Do napisania później!
PS. Dziewczynki a u mnie już się zaczął 7 miesiąc, do porodu coraz bliżej:)

Ostatnia edycja:
Do góry