reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mamy i przygotowania torby do szpitala.

I mnie leniwiec ogarnął,mam nadzieję,że niedługo sobie pójdzie;-);-);-)
A co do torby do szpitala,to nam położna ostatnio powiedziała ciekawą rzecz,że dobrze jest mieć spakowane ze sobą cukierki owocowe,bo jak się je je,to cukier=energia i takie tam,oczywiście takie które się szybko dadzą rozpuścić,lub rozgryżć,coby sobie krzywdy nie zrobić,no i oczywiście z umiarem te cuksy wciągać,nie przy każdym skurczu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D,ale podobno pomaga,nie wiem,może spróbuję:confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
Mi wczoraj mama powiedziała, żebym zabrała sobie nospę bo ponoc przy drugim dziecku bardzo boli jak sie kurczy macica a w szpitalu nie zawsze sie mozna doprosic.:eek:

I mnie leniwiec ogarnął,mam nadzieję,że niedługo sobie pójdzie;-);-);-)
A co do torby do szpitala,to nam położna ostatnio powiedziała ciekawą rzecz,że dobrze jest mieć spakowane ze sobą cukierki owocowe,bo jak się je je,to cukier=energia i takie tam,oczywiście takie które się szybko dadzą rozpuścić,lub rozgryżć,coby sobie krzywdy nie zrobić,no i oczywiście z umiarem te cuksy wciągać,nie przy każdym skurczu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D,ale podobno pomaga,nie wiem,może spróbuję:confused::confused::confused::confused::confused:
Żeby osłodzić sobie ból? :-D:-D:-D Mnie się ta opcja podoba :tak:

Ciekawe tylko czy można te cukry przy podwyższonym cukrze ;-).
Ja już tak dawno nie jadłam słodyczy, że właściwie się odzwyczaiłam.

"budzi się we mnie zwierzę....! obawiam się, ze to leniwiec.....":-D
Hahaha ;)
A co do torby,to jeszcze nie mam wszystkiego więc cóż,musi poczekać.

Byłam dziś w Biedronce i kupiłam taki śliczny kocyk polarowy za jedyne 18 zł :) Pozatym są promocje, ale akurat dla niemowlaczków nie ma nic z ubranek etc. Ale się człowiek potrafi cieszyć, że coś upolował - to chyba pradawny zew natury ;-)

Napisałam te rzeczy z których akurat korzytalam, u mnie w szpitalu niestety nie wszystko było a maluszek urodził się z sapka i były problemy z karmieniem:( a z rzeczy to najwiecej miejsca zajmowały mi podpaski wiec nie przypominam sobie żebym przypominała wielblada:)

reklama
a ja swoją torbę spakuję jak ją kupię, bo inne się nie nadają... Mój "kochany" popsuł każdą jedną...a to pasek pękł, a to zamek się zepsułdobrze, że wyjeżdża jutro do Wawy...zrobię z nimi porządek i wszystkie wywalę, a jemu w "nagrodę" rozkażę kupić dwie nowe-dla mnie i dla małej i niech próbuje ich dotykać i brać na swoje treningi, bo uduszę!!!!!!!!ależ mam dziś NASTRÓJ... pochowam noże w kuchni, bo jutro usłyszycie o ciężarnej wariatce w "faktach"

Do góry