reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A co do pracy to wiem jak sie czujesz, bo ja mialam podobna sytuacje, normalnie powiedzieli mi, ze odstraszam klientow, bo oni boja sie brzucha i nie beda podpisywali ze mna umow:-(
Wiesz co, Jutka, wydaje mi się, że to oni powinni się bać, że mają coś nie tak z głową.:wściekła/y::wściekła/y:
Gogana przykro mi z powodu mieszkania i pracy.

reklama
ja po malu wykopuje sie z zaplanowanej na dzis roboty :) na obiad wiem co zrobie /sos z serka topionego z makaronem/ a potem zaczynam akcje z oknami ale to jak moje kochanie wstanie z lozka :D
a teraz smigam po jezyny do ogrodu ... upieknia moja salatke owocowa :D

Georgina gratulacje ciociu :)

jutka wcale ne za wczesnie zwlaszcza ze blizniaki rodza sie szybciej !! ja juz tez po malusiu wyciagam worki ... ale to dlatego ze sie doczekac nie moge !!

Normalnie mam taka radoche, ze hej:-D A do tego dzieciaczki mnie tak kopia, chyba tez sie ciesza, ze mamusia juz im przytulny kacik robi:-)

sorki ale na poczatku musze to zrobic KUUUUUUURWA MAĆ!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiatam wszystkch!! a kozka ciesze sie ze wsio ok, georgina gratulacje na ta ciotke!!

Sorki za wstep ale chce mi sie ryczec! bylam dzis umoiona na 10 do doktorka i przychodze i caluje klamke, nic tylko plakac!! tak sie zdenerwowalam, ze nie umialam dojechac d domu bo dostawalam takich skurczy w nogach ze bieda bylo zmienic biegi!!

Przyznam sie szczerze, ze jak mi to powiedzieli to poryczalam sie jak dziecko:-( Ale tak mi sie przykro zrobilo, ze nie bylam w stanie sie opanowac:wściekła/y:
No nie dziwię się. Mnie też byłoby przykro. Sama się wkurzyłam jak to przeczytałam. A najgorsze, że jeżeli planujesz tam wrócić, to nie zawsze można powiedzieć co się myśli na czyjś temat. Skąd ja to znam.
Ale najważniejsze, że dzieciaczki zdrowe i przygotowania ruszają, z tego co czytałam wcześniej.:-D:-D:-D Ja też już czekam 10 na wypłatę i ruszam na zakupy.;-):-) Jak ja to lubię.........:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzięki za gratulacje:) Ciekawa jestem jak Mała wygląda, ale jeszcze troszkę muszę zaczekać na jakiekolwiek zdjątko:) Jutro brat z bratankami wpadają, chłopaki będą u mnie na ok miesiąc by odciążyć bratową.

reklama
Do góry