reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mea ja wiem !!! Ale mi chodzi o to ze inna parafia inne dzieci beda szly do komunii nie te co maly zna i bedzie smutny ze nikogo niezna !

chyba sie nie zrozumialysmy ... ja pisalam ze do komunii puscisz go tam gdzie dzieci zna zeby smutno mu nie bylo a chrzcic teraz mozesz gdziekolwiek !! jedno z drugim laczy tylko fakt ze potem bedziesz musiala dowiezc zaswiadczenie z parafii chrztu !!

reklama
A i wiecie co przyjrzalam sie sobie ostatnnio w lustrze i dostrzeglam ta ciemną kreche od pepka do spojenia lonowego, a wiecie co jest najlepsze ze jest krzywa haha taka jak by zlamana na srodku...., a ta od pepka w gore jest troche przesunieta w lewo wzgledem tej na dole haha nie podoba mnie sie to ;)

eee tam nie masz sie czym przejmowac ?? moze ktos cie krzywo pomalowal :D

Ja wkoncu nadrobilam:tak:ale naprodukowalyscie:szok:ja mialam problem z moim kompem ale teraz cos dziala,jutro go zawioze do naprawy:tak:
Oj ja uwielbiam pikantne i chyba mojego jutro wyciągnę na pizze do Da grasso. Mafioso super ostra pyyyychaaaaa:tak::tak::tak::tak:

Tez jemy tylko pizze w Da Grasso:-)pychotka:tak:

Cześć Dziewczynki!
Nareszcie nadrobiłam zaległości poweekendowe, trochę się tego uzbierało. Niby mogłam wczoraj zasiąść, ale mieliśmy naszą małą uroczystość: dokładnie wczoraj obchodziliśmy 1 rocznicę ślubu. Nie przypuszczałam, że przyjdzie nam wznosić toast wiśniowym piccolo, ale było bardzo fajnie:)
mea no to rośnie Ci zgrabna córa!
Aśka gratuluję pomyślnych wieści z usg i ślicznego synka!
madziarena ja jeszcze nie znam płci, ale to dlatego, że nie chcę znać:)
maggie trzymajcie się dzielnie!
Cherie, luuźna dołączam do żużlówek:) Wciągnęłam w to nawet swojego Sławka:)
helcia81 kuruj się kochana i zdrowiej szybko!

Wszystkiego najlepszego,oby u was milosc kwitla caly czas;-)

helloł!! a propo uzaleznienia czy wyobrazacie sobie co ja dzisiaj przezylam, zaczelam was z rana nadrabiac i co??:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dupa!!! prad padl!!!! i tak do teraz myslalam, ze sie zaplacze!!!

A płacz ma od wczoraj opanowany!! ale jazdy mialam az wstyd mowic:sorry::eek:
poszlam z moim na dozynki, on od razu flaszeczka i hulaj dusza a ja patrzylam jak ta glupia (normalnie zatesknilo mi sie do czasow kiedy sie wypilo jakiegos drinka- nie same soczki przebrzydłe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) no i jak os sobie hulal to ja slyszlam tylko takie teksty:kiedy rodzisz, ale masz duzy brzuch:-:)-:)-(-nic tylko plakac!! czy ja jakims poteznym brzuchem jestem czy zywa istota?? chetnie pogadam sobie na inne tematy niz ciazowe!!! ciazowe mam z wami (i to jest jakis konkret bo wy wiecie co ja przezywam a nie tylko:kiedy rodzisz, a czujesz ruchy??)) ludzie dajcie siana!!!! no i wieczorkiem jak juz porzadnie zmarzlam, wkurzylam sie wzielam auto i pojechalam a moj na piechotke pozniej zapierniczal;-) ale jak przyszalm do domu to tak ryczalam, ze myslalam ze dzidzi krzywde zrobie bo az mni ebrzuch bolal

no to sie troche wywewnetrznilam i az mi lepeij!!!

Tacy sa faceci:tak:jak zalapia to zapominaja o bozym swiecie:tak:a ludzie sa ciekawscy i tyle:-)

NO moj tez to stra dupa juz ;) 34 latka !!!! I tez wciaz za cycem ahahhaha !!!! mama nie dawala czy jak ???? A juz szczegolnie teraz jak lekko podrosly !

Wiesz co chyba za duzo i dlugo dawala:-Duzaleznienie:tak:

takie mam pytanie : czy jak się robi to usg przezbrzuszne, to mogą zobaczyć jaka jest szyjka macicy ?? czy się skraca czy jest ok ?

Z tego co wiem to moze zmierzyc szyjke przez powloki brzuszne ale bardziej dokladne jest dowciapne:tak:ja przez dowciapne mialam 3 cm a przez brzuch 3,5 cm:tak:tylko ze moja od strony macicy troche sie rozwiera:-(tak trzyma niezle i jest twarda.Oby tylko sie nie skracala bardziej.

eee tam nie masz sie czym przejmowac ?? moze ktos cie krzywo pomalowal :D
haha albo se domaluje na prosto ;)
ej dziewczyny mam tyle zmywania, ale mi sie nie chce, a musze sie za to zabrac bo jeszcze pare rzeczy w kuchni do spakowania zostalo... a jutro na 15.30 juz zamowiona bagazowka a o 18 spotkanie z wllascicielka mieszkania celem zwrotu kluczy z mojej strony i kaucji z jej

Widze ze ruch tu na calego:) Ja juz po wizycie wszystko ok slad bialka okazal sie niegrozny poki co:)Posluchalam sobie bicia serduszka bo na usg chodze gdzie indziej bo moja ginka nie ma no i przebaknela ze mam pilnowac wagi wiedzialam ze przez ten obiad wyjdzie 4 kg do przodu haha jeszcze sie wody opilam. NO szyjka tz ok mam 2 cm i spytalam czy to ok bo sie stresowalam jak pisalyscie ze po 4 macie a ona ze jest super ze mam 2 lae caly czas twarda i zamknieta i nieraz to lepiej niz 4 jak slaba wiec sie uspokoilam a co sie stresowac bedeze . Najlepsze ze znow mialam cisnienie 160 az mi 3 razy mierzyla i mialam w koncu 150 a w domu 110- 70 gora 120/80 porazka jakas a najlepsze ze jak sie dowleklam do domku i wlazlam na 4 pietro to mialam 123/79 bo szybko zmierzylam:) NO syndrom bialego kitla jak nic ale lekarka mowi ze najwazniejsze ze w domku ok i zeby sie nie denerwowac taka juz jestem zestresowana i tyle u niej.:)
No to super, że wsjo gra:-) Ja podwyższone ciśnienie miałam tylko na 1 usg w 8 tyg bo to zupełnie nowe przeżycie było:-) A tak to idealnie;-)

reklama
Do góry